Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

o cia siaip, jau grazesni vaizdai smile.gif
[attachmentid=232522]
[attachmentid=232523]
Atsakyti
Tany, jūsiškiai nuo mažumės soliariuminiai, tai rezultatai akivizdūs bigsmile.gif
O kur lapai jų? Ar čia soliariuminiams privaloma tokia depiliacija? g.gif Čia gal koki naujamadiški grožio standartai tai liepia daryt? flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 29, 11:17)
Tany, jūsiškiai nuo mažumės soliariuminiai, tai rezultatai akivizdūs  bigsmile.gif 
O kur lapai jų? Ar čia soliariuminiams privaloma tokia depiliacija?  g.gif Čia gal koki naujamadiški grožio standartai tai liepia daryt?  flirt.gif

po susiformavusiomis kekemis lapus nuskinu, kad greiciau spalvintusi smile.gif.. ir ventiliacija butu geresne, ypac apacioje
Atsakyti
Mergaites , o kalio magnezija barstyti aplink pomidorus ar bandyt istirpdyti vandeny ir laistyt , o gal purksti g.gif . Ir ant pakelio ne vieno zodzio koki kieki naudot pomidorams blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 06 29, 10:28)
. Tie. kuriuos pasodinau pries didziasias salnas susnas, kuriu negaila buvo jei nusaltu, tai turi graziu bumbulu nuo pat pirmos kekes o kuriuoos pasodinau po salnu (visi iki vieno seti ta pacia diena) ant pirmos kekes nera bumbuliuku, iskyrus hibridus ir Black chery. Bet ziedai nenumesti, taip iseina kad neuzmezge ar kaip, visi vietoje, tik bumbuliukai prasideda nuo antros kekes.

Tas pats pas mane, daug apatiniu kekiu buvo bergzdios-ziedai nenumesti, is vaizdo lyg uzmegzta, bet progreso jokio, matyt del to pas mane derlius ir veluoja.jei butu pirmos kekes augusios matyt ir as raudona spalva buc jau maciusi unsure.gif
Sia savaite as visas tokias kekes nukarpiau, nes antros kekes graziai megzt pradejusios...
Atsakyti
Sveikos. Noriu paklausti, gal žinot kas darosi pomidorams kai kekėj susiformuoja viršūnė ir ką tokiu atveju daryti? Šiltnamis naujas, niekuo netręšiau kol nesisipažinau su dirvožemiu g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 06 29, 10:13)
O pomidorai lianomis virstų

Patikėk,lianomis tikrai pavirs biggrin.gif Nesvarbu ar su pomidorais, ar bergždi,bet aukštaūgiai stogą pasieks greit.Tas Russian Plum pvz. mani jau praaugo,nors dar tik trečia kekė užmegzta,o jau reiks raityt g.gif
QUOTE(Ex @ 2014 06 29, 10:19)
Skaitau ir krizenu, nes, tiesą sakant, aš net nežinau ar turiu čia ką tokio stebuklingo

Turi turi biggrin.gif Beje,tai rodysi tą Blindą ar ne?Ir dar tas iš Mendelejevo gimtinės mani domintų.
Deja,bet maniškė Medvežja lapa,tai nelabai džiugina derlingumu schmoll.gif Aišku,pas jumis, virš pragaro,tai,jaučiu,derlingas?
QUOTE(Liutukeee @ 2014 06 29, 11:39)
Tik pirmuju zinau- ZORO(is turgaus pirktas,ankstyvas,bet jokios info internete apie ji neradau),bet idomus toks,balti pomidorai

Zoro radau,kad raudoni hibridai:
http://supersadovod....omata-zorro-f1/
O Zero geltoni paveldo,ankstyvi :
http://agromania.ru/.../tomat/559/zero
QUOTE(Erika38 @ 2014 06 29, 13:30)
Mergaites , o kalio magnezija barstyti aplink pomidorus  ar bandyt istirpdyti vandeny ir laistyt , o gal purksti  g.gif . Ir ant pakelio ne vieno zodzio koki kieki naudot pomidorams  blush2.gif  verysad.gif

Aš net nežinau ar verta tirpdyt ir kiek tada jos reiktų g.gif Šaukštą aplink pomidorą gal geriau pabarstyt ir sudrapakuot su žeme.Paprasčiau ,bent man ax.gif

Dėl pirmų kekių,tai pas man irgi prastokai primegzta pas kai kuriuos.Visada buvo atvirkščiai-anos gražiausios būdavo.Ir derlius vėluos.Nu,bet ką čia bepadarysi-bus kiek bus,pavalgyt užteks.Svarbu,kad nesusirgtų.Mažiau prie puodų reiks stovėt vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2014 06 29, 14:35)
Sveikos. Noriu paklausti, gal žinot kas darosi pomidorams kai kekėj susiformuoja viršūnė ir ką tokiu atveju daryti? Šiltnamis naujas, niekuo netręšiau kol nesisipažinau su dirvožemiu g.gif

Nugnybti.
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2014 06 29, 13:35)

QUOTE(ponia Lylia @ 2014 06 29, 13:48)

pritariu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 29 birželio 2014 - 13:57
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 29, 11:13)
. Bet va Orlinij kliuv ir Medovij Spas pirmūnai vaisių dydžiu  bigsmile.gif  Yra tokių, kurie jau į delną sunkiai telpa.

drinks_cheers.gif Sitie ir pas mane siuo metu didziausi, jau pries sav. galvojau ,kad augti nustos ir greiciaus susirps, kur tau, dabar is vis issipute, nu gal jau tikrai savo ugi priaugo unsure.gif
QUOTE(tany @ 2014 06 29, 11:13)
o cia siaip, jau grazesni vaizdai smile.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 29, 14:35)
Beje,tai rodysi tą Blindą ar ne?

Ir dar tas iš Mendelejevo gimtinės mani domintų.

Deja,bet maniškė Medvežja lapa,tai nelabai džiugina derlingumu  schmoll.gif Aišku,pas jumis, virš pragaro,tai,jaučiu,derlingas?

Rodau jau, rodau blink.gif tik nesimėtyk grumstais čia, skauda..
Nabagas nepasipuošęs, savo spalvingų plunksnų nespėjęs iškedent..
Tadas Blinda
user posted image

Ar aš ten kokį pomidorą iš Mendelejevo pirkau? user posted image nepamenu.. g.gif

Medvežja lapa virš pragaro labai gerai dera didis.gif Vaisiai stambūs, tikros meškos letenos smile.gif ir tikrai jų nemažai - 26vnt., (nepatingėjau ir suskaičiavau biggrin.gif ) tokio kiekio nesitikėjau, maniau, jei jau letenos, tai tik kokios keturios bus lotuliukas.gif
Papildyta:
tany, koks ten pomidoras pirmoje foto? Na, tas gražus toks, su daug pomidorų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2014 06 29, 11:39)
Maniau tik pas mane viena lauke neauga pomidorai,bet paskaitinejau,kad ir pas kitas

nu jau nebevaryk Dievo medin wub.gif wub.gif as dziaugciuos jau tokiuos turedama unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Morepink @ 2014 06 29, 14:35)

pernai skabiau tuos uglius,ir siemet ta pati darau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2014 06 29, 15:25)
Rodau jau, rodau blink.gif  tik nesimėtyk grumstais čia, skauda..
Nabagas nepasipuošęs, savo spalvingų plunksnų nespėjęs iškedent..
Tadas Blinda

eina sau,koks grozis blink.gif blink.gif ir dar lietuviskas? unsure.gif
Atsakyti