Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Augė @ 2014 06 25, 22:48)
O Revus naudojant , kada galima galima pomidorus valgyti , info lapeliuose rekomenduojama ta pati apsauga, tik nerašo kad draugiškas, bet nerašo ir po kurio laiko jau nekensmingas , arba aš nemoku tarp eilučiu skaityti, dėkui kas nepatingės paaiškinti  4u.gif

bent pas mane parašyta, kad po 3 dienų... Kažin ar tikrai....
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 06 25, 22:48)
O Revus naudojant , kada galima galima pomidorus valgyti

Instrukcijoj rašo,kad tris dienas negalima burnon dėt,tuo Revus nupurškus.Ale, pamenu,kad Saintlina ,šitą panaudojusi, mažiausiai dvi savaites šeimą badu marino ax.gif
QUOTE(*Margo* @ 2014 06 25, 23:15)
Vakar puse dienos vaikščiojau, pradedant bulvėmis ir baigiant lauko pomidorais, karpiau pradedančius juoduoti lapų kraštelius, nesigilindama, kas čia per liga, ar ne liga. Apkarpiau, o dar tik birželis  g.gif

O ką duos tokia kosmetinė procedūra g.gif ?Gal geriau išsiaiškint reiktų, ko jie ten juoduoja ir bandyt priežastį pašalint.A vdrug kalio trūksta ir visi pomidorai bus neskanūs,neduokdie unsure.gif
QUOTE(daimura @ 2014 06 26, 00:21)
Tai reikia suprast, kad čia niekas nenoksta???

Nežinau,bent aš jau gerokai prinokusi biggrin.gif O pomidorai ne,nenoksta pas mani,pirdukų stadijoj kaba.Išskyrus Betalux,Polkas ir vieną juodą Princą.Nu, iš kelių krūmų daug neprirysi irnesakyk.gif Bus vėliau nei pernai derlius pas man g.gif
Nors yra tokių,kurios jau rauna pomidorus von,atsiriję, cinkelio ieško,sąžinės neturi...
Atsakyti
Armonika tik paemiau ir nutariau .... smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mano vienas pomidoras tik nukritus žiedukui jau įtrūkęs per puse buvo, o dabar užsitraukė ir auga toks dičkis, kiti normalūs šalia g.gif .

vijoleta 20 4u.gif armonika kokia graži, nesu, tikrai reiks, niu man labai labai .

Pas mane nieko naujo, auga žirniai, didėja tampa panašūs į pomidorus, tik vakar supratau, kad nėra šiltnamyje triufelio juodo verysad.gif , tik geltonas g.gif ir kaip čia aš, kažkam atidaviau turbūt, O toks thumbup.gif man jis pernai buvo, geltono neragavus dar ...
Na, kol kas gražiausi pas mane Orkado, triufeliai geltoni , malinovaja henrika, kitų dar neskiriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 26 birželio 2014 - 08:35
dėkui merginos už atsakymus, mano instrukcijoje tikrai nieko nerašo, ėjau dar kart skaityti nu nors ką nėra, dar ir MB liepiau pažiūrėti, NĖR

altosan draugiškas ax.gif , bet nupurkštu tikrai kokia savaitėle neliesim, nors jau pradėjo raudonuot
kažkaip man ta chemija ne prie dušios, bet kad oras toks kad pomidorai klaikiai atrodo , tai ten ruduoja, tai garbanojasi, tai dar koks velnias doh.gif
po desetkos metų gal perprasiu aš juos blush2.gif
Atsakyti
Pas mane kol kas graziausi ir geriausiai mezgantys, tai lemon Boy, Fejerverkas, Charlie Chaplini ir Puxata chata duetas, tada Loretto ziauriai gerai mezga, Celzus, Peniai, Ivan kupala grazios kekes labai, Medovij spas, Kekiniai, Delfinai, Polfast. Kitus dar stebiu. Bet yra,kas jau mane nervina. Tai Noire de Crime su savo nubyrejusia pirma keke, Taip ir nosisi juos drebti lauk. Juodi rusai irgi ne stebuklai. Medziai grazus, o kol kas primegsta tik balvoniniu, nes balvoniniai ziedai buvo. Olialia irgi ne stebuklas.

Slyvovij polisatij aukstas? Nes sodinau kaip zemaugi, o jau tuoj metras bus. Toks ilgai mastantis buvo, o dabar kaip dejo i auksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 06 26, 12:46)
Slyvovij polisatij aukstas? Nes sodinau kaip zemaugi, o jau tuoj metras bus. Toks ilgai mastantis buvo, o dabar kaip dejo i auksti  g.gif

Jei šis iš manęs-tai nėra jis aukštaūgis. Gal iki metro buvo..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 06 26, 12:57)
Jei šis iš manęs-tai nėra jis aukštaūgis. Gal iki metro buvo..

aha is taves 4u.gif Tai tada tuoj turetu uzsibaigti. O keliais stiebais ji leidai? Nes paleidau dviem stiebais as ji, bet nera super jis derlingas kol kas pas amne. Labai aukstai kekes viena nuo kitos.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 06 26, 13:01)
aha is taves  4u.gif  Tai tada tuoj turetu uzsibaigti. O keliais stiebais ji leidai? Nes paleidau dviem stiebais as ji, bet nera super jis derlingas kol kas pas amne. Labai aukstai kekes viena nuo kitos.

Man atrodo, kad vienu g.gif Šiaip jau sunkiai ką bepamenu.. vijoleta20 turėjo jį-tai pas ją įspūdingos foto buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 25, 21:27)
Ne,nu jei bogu..

O ką? nepadės čia jokie šventieji, nes nėra ko gailėt.. Gal man siūlai visą vasarą tūpčioti aplink pomidorą, kurio niekas nevalgys? huh.gif
Jau pradeda nokti skanesni ir labiau verti dėmesio wink.gif
Beje, kol kas visai padoriai atrodo Hugo. Svarbiausia toks koks ir turi būti, o ne kokia iškrypusi staigmena tongue.gif Na, nėra labai derlingas, bet tikiuosi efektingesnio skonio nei Green Grape.. rolleyes.gif

QUOTE(tany @ 2014 06 25, 23:34)
zadeti "Spagetti"

Oho-hooo.. tai bent spagetis lotuliukas.gif peršertas mažumėlę. Maždaug trigubai biggrin.gif Na, pas rusaites buvo šiek tiek apvalesni spagečiai, bukesniu galu. Taviškis "spagetis" gražesnio dizaino, skaniau atrodantis. Visai nenusiminčiau jei pas mane toks peresortas būtų buvęs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 25, 21:08)
Turiu baisių vaizdų iš serijos..

blink.gif ojezusmarija..

QUOTE(daimura @ 2014 06 26, 00:21)
Grįžusi po atostogų radau Ola Polka kokį diesietką prinokusių (ale mažiukai anie kokie  schmoll.gif )

Sveika parvykusi 4u.gif Ola Polka ir neturi būti stambūs unsure.gif Jie nedičkiai pomidoriukai, bet ir ne vyšniukai.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 26, 16:23)

blink.gif ojezusmarija..

Va va, apie ką ir kalbėjau. Jaučiu šniosiu lauk aš tokius ir panašius į tokius lauk, nes tikrai nekils ranka juos valgyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 26, 02:33)
Nors yra tokių,kurios jau rauna pomidorus von,atsiriję, cinkelio ieško,sąžinės neturi...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik dabar pamačiau ką parašei biggrin.gif Na, gal sąžinės ir sumažėjo šiuo reikalu, bet užtat savigarbai daugiau vietos atsirado, kad bele kokio šūdo neėst..
Atsakyti