Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Vakar ir mes suvalgem pirmąjį ZORO (visgi paraudo,reiškia tikrai ZORO,ne ZERO) smile.gif .Rūgštokas toks.Bet kaip pirmas-tai labai skanu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 07 03, 18:26)
Alekto, kaip paveldas laikosi?...  unsure.gif

Gyvi, tvirti, be ligų pakolkas biggrin.gif 3xtfu. tik pirmų kekių žiedelius smarkiai pabarstė, nes kaip tik karščiai buvo per jų žydėjimą, tai foto nedėjau, nes nepilnos kekės ax.gif
Atsakyti
Pasikartosius su klausimu: ar galima magnio trukuma kompensuoti naudojant kalio magnezija- purskiant per lapus, jei kas daret taip tai koks santykis, ar kitas trasas pirkti?
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 07 03, 20:19)
Kai kitų nėra dar, šitie patys skaniausi. Aš ankstyvam derliui juos vėl auginsiu.
Gražius čia vaizdus, merginos, rodot  thumbup.gif

Ikalbejote, as irgi auginsiu. O kaip ten imanoma taip anksti sunokint juos? Vaidastep ten siemet pasidarbavo. Reikia tikriausiai paset koki vasario pradzioje ir paskui augint kibire?

As siemet bandziau verandoj augint agrukus kibire, tai gavosi sh.... nes kibiras buvo per didelis ir po to per sunku tapo ji pakelt, kad butu imanoma persodint. Tai taip jie ir numiro nuo karscio sauletoj verandoj. Tai galvoju kazkokio isradimo reikia kitokio. Gal kokiam polietileniniam maise ar kazka tokio, ko nereiketu apverst tam, kad persodint. Maisa perplesei ir viskas. Bet su pomidorais toks variantas itariu irgi nieko gero, nes beformi maisa sunku bus tampyt grudint... Kaip jus darot kad taip anksti gaunasi tie pomidorai?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 07 03, 19:29)
taaaip rolleyes.gif as irgi siemet neauginu,bet kitamet,ko gero, atsiprasysiu g.gif mazinsiu veisliu kieki,jau dabar kelios auginamos nepatinka + mamku atsiliepimai nekokie-green grape tai tikrai neauginsiu,ankstyvu veisliu irgi-tik betalux ir ola polka ax.gif

Ką tik paragavau green grape, sunoko cieli du pomidoriukai biggrin.gif Nieko blogo negaliu apie juos pasakyti, man jie visai patiko, salstelėje, minėto aitrumo nėra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 07 03, 22:50)

As siemet bandziau verandoj augint agrukus kibire, tai gavosi sh.... nes kibiras buvo per didelis ir po to per sunku tapo ji pakelt, kad butu imanoma persodint. Tai taip jie ir numiro nuo karscio sauletoj verandoj. Tai galvoju kazkokio isradimo reikia kitokio. Gal kokiam polietileniniam maise ar kazka tokio, ko nereiketu apverst tam, kad persodint. Maisa perplesei ir viskas. Bet su pomidorais toks variantas itariu irgi nieko gero, nes beformi maisa sunku bus tampyt grudint... Kaip jus darot kad taip anksti gaunasi tie pomidorai?

Kadangi buvo paminetas mano vardas smile.gif tai pasakysiu kaip as dariau ,sejau ...tiksliai nepamenu bet apie vasario viduri,o paskui i kibira kai jau buvo didokas ,bet kita met sakiau veliau i siltnami isodinsiu nes vistiek kibire ne taip jie auga kaip kad laisvai augtu ,kol salta tai labai gerai su tuo kibiru gali pavaiksciot ir i siltnami ir namo parnest ,bet kai jau karsciau buna tai manau geriau issodint juos i siltnami ,nes kaip as manau jiem saknim per karsta buvo ir tiesiog sustojo auge ,tai nuskyniau viska ir ismeciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 07 03, 18:05)
Jei pirmoj nuotraukoj setas'' violetinis kinietis'' is Marmaledo,tai jis tikru tikriausias ''rudasis kinietis'' mirksiukas.gif pernai auginau ji kaip violetini,tik jis murzinu rudu-raudonu tapo.derlingumas labai patiko,skonis irgi mirksiukas.gif

aga, aš irgi manau jog rudas kinietis pas mane, ne violetinukas( violetinis būna kol dar ,,žalias", vėliau turi rudai raudonas patapt, nu tokiu murzium, o rudukas tai tokia všnia šokolade, jei gerai pamenu). Bet kokiu atveju- vaizdas sžiugina. Dar reiks iš uošvės nukosėt ką ji ten augina, apžiūrėjus cool.gif
niu niu niu- tikrai užpernai mano šikšnosparnis daigelius sulapnojo- plukių gumbus visus patvarkė ir violetinukus nuruošnojo. O pernai maras pasiglemžė gėrį)
nu svarbu nenuviltų bent kurie nors.
Nupuršiau antra eile revus.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 07 03, 21:44)
Gyvi, tvirti, be ligų pakolkas biggrin.gif 3xtfu. tik pirmų kekių žiedelius smarkiai pabarstė, nes kaip tik karščiai buvo per jų žydėjimą, tai foto nedėjau, nes nepilnos kekės ax.gif

supratau... Nu laukiu toliau... topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 07 03, 21:44)

Sveiki sakykit kokios priežastis gali, but jeigu žiedus barsto dabar tokiu oru 4 5 kekes sendien radau nugeltusius žiedynus skaitau,kad gali but visokiu priezasciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2014 07 03, 23:00)
Ką tik paragavau green grape, sunoko cieli du pomidoriukai  biggrin.gif Nieko blogo negaliu apie juos pasakyti, man jie visai patiko, salstelėje, minėto aitrumo nėra  bigsmile.gif

Gal galit nufotkint kaip atrodo jusu green grape ,as turejau 3 ir visus ismeciau nes kazkokie nenormalus jie buvo ,zemi lapas prie lapo ,pirma keke normali o paskui tai kazkoks kosmaras,tai meciau visus lauk ,pasilikau keleta kekiu paragavimui tikiuos prinoks normaliai doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(diuni @ 2014 07 02, 20:48)

Ir pas mane yra šiemet ant vieno krūmo augančių gatavai sutrųkusių nuo pat užsimezgimo , paskaičiau , kad nuo šalto pernelyg oro vaisių mezgimosi metu...bet tik ant vieno krūmo tokie...nepamenu dabar pavadinimo , kuris ten tiksliai...
Ruošiuosi šeštadienį visus palaistyti su kalio cloridu ir jodu...30 gr kalio clorido , 40 lašų jodo , ant 10 litrų vandens ir pilti po puslitrį.Pernai atsimenu kažkas laistė. Gal pamenat , kaip paveikė. Tiksliau ar nepakenkė.

Mane irgi domintų ši informacija g.gif

QUOTE(Juračiuks @ 2014 07 02, 20:55)
Tik viena šiandien pagalvojau, kad daugiau nebesodinsiu norimų, bet nežinomų, gal aptarinėtų jūsų kažkada, bet nepastebėtų mano, nes labai mažai kažkaip šiemet mezga  - labai aukštai pirma kekė ,vos ne 1,50cm kiti  . Kol kas labai liūdnai atrodo, gal,kad dar maži patys pomidorai , bet ryškiai kažkas šiemet ne taip

Gal tikrai šiemet,neturint sėklų iš už jūrų marių,mažiau dera ir žydi netgi ?Kiek su kuo kalbėjus apie pomidorus tai niekas nesižavėjo derliumi . Ir kaip taip pataikyt tapt pirmoke tokią nevasarišką vasarą doh.gif
Bet neatrodo,kad įkeltų nuotraukų savininkėms,vasara maišytų g.gif Tikrai turi lengvą ranką,kad tokius gražuolius išaugina thumbup.gif
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 07 02, 22:44)
*Sako kad Oxheart ir Marzano beveik nevalgomi.
**Pas mane takas irgi sunkiai praeinamas jeigu ka.

*Turiu du Marzanus,bet,kad tik užderėtų ir nevalgomi bus valgomi cool.gif
**Vadinasi ne man vienai taip pasisekė doh.gif Pas mane -be jokio džempo, tik su maikute,įtraukus pilvą ir tik šonu lotuliukas.gif Norint prieit prie pomidorų tikrai nejuokinga,o išraut gaila cool.gif
QUOTE(Paladė @ 2014 07 03, 07:24)

vat dėl to užuojautos nesulauksit  lotuliukas.gif jūsų tik auksiniai, o kai kurių briliantiniai, platininiai ir apskritai neįkainojami. Sėklų vaikomasi po visą pasaulį, nuo sausio auga po lempomis, šiltnamiai šildomi ir apšviečiami, o jūs čia su kelione 50 km  tease.gif

Nenusileisiu.Ir mano neįkainuojami cool.gif Prisimenant,kad esu pirmokė(naujas šiltnamis) ir jei ant vieno augalo tik ..daugiausia 8 tada 5 ,bet yra ir 3 ar 1 pomidoras doh.gif Ir jeigu taip iš viso šiltnamio bus kokie 5 kg lotuliukas.gif Aš esu daugiau liūdnesnių nuotaikų,bet galvojant apie pomidorus kažkaip optimistiškai galvojasi-o gal iki 10kg pavarys biggrin.gif O kalbant rimtai- tai nebus pirmas ir paskutinis mano pomidorų auginimas.Blogiausia,kad sėklų jau turiu kitiems metams ir,aišku,jūsų jau išbandytų senokai verysad.gif
Na,nieko tokio -bus ir treti metai...gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 07 03, 21:05)
Kadangi buvo paminetas mano vardas  smile.gif tai pasakysiu kaip as dariau ,sejau ...tiksliai nepamenu bet apie vasario viduri,o paskui i kibira kai jau buvo didokas ,bet kita met sakiau veliau i siltnami isodinsiu nes vistiek kibire ne taip jie auga kaip kad laisvai augtu ,kol salta tai labai gerai su tuo kibiru gali pavaiksciot ir i siltnami ir namo parnest ,bet kai jau karsciau buna tai manau geriau issodint juos i siltnami ,nes kaip as manau jiem saknim per karsta buvo ir tiesiog sustojo auge ,tai nuskyniau viska ir ismeciau  smile.gif

a, nu supratau tada, dekui. Tada kazkaip reiketu isivaizduoju mazesniam kibire augint, kad paskui eitu pakelt ji kai persodinimas butu. Reikes pabandyt pazaist jeigu kita pavasari tiek laiko turesiu kaip siemet.
O gal galite paaiškint, kam pomidorams reikalingas jodas?? Čia kaip mikroelementas ar kokia dezinfekcija ar dar kažkas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 03 liepos 2014 - 21:36