Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sveikos, pomidorų karalienės 4u.gif kitaip ir nepavadinsi..
pas mane tik kelios rūšys, o viena labai įdomi - smulkiai karpytais lapeliais, kolegė davė kelis daigus, irgi gavus iš kaimynės sėklų... sakė tik kad lauke augo ir atrodė labai įdomiai - kaip kokie lizdai susukti iš tų liaunų karpytų šakelių, o juose - raudoni pomidorai. sakė, nei geni, nei riša, nei ką dar daro su jais... g.gif
Aš pasodinau pabandymui ir lauke, ir šiltnamy. Pomidoriukus užmezgė, bet dar auga. Vis tik labai jau tankus krūmas, tai šiek tiek pageniu... Gal kas kartais žinot kokia čia rūšis galėtų būti, nes tokiais smulkiai karpytais lapeliais tikrai nesu niekur mačius, gal kas auginate?
va taip šiltnamy atrodo, šalia - kito pomidoro lapai, "normalaus" biggrin.gif
user posted image
čia lauke:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 29, 14:35)

Zoro radau,kad raudoni hibridai:
http://supersadovod....omata-zorro-f1/
O Zero geltoni paveldo,ankstyvi :
http://agromania.ru/.../tomat/559/zero

Dėkavoju.Aš nesgebėjau rast. doh.gif
Pardaveja -tai sake ZORO.O koks bus-bus matyt kitą savaitę. bigsmile.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 29, 15:35)
nu jau nebevaryk Dievo  medin wub.gif  wub.gif as dziaugciuos jau tokiuos turedama :unsure

Oi,labai atsiprašau,pabėdavojau,kad lauke neauga,o įkėliau šiltnamio gyventojus.Tie tai auga. blush2.gif
Atsakyti
pasirodysiu savo kelis augintinius,uz foto atsiprasau ,nes nelabai mokejau su sunaus plansete su priekine kamera fotkint blush2.gif bet bendra vaizda bent parodysiu ax.gif user posted image[/IMG]betalux
user posted image[/IMG]penis
user posted image[/IMG]brown berry
user posted image[/IMG]kmicic
user posted image[/IMG]o cia irodymas,kad ploto daug, o derliaus s---- verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugmanta @ 2014 06 28, 21:35)
Celzus H, Fantasio H. Rusiškų daug yra bet sunku gauti: Dubok, Fitoftoroustoichyvij, Gnom, Grand, Grot, Charovnica...

Na, dedu pilną sąrašą. Daugelį veislių šiemet mėginu:

Žemaūgės veislės (apie 50 cm aukščio), kurios buvo išvestos, atrenkant pagal ankstyvumą, atsparumą šalčiui ir marui (fitoftorozei), vaisių skonį. Gerai auga ir dera vėsesnę vasarą, labai tinka sėjai tiesiai į dirvą:

Avgustin, Buj tur, Čelnok, Dubok(Dubrava),Fitoftoroustoičivyj, Geja, Gnom, Grand, Grot, Kameja, Lisička(oranžiniai), Metelica, Nastenka, Otradnyj, Patris, Piket, Rosinka(oranžiniai), Snegir, Stolypin, Taimyr, Vzryv.

Dar minimi Agro, Nikola kaip atsparūs, bet negaliu rasti patvirtinimo.

Dar visos žino, kad visi vyšniukai atsparesni.

Iš savo patirties: pernai visai nesirgo Cygan, užpernai - Svara, Bajaja, Fantasio H. Dubok, Fitoftoroustoičyvij - lapeliai ima dėmėtis (čia jau rugsėjį, lauke), bet vaisiukų dar sveikų pamezga.

Dar šiemet mėginu Triufel krasnyj, viena Ru sėklininkė teigia, kad niekad neserga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daugmanta: 29 birželio 2014 - 15:03
QUOTE(Ex @ 2014 06 29, 14:25)

Tadas Blinda
user posted image

KOKIOS kekės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Rodau jau, rodau blink.gif  tik nesimėtyk grumstais čia, skauda..
Nabagas nepasipuošęs, savo spalvingų plunksnų nespėjęs iškedent..
Tadas Blinda

oho, koks gražuolis, marmurinis smile.gif O kokia spalva bus žinot, ar mįslė?
su kokia nors vaizdų atpažinimo programa nebandėt atpažint? kokio samsung galaxy gal paklaust, kas čia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 29 birželio 2014 - 16:10
QUOTE(zuikis5 @ 2014 06 29, 14:43)

man panašu į Тайана pomidorą g.gif
Atsakyti
Uch, parkeberiojau is savo siltnamiu. Tris kibirus gerus lapu nusniojau apatiniu. Pasidziaugiau sau,kad labai gerai dera Charlie Chaplin ir Puzata Chata, Saxar Belij,Ivan Kupala, Penis. Labai patinka Loretto H kasos. Fejerverkas su Malaxitavaja skatulka irgi superiniai. Visiskas nesusipratimas Hill Billy schmoll.gif Nei krumas zmoniskas, zemaugis kazkoks, tai dar ir vaisiaus nei vieno. Reikia butinai kalcio g.gif
Atsakyti
Rodau jau, rodau blink.gif  tik nesimėtyk grumstais čia, skauda..
Nabagas nepasipuošęs, savo spalvingų plunksnų nespėjęs iškedent..
Tadas Blinda
Medvežja lapa virš pragaro labai gerai dera  didis.gif Vaisiai stambūs, tikros meškos letenos smile.gif ir tikrai jų nemažai - 26vnt., (nepatingėjau ir suskaičiavau biggrin.gif ) tokio kiekio nesitikėjau, maniau, jei jau letenos, tai tik kokios keturios bus lotuliukas.gif
Papildyta:
tany, koks ten pomidoras pirmoje foto? Na, tas gražus toks, su daug pomidorų smile.gif

tas tada blinda hibridas ar veisle? Uzismaniau blush2.gif biggrin.gif Turiu silpnybe tokios formos pomidorams biggrin.gif o cia dar ir margas ir daug smile.gif

Pas mane tai, jei pirmas is 2(antras postas) tai turejo but Kosmonavt volkov, nepanasus doh.gif ar vel peresortas blink.gif ?
Atsakyti
Pasirodysim ir mes, keli ponios pomidorai ax.gif
user posted image user posted image

Germination rate pražydo ir užsibaigė žiedynu, pastovėjo ir neužilgus išleido du gražius stiebus, čia kekė, nelabai išėjo nufotkinti visą gražų vaizdą
user posted image

O čia kandidatas baisiausio pomidoro rinkimams, gyvai atrodo dar kiečiau, tikra žalio žmogeliuko morda doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2014 06 29, 15:03)
man panašu į Тайана pomidorą  g.gif
o man panasu i Silver Fir Tree - auginu toki, bet mano peipena g.gif
foto is interneto:
user posted image

eina sau biggrin.gif kiekvienam puslapy tiek vaizdu. tiesiog sirdis atsigauna thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 29 birželio 2014 - 17:32
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 06 29, 18:30)
O čia kandidatas baisiausio pomidoro rinkimams, gyvai atrodo dar kiečiau, tikra žalio žmogeliuko morda doh.gif

Baisiausią vaizdą iš savo šiltnamio aš manau atnešiu, kai nufotografuosiu pomidorą- medį Ananasnij. Juk baisiausia, kai augalas kaip ąžuolas, o net giliukai nekabo doh.gif
Atsakyti