Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau III

QUOTE(ilgesys) @ 2014 06 29, 21:50)
Skaitau ir džiaugiuosi, kaip smagu kai pavyksta  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Merginos aš matomai praleidau , apšvieskit ką simbolizuoja pasaga ir kasos pynimas?

Aš sakiau maždaug taip. Šiandien savo meilę jūs prisiekėte bažnyčioje, drąsiai, garsiai, atvirai- lai žino apie tai visas jus supantis pasaulis. Vadinasi į savo meilės reikalus jūs įtraukėte ir Dievą. Tai jau trejybė. Netrukus šalia jūsų kaip vyro ir žmonos, atsiras ir trečias asmuo- tai jūsų vaikai, kurie šalia šiandien gautų pareigų pridės dar vienas tėvo ir motinos. Ir vėl trejybė. Gyvenime yra labai mylėti, tikėti vienas kitu ir turėti vilties. Vėl trejybė. Kuri šiandien jums trejybė yra svarbiausia- pasirinkit patys. O štai piršlio rankose pasaga su trimis virvelėmis. Supinkite ją, kad šeima jūsų būtų tvirta, kad jos taip lengvai neišardytų gyvenimiški vėjai. Tačiau šeimą juk kuria ne vienas žmogus, ją turi kurti dviejų žmonių širdys, todėl ir kasą pinti turite kartu savo rankomis. O pasaga lai tebūna laimės simbolis.
Nu va kažkas panašaus. Šiaip tai labai gražiai pynė, ėmiau sidabrinę, auksinę ir rusvą virveles.
Atsakyti
Ispudziu tiek daug, kad bijau kazka praleisti. Jaunieji buvo nustebinti musu pasiruosimu ir labai dekojo, be to mes uz savo darba gavome nuo jaunuju dovanuku thumbup.gif, dabar eisime su vyru kazkada pasilepinti smile.gif Dekojo ir gyre ne tik jaunieji, bet ir ju teveliai, mociutes, sveciai. Pagyru sulaukiau ne tik uz programa, bet ir uz isvaizda, tai uzrieciau nosi (is tikro is kirpyklos isejau patenkinta tiek sukuosena, ko is savo vos pecius siekianciu plauku nesitikejau, tiek makiazu).
Galiu pasakyti, kad ivykdeme visa scenariju, tik atskiru daliu isdestymas per vakara keitesi kelis kartus, ir kai ko pirmaji vakara nespejome, bet tai buvo dalys puikiai tinkancios antrajai dienai wink.gif.
Na ka gi startuojam, as pas jaunaja, stresuoju, jaunosios tevelis duoda man raminanciuju, pamergytes uzklijuoja plakata ieskomas jaunikis, laukiam berniuku, na ka atvyksta ir kazko prie to plakato uzstringa, taip ilgai ji tyrineja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif, man pabosta laukti ir as pati iskisu nosi smile.gif, toliau 3 stiklines, pinigeliai ir ivairus klausimai apie jaunaja, kol susitinka, teveliu palaiminimas, isvykstam. Vazinejom limobusu, tai nerealu, visi vienoje vietoje, muzika reguliuojiesi pats, vaziuoji ir soki. Baznycioje viskas praejo labai graziai, po baznycios sampanas, mano apdoroti saldainiukai, grybukai (turiu krepsiuko foto), vaziuojam i gamta. Gamtoje fotosesija (jaunoji turejo labai grazu sketi, ant skecio remo vietoj medziagos vielutes visaip ispintos ir paskui apklijuotas geltonais netikrais ziedlapiais ir karoliukais, o kotas apsuktas atlasine juostele), pazaidem du zaidimus - kaspina is tualetinio ir virves, tai patiems issipainioti pavyko jauniesiems thumbup.gif. Gerai, kad nebuvau jiems ant tilto sugalvojusi spyneles, jie buvo patys pasirupine, tuomet akmenukai. Mergaites irasykite ant akmenuku ne tik zodi "vaikai", bet ir atskirus "sunus" ir "dukra", pas mane buvo 3 sunus ir 3 dukros, tai buvo labai grazu ziureti, kaip jaunieji gincijosi kiek ir kokiu tu vaiku tures (pasiliko 2 sunus ur 2 dukras). Grizinejam du bromai - vienas mergaites persirenge kareiveliais (bernavakaris vyko sukarinto laisvalaikio stilumi), kitas statybininkai su cemento maisykle, is plytu su cementu siena liepe statyti ir t.t. Griztam i sventimo vieta, pasitinka muzikantu isbandymai doh.gif, bet fainiai liepeis keturiu virveliu ir keturiu lenteliu padaryti remeli, tai mes su jaunaisiais ciupom ir padarem, tai liepe per ji paskui papozuoti vieniems, paskui visiems keturiems, veliau teveliai su duona ir druska, sveikinimai, ir startuojam, su muzikantais sutariau puikiai, jie sveciams net pasake, pamatot, kad atsistojo svociute, iskart plojimai - ta as tik atsistoju, mikrofona i rankas ir nuaidi plojimai drinks_cheers.gif, jei ne muzikantai iskart ka turime daryti. Liudijimo pristatymas, konservuota pavarde sulauke ovaciju, tuomet stalo valdzios rinkimai. Mes komendantu rinkima dareme istorijos forma, pirslelis atsistojo, ranka i kisene ir istorija, kad tas paskambino, anas paskambino ir t.t. (jei noresite konkreciau imesiu is scenarijaus), rinkom 3 komendantus ir 1 komendante (vyras replikavo, kad moterys nesijaustu diskriminuojamos), tuomet jaunuju priesaika, buvo labai grazu, fone muzikantas mano prasymu paleido https://www.youtube....h?v=X4b9JLj8BgY. Tuomet jaunuju valsas, jaunosios 12 m. brolis buvo paruoses daina, tai klause manes, kuriuo momentu galetume iterpti, tai muzikantai padare taip, kad brolis dainavo per pirmaji jaunuju soki, ir saudem auksinius konfeti staciakampinius. Tuomet buciniu dezutes, sveciams patiko, jaunosios teveliai issitrauke eskimu bucini, luzo visi is to ilgojo saldainio ir ilgojo degtuko, traukem traukem liko ir mums su pirsleliu (aklas bucinys), ir jauniesiems liepe muzikantai duoti (buvo likes paskutinis - aistringas), zodziu labai viskas sutapo thumbup.gif. Tuomet seimos zidinys, tylos minute ir jaunuju padeka teveliams - jie tare zodi, iteike dovaneles ir .... pasakoju priesistore, ketvirtadienis, as pas manikiuriste, skambina jaunikis, ka nupirkti mamai dovanu, nu galvoju, tau ir relaksas ir staiga manikiuriste man ideja (pati ruosiasi vestuvems), sako labai grazu ir jautru, kai teveliams per padeka iteikiama ireminta sios dienos vestuviu nuotrauka, tai va maniskiai taip ir padare, po baznycios, fotografas dave kelias nuotraukas atsakingiems asmenims, kurie per ta laika kol mes gamtoje vazinejome padare jaunuju nuotraukas, o jaunoji kazkaip stebuklingu budu pas ta pacia dekupazuotoja buvo uzsisakiusi gal daugiau remeliu, zodziu jie teveliams dar be dovanu iteke remelius su savo kaip jaunavedziu foto (musiskiai dviese ant baznycios laiptu), kas labai sujaudino tevelius (nu as cia ir issipleciau). Tuomet einam i lauka, gintaro dulkes, kas buvo nematyta daugeliui sveciu ir visi labai norejo isbandyti, tuomet ilgiausiu metu ir labai labai grazus fejerverkas. Grizom tuomet iteikiam vardini iranki (mano graviruota mentele) ir pirmasis darbas torto pjaustymas, tuomet nukelta smelio ceremonija (vel fone Enya), ir jaunosios puokstes iteikimas sveciams, tai taip graziai sutapo, kad ji atiteko porai, kuri susituokusi 39 m. ir ju vestuviu diena butent yra birzelio 28 d., tuomet iteikiam rubelius nakciai (jau matyta mano dezute su sampaniuku, varskyte, surio receptu ir obuolu). Antra diena pristateme pirmosios nakties rezultata - suri su prakaito lasais, iteikeme pastininko deze (butelys, vaiko vardu korteles ir gandro laiskas), muzikantai leido vaikelio irasa, tai visi labai susigraudino, isventinom i gaspadorius (uosvis namui sklypa pazadejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif) ir tuomet apdovanojimai - komendantai, tuomet nominacijos pagal juostas (Judesiu meistras - mano 6 m. ziogas thumbup.gif), pulkui mano nertos terbynes raizgynes ir ilgi degtukai, tuomet jaunuju padeka mums wub.gif ir laisva programa. Nu ir prasidejo pamergiu pagrobimai, teko ir man nelaisveje pabuvoti, bet su liukso klases aptarnavimu lotuliukas.gif. Sveciu medi lapelius dejo, o va patarimus tuos nelabai kas nori rasyti, vaiku vardus labiau rase, nors as raginau. Vaikai nusvito isvyde "Love is" guma. Zodziu, mergaites, aciu uz pachmiela, fotografo nuotraukos bus po 3 men., bandysiu ka gauti is megejisku. Jei dar ka prisiminsiu, parasysiu. Ir tikrai dar karta aciu visoms uz idejas ir mintis, tik jusu deka sulaukiau tiek pagyrimu, padeku, o svarbiausia nenuvyliau jaunuju drinks_cheers.gif.
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 06 29, 22:01)
Nu ar daug žmogui reikia- tik to supratimo, kad jo darbas įvertintas, jo triūsas nebuvo veltui. Linkiu kiekvienai svočiai tai patirti, tas ačiū ir plojimas visą vargą nuėmė. Dzin tas vargas- pailsėsi, dzin tie pinigai- vėl užsidirbsi, dzin tos nemigo naktys- išsimiegosi, bet tai ką šiandien pajutau niekas neatpirks. Tiesiog žinau, kad žmonėm padariau šventę, nu bent jau jos nesugadinau, bent jau išpildžiau jų vestuvių viziją, nors trumpam padovanojau mažytę laimę.
Kažin ko aš čia tokia šiandien jautri blush2.gif  cool.gif  unsure.gif

Saunuole, kad pavarei, labai uz tave dziaugiuosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif, dzin tos visos negeroves, tai tik smulkmenos. Is pasakojimo matau, kad viskas tau pavyko wub.gif ir smagiausia, kad zmones tai ivertino. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 29, 22:49)
O va as siandien sulaukiau is mamos oficialaus prasymo buti liudininkais  clap.gif  UUuuuiiiii, kaip LAUKIU!!!!!  wub.gif  lotuliukas.gif  Ruosiausi viska kaip nujausdama. Tai liko tik zodzius susirasyti  blush2.gif

Opa pa pa mergyt, nera to blogo, kas neiseitu i gera 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 30, 00:58)
Ispudziu tiek daug, kad bijau kazka praleisti. Jaunieji buvo nustebinti musu 4u:  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Opa pa pa mergyt, nera to blogo, kas neiseitu i gera  4u.gif.

Šaunuolė wub.gif gražu skaityt tiesiog viskas super 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 29, 23:58)
tik jusu deka sulaukiau tiek pagyrimu, padeku, o svarbiausia nenuvyliau jaunuju  drinks_cheers.gif.
Papildyta:

Opa pa pa mergyt, nera to blogo, kas neiseitu i gera  4u.gif.

SAUNUOLE!!!!!! yahoo.gif Kaip faina skaityt Jusu, vienos po kitos, grazius pasakojimus is vestuviu. Merginos, Jus taip keliat upa man, kad bijau, kad netektu skaudziai graudentis ... blush2.gif Tfu, nusivalau prakaita ir nei per kur daugiau neisileisiu tokiu minciu schmoll.gif thumbup.gif Viskas bus puiku, juk Jusu jau tiek daug atidirbusiu savo darba ir patenkintos. smile.gif

Oooo taaiiipp, bus keista vest mamytes vestuves, bet kartu sitaaiiipppp laukiu smile.gif))
Atsakyti
O man kuo toliau tuo didesnė baimė. ax.gif .. tokia atsakomybė laukia unsure.gif
Skaitau merginų įspūdžius ir džiugu , kad visi svečiai patenkinti, bet kiek triūsio jos įdėjo doh.gif , jaučiu iri jaudulio buvo pakankamai...
Atsakyti
Na ka , pasirodziau ir as pastuke, bet su foto is vestuviu pries pora metu, nes siom dar nieko neturiu apart ideju ir scenarijaus. Zaviuosi svociutemis kurioms jau viskas praejo uz ju idejas .Tiek daug visko ir speta panaudot. As puses nepanaudojau svociaudama.Bet kaip sako geriau daugiau kad liktu nepanaudota, nei kad pritruktu.
Atsakyti
QUOTE(ilgesys) @ 2014 06 30, 01:49)
O man kuo toliau tuo didesnė baimė. ax.gif .. tokia atsakomybė laukia unsure.gif
Skaitau merginų įspūdžius ir džiugu , kad visi svečiai patenkinti, bet kiek triūsio jos įdėjo doh.gif , jaučiu iri jaudulio buvo pakankamai...

ir pas man baime vis stipreja doh.gif unsure.gif Buvom susitike su pirma pora tai snekejom apie mergv. ir bern. o veliau truputi isdesciau savo scenatiju ir ka manot, kai skaityt reikejo tai taip pines liezuvis, raidel liejos doh.gif tai paskui pagalvojau kas bus per vestuves kai dabar jau malasi man cia viskas is to jaudulio doh.gif

agnemonas; DEM - saunuoles clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 29, 21:24)
agnemonas, DEM, merginos labai dziugu girdeti, kad SUPER pasirodete, labaikai rasytojos pasakojimas DEM thumbup.gif BET NORIU IR NUOTRAUKAS PAMATYTI mirksiukas.gif Is agnemonas, priklauso ir pasakojimas ir nuotraukos drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

aga biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 06 29, 22:38)
Ačiū, merginos. Ir ką aš būčiau dariusi be jūsų 4u.gif Šitiek idėjų, šitiek patarimų, šitiek padrąsinimų gavau iš šios temos gyventojų. LABAI DIDELIS AČIŪ!!!

Na neveltui cia pati rimciausia komisija sedi.. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 06 29, 22:01)

na muzikantai man atrodo truputuka perlenke lazda, turejo tikrai perspet pirslius ir pan. g.gif

Smagu, kad net senoliui patiko, nes seis lakais sunku itik jiems biggrin.gif
as beskaitytada net asara nubraukiau ax.gif grazu kai tavo triusa ivertina thumbup.gif o ne kritikuoja kaip jau musu tautoje tai priimta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 06 30, 08:28)

Smagu, kad net senoliui patiko, nes seis lakais sunku itik jiems  biggrin.gif
as beskaitytada net asara nubraukiau  ax.gif  grazu kai tavo triusa ivertina thumbup.gif o ne kritikuoja kaip jau musu tautoje tai priimta  doh.gif

O aš jau maniau kad viena skysta esu....., skaitydama ašaroju.
Oi kaip smagu kad merginom viskas pasisekė smile.gif
Atsakyti
[quote=agnemonas,2014 06 30, 00:58]
Tuomet buciniu dezutes, sveciams patiko, jaunosios teveliai issitrauke eskimu bucini, luzo visi is to ilgojo saldainio ir ilgojo degtuko, traukem traukem liko ir mums su pirsleliu (aklas bucinys), ir jauniesiems liepe muzikantai duoti (buvo likes paskutinis - aistringas), zodziu labai viskas sutapo thumbup.gif.

Kaip smagu skaityti kai viskas buvo linksmai thumbup.gif Gal galima placiau apie buciniu dezuciu uzduotis blush2.gif
Atsakyti
agnemonas smagu skaityti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
padeja raminamieji, kaip su tuo jauduliu susitvarkyt g.gif man kai mikrofona iduos tai turbut ir nukrisiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kumute* @ 2014 06 30, 07:16)
Na ka , pasirodziau ir as pastuke, bet su foto is vestuviu pries pora metu, nes siom dar nieko neturiu apart ideju ir scenarijaus. Zaviuosi svociutemis kurioms jau viskas praejo uz ju idejas .Tiek daug visko ir speta panaudot. As puses nepanaudojau svociaudama.Bet kaip sako geriau daugiau kad liktu nepanaudota, nei kad pritruktu.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
viska darei pati?
o kas ten per tiuteles krepsi/
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 06 30, 09:37)
O aš jau maniau kad viena skysta esu....., skaitydama ašaroju.
Oi kaip smagu kad merginom viskas pasisekė smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 29, 22:49)
O va as siandien sulaukiau is mamos oficialaus prasymo buti liudininkais  clap.gif  UUuuuiiiii, kaip LAUKIU!!!!!  wub.gif  lotuliukas.gif  Ruosiausi viska kaip nujausdama. Tai liko tik zodzius susirasyti  blush2.gif

kaip smagu..... thumbup.gif
Atsakyti