Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau III

merginos pasakykit is patirties smile.gif ar patogu mesti ziedlapius is tų piltuvėlių? galvoju daryt bet to proceso neisivaizduoju,ot tundra... blush2.gif i piltuvėli turi tilpt normaliia ranka kad pasiimt tuos ziedlapius i ranką,taip?
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 06 30, 09:13)
merginos pasakykit is patirties smile.gif  ar patogu mesti ziedlapius is tų piltuvėlių? galvoju daryt bet to proceso neisivaizduoju,ot tundra... blush2.gif  i piltuvėli turi tilpt normaliia ranka kad pasiimt tuos ziedlapius i ranką,taip?

as neturiu patirties, bet mano fandazija sako, kad labai patogu turetu but, tiktai svist......... biggrin.gif
tik as susimasciau ar 6 vnt ne per mazai g.gif
Atsakyti
labutis visoms : )Labai dziaugiuosi del Dem ir Agnemono. Jusu patirtis mums motyvacja toliau ruostis bigsmile.gif Labai laukiu Agnemono pasakojimo, Dem, dziaugiuosi, kad taip viskas liuks, kad likot ivertiti. O muzikantai daugiausia ir gali sugadint viska. cia su tuo atsibode, kaip pas mus miestely, kad mokyklos direktorius pareiske, siemet isleistuviu nedarysim, nes atsibodus jau svente. bet abiturijantai tai tie zmogiukai pirmakart ir jiems ta svente pirma ir neatsibodus?? doh.gif
kibsiu ir as jau i darbus. bandysiu vel saldainiam popieriukus daryti, prisipirkau saldainuku. visokiu reikmenu. grysiu i pasiruosima, bo scenarijus visai nesidelioja. reik prisipaust kada ir pasirasyt, nu bet ner upo jam visai schmoll.gif geriau tepliot, karpyt ka biggrin.gif
o del piltuveliu net nezinau, bet man ir atrodo, kad turetu patogu buti. mastau ir as, kad 6 gal neuzteks, bent pora padaryti dar. geriau tegul lieka, nei kam truktu g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Nu pavaret, merginos DEM ,Agnemonas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , saunuoles, Jusu triusas nenuejo per niek, aciu uz labai grazius, issamius pasakojimus,labai dziaugiuosiu uz jus, jog viskas puikiai pavyko, kitaip ir buti negalejo!!! Lauksim nuotraukyciu smile.gif
Atsakyti
Kaip jus merginos pateiksit, pateiket seimos zidinio inesima. tevai patys inese ar atsirai, o jaunieji savo uzsidegs ta ugnim, kokiais zodziais? blush2.gif nu nieko uzkabinancio nemaradu doh.gif daret koki garso takeli teikiant zidini? tevam zodi tart leidot per ji? nesu dorai macius kaip ji teikia...
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 06 30, 08:28)
ir pas man baime vis stipreja  doh.gif  unsure.gif  Buvom susitike su pirma pora tai snekejom apie mergv. ir bern. o veliau truputi isdesciau savo scenatiju ir ka manot, kai skaityt reikejo tai taip pines liezuvis, raidel liejos  doh.gif  tai paskui pagalvojau kas bus per vestuves kai dabar jau malasi man cia viskas is to jaudulio  doh.gif
agnemonas; DEM - saunuoles  clap.gif

Zinok ir man taip buvo, pries vestuves repetuojam su vyru, atrodo pries palaiminima tokius paprastus zodzius pasiruosiau, nes prase visi, kad kuo maziau asaru, o kai reikia paciai gerkleje gumulas ir stop, bet nieko, kai reikejo skaityti nepajutau nei gumulo, nei baimes, turbut tevelio raminamiej igerai suveike lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif. Ir saleje kazkaip nespejau pajusti as tos baimes, nes per daug reikalu, su muzikantais pasiderinti, padavejai net ir tie manes klause, kada inesti salta uzkandi, o kada karsta, tai nebebuvo laiko bijoti lotuliukas.gif. Buvau truputi supanikavus, nes kitas brolis daiktus veze ir pranese, kad ale dingo gintaro dulkes, nu tai buvau jau nosi nukabinus, bet jos ramiausiai gulejo dezuteje prie visu daiktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif.
Vienintelis dalykas, kas buvo bloga per vestuves, tai mano bateliai, siaip patogus, neauksti, bet rupuzes nutryne man visus pirstus, tai kaip pasake vienas pabrolis i kalnus ir i vestuves nereikia pirkti nauju batu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif, dar ir siandien nejauciu koju pirstu.

Ir pamirsau mergaites gi stalo ispirkima - kadangi zinojau, kad bus etatiniai apsisaukeliai, kurie buvo uzsede stalus pries tai buvusiose 2 tos pacios gimines vestuvese, tai buvau pasidariusi nuotrauku koliaza su tais apgavikais ir parasiusi, kad ju iesko policija, juos sutikus pranesti telefonu 112 (kaip ilgai tie apsisaukeliai nagrinejo ta koliaza ir juokesi paskui). Bet kadangi nuspredeme kad isalke esame, o su policija dar ilgai uztruks popierizmas, tai vyras istrauke ta pati maziausia buteliuka ir vienasaldaini, tie sako kas cia dabar, o mes abu choru, kad musu vestuves labai kuklios lotuliukas.gif lotuliukas.gif, tuomet traukem didesni buteliuka ir 5 saldainius. Tuomet ta stalo ispirkimo sutarti ir 500 litu kupurias su pirslio foto (tai apsisaukeliai paskui juos sveciams dalino, atsiminimui), tuomet diziausia buteli ir saldainiu dezutes - aukso luitai. Mama pasku isake, kad labai grazus buvo stalo ispirimas thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(kumute* @ 2014 06 30, 07:16)
As puses nepanaudojau svociaudama.Bet kaip sako geriau daugiau kad liktu nepanaudota, nei kad pritruktu.

O as kaip dziaugiuosi, kad viska panaudojau, na zaidimui dar buvau kinieciu pasiruosusi, bet pirkau dziovintus vaisius, tai ir mes juos suvalgysime smile.gif.
Papildyta:
[quote=ingrid1118,2014 06 30, 08:43]
[quote=agnemonas,2014 06 30, 00:58]
Kaip smagu skaityti kai viskas buvo linksmai thumbup.gif Gal galima placiau apie buciniu dezuciu uzduotis blush2.gif
[/quote]
Jau daug kartu kalbejome, kai muzikantai uzdainavo karti karti, mes is pradzi usutikome, tuomet paprasiau daryti ta saule vire saule vire, oi kaip apkino mane vestuviu ziedu blizgejimas, matau daug susituokusiu, ai buciuotis mokanciu. Nesiojau su krepsiuku prie kiekvieno stalo mazas dezutes, o sveciai patys trauke, viduje buau idejusi po 2 saldainukus, kaip mini dovanele su jaunuju inicialais ir lapelis, ant kiekvieno buciniu rusis ir instrukcija kaip pasibuciuoti. As turejau 20 vnt. tu dezuciu. Mano teta (kuri buvo mano svocia) istrauke krepsininko bucini, tai jos vyras nespejo suprasti ka reikia daryti, ji tik ant kedes sast ir uzsikore, ir jam mazdaug dabar buciuok man i uzpakali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif. Jei reikes, brukstelek i AZ, atsiusiu buciniu rusis.
Papildyta:
QUOTE(RaNita @ 2014 06 30, 09:42)
Labai laukiu Agnemono pasakojimo 
o del piltuveliu net nezinau, bet man ir atrodo, kad turetu patogu buti. mastau ir as, kad 6 gal neuzteks, bent pora padaryti dar. geriau tegul lieka, nei kam truktu  g.gif

Pagrindini pasakojima parasiau dar vakar mirksiukas.gif
Mergaites as pradzioj padariau 8 vnt., pasku ijie man krepselyje negerai stovejo, ta dar 2 papildomai padariau, tai isviso 10 vnt ir atrodo, kad labai greitai ismete juos, bet buvo labai grazu smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(RaNita @ 2014 06 30, 09:45)
Kaip jus merginos pateiksit, pateiket seimos zidinio inesima. tevai patys inese ar atsirai, o jaunieji savo uzsidegs ta ugnim, kokiais zodziais?  blush2.gif  nu nieko uzkabinancio nemaradu  doh.gif  daret koki garso takeli teikiant zidini? tevam zodi tart leidot per ji? nesu dorai macius kaip ji teikia...

Mes buvom suplanave, kad teveliai ateina su deganciomis zvakemis ir ir uzdega, kai reikia, kazkas tas zvakes jau buvo sudegines, tai tuomet keitem ir teveliai atnese jau deganti zidini. O sakiau pacius paprasciausius zodzius, jokiu eilerasciu nesakiau.
Atsakyti
taip taip, Agnemonas. jau perskaiciau viska doh.gif praleidau paskutii puslapi kazkaip bevartydama ir nebeuzmaciau blush2.gif nu bet suuper vestuves smile.gif dziaugiuos, kad taip viskas liuks smile.gif
Gal gali (soriukas jei buvai jau rasius, matyt kazkur praskaiciau blush2.gif ) ka i dezute dejai, obuoli? kam obuolys? g.gif suintrigavai.. ir seimos zidii neset per antra uzsedima? pries 12?
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 06 30, 10:12)
taip taip, Agnemonas. jau perskaiciau viska  doh.gif  praleidau paskutii puslapi kazkaip bevartydama ir nebeuzmaciau  blush2.gif  nu bet suuper vestuves smile.gif dziaugiuos, kad taip viskas liuks smile.gif
Gal gali (soriukas jei buvai jau rasius, matyt kazkur praskaiciau  blush2.gif ) ka i dezute dejai, obuoli? kam obuolys?  g.gif  suintrigavai.. ir seimos zidii neset per antra uzsedima? pries 12?

nugis pirmoji moteris Ieva Adoma sugunde su obuoliu, ane blush2.gif. Taip is pradziu buvau pasirasiusi pas save anksciau, bet pasitareme su muzikantais ir iteikeme pries 24 val.
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 06 30, 09:45)
Kaip jus merginos pateiksit, pateiket seimos zidinio inesima. tevai patys inese ar atsirai, o jaunieji savo uzsidegs ta ugnim, kokiais zodziais?  blush2.gif  nu nieko uzkabinancio nemaradu  doh.gif  daret koki garso takeli teikiant zidini? tevam zodi tart leidot per ji? nesu dorai macius kaip ji teikia...

Per mano pačios vestuves tėvai skaitė kažkokius žodžius, kai aš svočiavau skaičiau žodžius apie keturis jausmus kažkaip, jau net nebepamenu, kažkaip meilė, viltis ir dar kažkas.
Pati ceremonija graži labai, prigesintos šviesos, ateina tėvai, mamų rankose jų šeimų židinys, nuo savo židinio uždega jaunųjų židinį. Nu aš neįsivaizduoju vestuvių be šio elemento ( mano jaunieji nenorėjo, mat tėvai išsiskyrę, tipo koks čia židinys, prasmės ieškojo. Tai aš juos nuleidau ant žemės, sakydama jei jau antrą kartą teki ir vėl dediesi baltą suknią, tai dek ir vėl tą židinį, šeima juk nauja, išaiškinau prasmę, tai jie tada jau susiprato, kame kampas)
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 06 30, 08:00)

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
viska darei pati?
o kas ten per tiuteles krepsi/

Pati.Bet idejos is forumo.Nelabai ten dar graziai pirma kart gavosi.Krepsely tuteles darbu pasiskirstimo
Atsakyti
Lemona, koki undaroka issirinkai? Ka nusprendet del vyro kostiumo?
Atsakyti
Stai mano stalo valdzios rinkimai (ideja, tai radau SM, tik prisitaikiau pagal save):

PIRŠLYS: (svečiams užvalgius) Mielieji, kad mūsų pobūvis vyktų sklandžiai, kad visi svečiai būtų linksmi ir sotūs, man reikalinga pagalba.
Kaip tik šiandien rytą ruošiuosi į vestuves, išsiėmiau kostiumą, lyginuosi kelnes, girdžiu – skambina. Pasižiūriu numeris nepažįstamas. Atsiliepiu: „Labas, čia tau Tadas skambina, girdėjau, kad piršliu būsi“, tai va, sako Tadas: „jei nepaskirsi manęs stalo komendantu...“. Čia aš iškart pastebėjau, kad Tadas balsas tapo grėsmingas, aš aišku jam pabaigti sakinio neleidau ir sutikau. Taigi Tadai, pačiam prašant, skiriu tave pirmuoju stalo komendantu.
Nepraėjus nė valandai, skambina Ovidijus ir sako: „neseniai grįžau ir sužinojau, kad stalo komendantu paskyrei Tadą. Sakau: „Paskyriau“, o jis: „Tai kuo aš prastesnis?“. Aš pagalvojau: „Vienas padėjėjas gerai, du dar geriau“ Tai, kad tavęs nenuvilčiau, Ovidijau, skiriu į šį postą ir tave.
Kai grįžom su jaunaisiais, prie manęs priėjo Gintaras. Mes kaip dera vyrams, apie žvejybą, paneles ir aišku apie alų pašnekėjom. Aš pagalvojau, kad savo komandoje būtų neblogai turėti ir šį vyruką, nes jis tikrai žinos ko, kiek, kam ir kada įpilti. Taigi trečiasis stalo komendantas Gintaras.
Nu ir galiausiai, einu link stalo, man kelią užstoja Meilutė. „Kas čia vyksta??? Eilinį kartą moterų diskriminacija???“, klausia ji. Pagalvojau ir nusprendžiau, kad moterys šiandien nesijaustų diskriminuojamos, skiriu ketvirtąja komendante Meilutę.
Skiriamieji ženkleliai, varpeliai, komendantų devizai, laimės vitaminai, meilės žibintas
Taigi įteikiu kiekvienam po skiriamuosius ženklus, darbo priemones ir devizus (Išdalinam ženkliukus, varpelius ir duodam išsitraukti devizus, leidžiame jį perskaityti garsiai). Brangieji, atminkite, aš jus stebėsiu, kuo dažniau jūsų devizai šiandien skambės, tuo geriau bus įvertintas jūsų darbas, tikiuosi mane supratote.
SVOČIA: O man niekas nei skambino, nei rašė. Grįžtam į salę, žiūriu nematyta pora taip meiliai burkuoja ir staiga man į galvą šauna mintis, taigi čia meilės ministras ir ministrienė, Zigmas ir Inga. Įteikiam Jums žibintą, kad meilės reikalus prižiūrėtumėte, meilės kelius parodytumėte ir susipykusius sutaikytumėte.
Na, o jei kas nuo garsios muzikos apkurs ar bedainuojant gerklė suplyš ar koks galas užsikiš, tai kreipkitės į tetulę Jūrą. Ji turės vaistų nuo visų visų ligų (Įteikiamas stiklainiukas su saldainiais).
PIRŠLYS: O dabar mieli sveteliai, siūlau prisipilti taureles ir išgerti už išrinktųjų sveikatą ir jų pareigas.
Atsakyti