Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Ex, Blinda gerulis wub.gif Bet man, kaip ir Adijai, i cigona labiau panasus biggrin.gif
Papasakok, kaip skonis bus.
Atsakyti
Kiek vaizdų thumbup.gif , jau smagiau čia darosi, o tai pabodo be nuotraukų skaityti, o dabar širdis atsigaavo wub.gif

Ponios gražūs pomidorai, nu bet Blyyyyyyyyyynda -jėga thumbup.gif . Man ir patinka tokie pailgi pomidorai , Giujeta panašios formos ,tik be dryžių, kaži koks skonis bus g.gif

Aš neturiu dar kuo pasigirti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 06 29, 21:53)
, jau smagiau čia darosi, o tai pabodo be nuotraukų skaityti,

nu žinote- nesutinku! Skaityti nekenkia sveikatai, o vat vaizdai...-akos išsprogsta, seilės teka ant klaviatūros, mintys kudlotos apie pomidorienę svaigsta tik, nagainos dreba berašant kaip nuo parkinsono( iš nervų, kad mano ne TOKIE, o kai nematai- širdies neskauda)- nu jei bogu kenkia sveikatai vaizdai cool.gif
Atsakyti
[quote=Marmaledas,2014 06 29, 23:02]
nu žinote- nesutinku! Skaityti nekenkia sveikatai, o vat vaizdai...-akos išsprogsta, seilės teka ant klaviatūros, mintys kudlotos apie pomidorienę svaigsta tik, nagainos dreba berašant kaip nuo parkinsono( iš nervų, kad mano ne TOKIE, o kai nematai- širdies neskauda)- nu jei bogu kenkia sveikatai vaizdai cool.gif
[/quot

Aišku simptomai pas visas pamačius tokius grožius panašūs blink.gif lotuliukas.gif

Bet man labai ūpą pakelia nuotraukos tongue.gif Ai yra kaip yra 4u.gif

Lai sprogsta tos akys kaip meškos lepeškos
O seilė kaip meilė prarysi ir ops
Tegul mintys kudlotos, juk ne apie svetimus mirksiukas.gif
Tik nesirkit pomidorienės parkinsono ligom schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos. Prašau patarimo. Pas mane auga tik žemaūgiai pomidorai. Vienų daigus išauginau pati iš sėklų, kitus vyras nupirko turguje. Tai pardavėjas jam paaiškino, kad šių pomidorų nereikia visai genėti. Tipo žmonės sunku įaiškint, kad nereikia genėti. O vyas nepasiklausė, ar būtent šios veislės nereikia genėt, ar visų žemaūgių.
Iki šiol visada laužydavau "pažastis", ir apatinius lapus, o šiemet - ne. Visi pomidorai išsikeroję, išsišakoję, tos šakos, kurias laužydavau, žydi. Tai ir nežinau, ar apgenėt minimaliai, ar palikti taip. Ar nebus per vėlu jau?
Iš anksto dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NerBog @ 2014 06 29, 22:26)

aš biškutį pageniu, paformuoju, dėl ventiliacijos ir pan. dar nesu turėjus pomidoro, kurio visai nereiktų genėt- tai lapų apmažinu, tai šakelę vieną kitą išskinu- neleidžia mano širdis džiungles augint, kur nei piršto įkišt neina.
Atsakyti
QUOTE(NerBog @ 2014 06 29, 23:26)
Sveikos. Prašau patarimo. Pas mane auga tik žemaūgiai pomidorai. Vienų daigus išauginau pati iš sėklų, kitus vyras nupirko turguje. Tai pardavėjas jam paaiškino, kad šių pomidorų nereikia visai genėti. Tipo žmonės sunku įaiškint, kad nereikia genėti. O vyas nepasiklausė, ar būtent šios veislės nereikia genėt, ar visų žemaūgių.
Iki šiol visada laužydavau "pažastis", ir apatinius lapus, o šiemet - ne. Visi pomidorai išsikeroję, išsišakoję, tos šakos, kurias laužydavau, žydi. Tai ir nežinau, ar apgenėt minimaliai, ar palikti taip. Ar nebus per vėlu jau?

Aš tai pageniu, nes pernai, kurių neliečiau labai smulkėjo pomidoriukai ir miškų miškai tada doh.gif .
Gal kaip kokia veislė, mano buvo Bajaja
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 06 29, 22:23)

4u.gif taaalentas gi tarp mūsų biggrin.gif thumbup.gif į bardų festivalį ruoškis muzikę prisitaikius thumbup.gif , ypač patiko mintis, kad ne apie svetimus thumbup.gif nu jooo, visi savi čia pas mus- ir blindos, ir lempos, ir vilkų kosmonautai, tik kartais tavo nuo mano biski ūgiu, barzda, grožiu, skoniu atsilieka, nu bet ką gis- ne idealiai vienodos ir mes, su sava tvarka.

mano diedui būtų sveikiau jūsų vaizdų išvengt- geriau miegočiau ir aš, nes dabar galvoja, kad gal ir neblogi pas mus ( jau pas mus, ne pas mane- pažanga kiba) pomidorai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 06 29, 23:37)

mano diedui būtų sveikiau jūsų vaizdų išvengt- geriau miegočiau ir aš, nes dabar galvoja, kad gal ir neblogi pas mus ( jau pas mus, ne pas mane- pažanga kiba) pomidorai  cool.gif

thumbup.gif

Maniškis tai džiaugiasi ir sako - niu pas mumi ne ką prasciau,mamuli biggrin.gif

Tai va, širdis džiaugiasi, abu laimingi, na i kas , kad Tado ir meškų dar neturim, turėsim - svarbu karo nebūtų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 29, 14:25)
Rodau jau, rodau blink.gif  tik nesimėtyk grumstais čia, skauda..
Nabagas nepasipuošęs, savo spalvingų plunksnų nespėjęs iškedent..

blink.gif Griuk negyvas. Galim seile varvinti, eilen stoti, visvien tokiu vaizdu nesulauksiu schmoll.gif Todel stengiuosi sedeti ramiai
QUOTE(rytorasa @ 2014 06 29, 18:54)
Ex kaip visada pribloškia vaizdu/ais... Kai kerta, tai maža nepasirodo...  swoon.gif

QUOTE(Marmaledas @ 2014 06 29, 22:02)
nu žinote- nesutinku! Skaityti nekenkia sveikatai, o vat vaizdai...-akos išsprogsta, seilės teka ant klaviatūros, mintys kudlotos apie pomidorienę svaigsta tik, nagainos dreba berašant kaip nuo parkinsono( iš nervų, kad mano ne TOKIE, o kai nematai- širdies neskauda)- nu jei bogu kenkia sveikatai vaizdai  cool.gif

Pacios prisiprasem biggrin.gif

QUOTE(NerBog @ 2014 06 29, 22:26)

Sako, kad nereikia, bet as, jei labai issisketojes, vsivien bent minimaliai patvarkau, pagal savo nuoziura.
Atsakyti
Marmaledai, nestresuok. Bus gi tuoj ir pas tave tokie patys vaizdai smile.gif

Man irgi labai gražu, kai mergiotės vaizdų prikelia wub.gif Grožėčiaus ir grožėčiaus wub.gif O daba ir į savuosius kasdien galiu vėpsot, tai tuo labiau nepavydu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 06 29, 19:31)
o man panasu i Silver Fir Tree - auginu toki, bet mano peipena  g.gif
foto is interneto:
user posted image

Taip, tikrai panašus į šitą... paieškojau daugiau internete vaizdų - ten irgi tokie "lizdai" susukti su kekėm pomidorų juose biggrin.gif pastebėjau, jis turi tokį polinkį gultis ant žemės - neina net dorai parišti, tai ten būtent tokie man rodos... matysiu, kokie bus pomidorai smile.gif
Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti