Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau III

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 26, 18:09)
suknele buvo super patogi, aisku einant laiptais ciut pakelt reikejo, net polka su ja sokt buvo patogu, tuoj pristatysiu irodyma

Aš negaliu atsižiūrėt į tave thumbup.gif wub.gif

QUOTE(lina_skl @ 2014 06 26, 18:59)
truiu ideja isventinant i seimininkus

Man tai super idėja bigsmile.gif

QUOTE(asmodeja @ 2014 06 26, 19:57)
Pasirodau pirmaja savo partija saldainiu

Šaunuolė kokia bigsmile.gif

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 26, 20:52)
tos smulkmeneles oho kiek kainuoja, na kam as cia sakau ir taip visos viska zino

Va va drinks_cheers.gif Aš nepastebėjau, kaip šūdniekam 300Lt ištaškiau doh.gif Ir dar ne pabaiga..
Už tai ir sakau, kad negėda man būtų eit su tuščiu voku po tokių išlaidų.

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 26, 21:05)
Aciu brangioji, man inevas kudesne atrodo, as kazkaip pampuske nuotraukuose isejau, nors sveriau 58 kg, ugis mano 167cm doh.gif

Nu nepasakyčiau, kad pumpuškė biggrin.gif Bet gyvai tikrai kūdesnė, čia visada taip smile.gif

QUOTE(inevas @ 2014 06 26, 21:07)
o numečiaun 7kg, tai visos raukšlės išlindo

Kolege, jūs ne 20metė, tai nenorėkit nei raukšlelės neturėt. Bet ir neatrodot labai jau apsiraukšlėjus kaip 40metė kokia smile.gif Taip kad ramiai - viskas pas tave super thumbup.gif
Aš tai va turiu raukšlių.. Ale tikiuosi visažistė paslėps viską lotuliukas.gif

QUOTE(RaNita @ 2014 06 26, 21:16)
nu nerandu as, niekas neuzkabina, o va jus nerealios  blush2.gif 

Ai aš tuoj sakiau eisiu nuoga biggrin.gif Užkniso mane tos paieškos jau.. O kai nėra vizijos nei dėl modelio, nei dėl spalvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 06 27, 07:15)
Kolege, jūs ne 20metė, tai nenorėkit nei raukšlelės neturėt. Bet ir neatrodot labai jau apsiraukšlėjus kaip 40metė kokia smile.gif Taip kad ramiai - viskas pas tave super  thumbup.gif
Aš tai va turiu raukšlių.. Ale tikiuosi visažistė paslėps viską  lotuliukas.gif

Ei ei atsargiau,as vos neuzspringau lotuliukas.gif pasijutau kaip 70 doh.gif
Labas rytas 4u.gif as cia naujoke,tyliai skaitineju,informacija kaupiu,laiko turiu nes vestuves rugseji,nieko pasidalinti neturiu tai ir tyliu dar lotuliukas.gif
O jus cia visos auksarankes 4u.gif neissenkantis minciu lobynas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tikiuos priimsit i buri ir apsiraukslejusiais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 06 26, 13:15)

Tuoj galėsim surengti varžybas, kurios taurės iš sutažinės juostelės gražiausios  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 06 26, 13:43)

O kiek mokejai uz salmus ir kur pirkai?
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 26, 15:14)
Mergaites stai mano ziedlapiu krepsys su kugiais (teko suktis su tuo ka turejau po ranka):
http://www.part.lt/p...ddd10cac743.jpg
Stai islydejimui miegoti dezute:
http://www.part.lt/p...9d9de7e0a34.jpg
Ir stai mano dovanukai:
http://www.part.lt/p...bd3e8dd4326.jpg

na super thumbup.gif , as desiu i dezute ir sesuo isdalins
Papildyta:
[quote=Misis Vomband,2014 06 26, 18:09]

ui kokia smagi ta Jusu polkute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif negi ir man reiks pries visus sokt, jau zinokit nemoku sokt visai doh.gif

Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 06 26, 19:07)

Žinai brangioji, man atrodo, kad mes jau čia apsigyvenom lotuliukas.gif jei čia nesilankytumėm mums tikrai lomkės prasidėtu lotuliukas.gif

dar pabukit cia kol mes atsoksim mirksiukas.gif be Jusu bus liudna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 06 27, 08:15)

Ai aš tuoj sakiau eisiu nuoga  biggrin.gif  Užkniso mane tos paieškos jau.. O kai nėra vizijos nei dėl modelio, nei dėl spalvos  doh.gif

Vadinasi mes dvi eisim nuogos :)pavargau, vakar bazėj pasimatavau viskas netinka, jokia suknelė nepadaro iš manęs manekeniškos išvaizdos moteriškės doh.gif doh.gif doh.gif nbesuprantu jie galsiūti nemoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2014 06 26, 19:57)
Sveikos gyvos  4u.gif
Kiek visokio grozio merginos prirodet  bigsmile.gif As per tas Jonines siek tiek atitrukau nuo vestuviniu reikalu, ir kol neilendi i musu temute, atrodo kad niekas ir nevyksta, taip ramu ramu. Bet syrit saziningai viska perskaiciau kiek buvau atsilikus nuo jusu ir toks upas pakilo darbuotis. Emausi saldainiuku. Tik as ju vos 800 gr turejau, o cia paskaiciau kad ir keliu kilogramu mazoka  doh.gif ryt reiks dasipirkti ir pratesti darbus. Pasirodau pirmaja savo partija saldainiu  smile.gif
user posted image

liuks thumbup.gif , o kiek vienetu gavos?
Atsakyti
Ai aš tuoj sakiau eisiu nuoga  biggrin.gif  Užkniso mane tos paieškos jau.. O kai nėra vizijos nei dėl modelio, nei dėl spalvos  doh.gif

Oj mergaitės baikit stresuoti, čia daugumai taip buna kad sunkei išsirenka. Aš irgi pirmiausiai išsinuomavau, palikau užstata, o kai grižau namo, vos neverkiau kad aš jos nebenoriu, kad ji man nepatinka doh.gif ir sugalvojau interneto platybėse paieškoti ax.gif net vyras prie kito kompo sedėjo ir man suknytės ieškojo lotuliukas.gif ir jus manot, butent šita suknyte man surado vyras lotuliukas.gif .
Taip kad neskubėkit ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 26, 20:59)
Oj paneles su COREL DRAW TURIU antspaudu medi irgi drauge dare jei reikia prasom

gali man atsiust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 27, 01:37)
Nieko sau netaip jaunai, kaip turetum... Galvojau maksimum mano metu esi. Nu klausyk... Tikiuos as Tavo metu irgi taip gerai atrodysiu  thumbup.gif
Papildyta:

Nu tada, aciu 4u.gif Nes sirdy man dar 22, o veidrodyje jau kitoks zmogus ziuri doh.gif

Aš negaliu atsižiūrėt į tave  thumbup.gif  wub.gif

Va va  drinks_cheers.gif Aš nepastebėjau, kaip šūdniekam 300Lt ištaškiau  doh.gif Ir dar ne pabaiga..
Už tai ir sakau, kad negėda man būtų eit su tuščiu voku po tokių išlaidų.
Nu nepasakyčiau, kad pumpuškė  biggrin.gif Bet gyvai tikrai kūdesnė, čia visada taip smile.gif

As, tai ju ir nebeskaiciavau, o musuu jaunieji pasake, kodel tuscio voko nepadejote lotuliukas.gif taigi taremes doh.gif , o kada ir as taip tikrai nedaryciau

O, aciu dievui yra liudininke, ad realiai as kudesne blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(jo-jo @ 2014 06 27, 08:41)
Ei ei atsargiau,as vos neuzspringau lotuliukas.gif pasijutau kaip 70  doh.gif
Labas rytas 4u.gif  as cia naujoke,tyliai skaitineju,informacija kaupiu,laiko turiu nes vestuves rugseji,nieko pasidalinti neturiu tai ir tyliu dar lotuliukas.gif
O jus cia visos auksarankes 4u.gif neissenkantis minciu lobynas 4u.gif  4u.gif  4u.gif
tikiuos priimsit i buri ir apsiraukslejusiais g.gif

OOOOOOOOO, pagaliau prisistate, as maciau , kad si nare daznai mus skaitineja mirksiukas.gif

agne_vyr , tai zinoma pabusime, namau agnemonas irgi pasiliks su mumis, jai isvis lomkes buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O polka mes sokom gal ne visai tradicis lotuliukas.gif kai pasokom kaip oziukai lotuliukas.gif , o tada pasisuku as, viename foto matesi, toliau kaip oziukai sokam lotuliukas.gif vel pasisukame ir t.t.? mes ir degtine saldinome pirslys mane atn kedes pastate ir taip saldinome lotuliukas.gif , na gal prireiks mirksiukas.gif

inevas , o man antros dienos suknele ziauriai nepatogi buvo schmoll.gif , mane isvis kaip kazkas nuziurejo, sknele suplyso, sukuosena nesilaike, koja pritriniau doh.gif , tuoj parodysiu kaip as vaiksciojau su ta nepatogia suknia antra diena

http://www.part.lt/p...22d9e974864.jpg

http://www.part.lt/i...f5ba65a7939.jpg

Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 06 27, 09:26)
gali man atsiust  ax.gif

begu siusti ssiusiu tau antspaudu medi ir saldainiu nakleikes mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos visos. turiu klausimeli gal turit kokius grazius zodzius tinkancius jauniesiems sakyti viena skitam kaip priesaika? mano fantazija nenesa sunku su tais rasymais:0 geriau koki darbeli padaryt nei sakyni suregzti:)
Atsakyti
agne_vyr, viska issiunciau mirksiukas.gif ,

mergaites zinoma SENBUVES, jei ko reikia prasikyte dabar nes liepa man 2 operacijos, tai cia busiu retas svecias, geriau i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 27 birželio 2014 - 08:35
QUOTE(diana79 @ 2014 06 26, 21:59)
merginos gal kuri turite padidintą šabloną pažadų torto dėžutėm, pasididina ir visas išsikraipė  doh.gif  doh.gif  doh.gif  žudausi visą vakarą niekas nesigauna.
Pagalvojau kad turbūt man reikia antspaudų medžio....
Ačiū  drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 06 27, 08:55)
O kiek mokejai uz salmus ir kur pirkai?
dar pabukit cia kol mes atsoksim  mirksiukas.gif  be Jusu bus liudna  unsure.gif

Pirkau bazėj, mokėjau apie 15 - 20 lt.

Mes dar tikrai pabusim, už jus kumščius laikysim thumbup.gif
Atsakyti