QUOTE(agne_vvr @ 2014 06 30, 08:28)
ir pas man baime vis stipreja

Buvom susitike su pirma pora tai snekejom apie mergv. ir bern. o veliau truputi isdesciau savo scenatiju ir ka manot, kai skaityt reikejo tai taip pines liezuvis, raidel liejos

tai paskui pagalvojau kas bus per vestuves kai dabar jau malasi man cia viskas is to jaudulio
agnemonas; DEM - saunuoles
Zinok ir man taip buvo, pries vestuves repetuojam su vyru, atrodo pries palaiminima tokius paprastus zodzius pasiruosiau, nes prase visi, kad kuo maziau asaru, o kai reikia paciai gerkleje gumulas ir stop, bet nieko, kai reikejo skaityti nepajutau nei gumulo, nei baimes, turbut tevelio raminamiej igerai suveike

. Ir saleje kazkaip nespejau pajusti as tos baimes, nes per daug reikalu, su muzikantais pasiderinti, padavejai net ir tie manes klause, kada inesti salta uzkandi, o kada karsta, tai nebebuvo laiko bijoti

. Buvau truputi supanikavus, nes kitas brolis daiktus veze ir pranese, kad ale dingo gintaro dulkes, nu tai buvau jau nosi nukabinus, bet jos ramiausiai gulejo dezuteje prie visu daiktu

.
Vienintelis dalykas, kas buvo bloga per vestuves, tai mano bateliai, siaip patogus, neauksti, bet rupuzes nutryne man visus pirstus, tai kaip pasake vienas pabrolis i kalnus ir i vestuves nereikia pirkti nauju batu

, dar ir siandien nejauciu koju pirstu.
Ir pamirsau mergaites gi stalo ispirkima - kadangi zinojau, kad bus etatiniai apsisaukeliai, kurie buvo uzsede stalus pries tai buvusiose 2 tos pacios gimines vestuvese, tai buvau pasidariusi nuotrauku koliaza su tais apgavikais ir parasiusi, kad ju iesko policija, juos sutikus pranesti telefonu 112 (kaip ilgai tie apsisaukeliai nagrinejo ta koliaza ir juokesi paskui). Bet kadangi nuspredeme kad isalke esame, o su policija dar ilgai uztruks popierizmas, tai vyras istrauke ta pati maziausia buteliuka ir vienasaldaini, tie sako kas cia dabar, o mes abu choru, kad musu vestuves labai kuklios

, tuomet traukem didesni buteliuka ir 5 saldainius. Tuomet ta stalo ispirkimo sutarti ir 500 litu kupurias su pirslio foto (tai apsisaukeliai paskui juos sveciams dalino, atsiminimui), tuomet diziausia buteli ir saldainiu dezutes - aukso luitai. Mama pasku isake, kad labai grazus buvo stalo ispirimas

.
Papildyta:
QUOTE(kumute* @ 2014 06 30, 07:16)
As puses nepanaudojau svociaudama.Bet kaip sako geriau daugiau kad liktu nepanaudota, nei kad pritruktu.
O as kaip dziaugiuosi, kad viska panaudojau, na zaidimui dar buvau kinieciu pasiruosusi, bet pirkau dziovintus vaisius, tai ir mes juos suvalgysime

.
Papildyta:
[quote=ingrid1118,2014 06 30, 08:43]
[quote=agnemonas,2014 06 30, 00:58]
Kaip smagu skaityti kai viskas buvo linksmai

Gal galima placiau apie buciniu dezuciu uzduotis
[/quote]
Jau daug kartu kalbejome, kai muzikantai uzdainavo karti karti, mes is pradzi usutikome, tuomet paprasiau daryti ta saule vire saule vire, oi kaip apkino mane vestuviu ziedu blizgejimas, matau daug susituokusiu, ai buciuotis mokanciu. Nesiojau su krepsiuku prie kiekvieno stalo mazas dezutes, o sveciai patys trauke, viduje buau idejusi po 2 saldainukus, kaip mini dovanele su jaunuju inicialais ir lapelis, ant kiekvieno buciniu rusis ir instrukcija kaip pasibuciuoti. As turejau 20 vnt. tu dezuciu. Mano teta (kuri buvo mano svocia) istrauke krepsininko bucini, tai jos vyras nespejo suprasti ka reikia daryti, ji tik ant kedes sast ir uzsikore, ir jam mazdaug dabar buciuok man i uzpakali

. Jei reikes, brukstelek i AZ, atsiusiu buciniu rusis.
Papildyta:
QUOTE(RaNita @ 2014 06 30, 09:42)
Labai laukiu Agnemono pasakojimo
o del piltuveliu net nezinau, bet man ir atrodo, kad turetu patogu buti. mastau ir as, kad 6 gal neuzteks, bent pora padaryti dar. geriau tegul lieka, nei kam truktu
Pagrindini pasakojima parasiau dar vakar
Mergaites as pradzioj padariau 8 vnt., pasku ijie man krepselyje negerai stovejo, ta dar 2 papildomai padariau, tai isviso 10 vnt ir atrodo, kad labai greitai ismete juos, bet buvo labai grazu

.
Papildyta:
QUOTE(RaNita @ 2014 06 30, 09:45)
Kaip jus merginos pateiksit, pateiket seimos zidinio inesima. tevai patys inese ar atsirai, o jaunieji savo uzsidegs ta ugnim, kokiais zodziais?

nu nieko uzkabinancio nemaradu

daret koki garso takeli teikiant zidini? tevam zodi tart leidot per ji? nesu dorai macius kaip ji teikia...
Mes buvom suplanave, kad teveliai ateina su deganciomis zvakemis ir ir uzdega, kai reikia, kazkas tas zvakes jau buvo sudegines, tai tuomet keitem ir teveliai atnese jau deganti zidini. O sakiau pacius paprasciausius zodzius, jokiu eilerasciu nesakiau.