Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

apziurejau siltnami, radau keleta lapu, va tokiu, nebeprisimenu, lyg pernai irgi tokiu buvo, bet nekreipiau demesio, dabar paskaicius tema ir man tuoj kinkos drebeti prades, kas jiems galetu buti?
user posted image
user posted image
Atsakyti
nors pas mane ner nei tokiu kasu, nei tokiu vaizdu,kaip pas jus, bet rodau, ta ,ka turiu
Dryziukai
user posted image
Bycje serdce ( krumas apsuses nuo pat pradziu buvo, bet vaisius neblogus veda, jie dar puciasi, sunku jam laikyti bus, nabagiukui
user posted image
Boloto, na man sis patinka, nemokejau nufotkinti, ne viskas matosi
user posted image
Bolzano , nepasivede nei pernai, nei symet ( tik dabar galvoju, ar siu metu foto ikeliau, ar praeitu, nes dvi nuotraukas beveik identiskos, na nesvarbu, saunuolis Bolzano ir tiek smile.gif )
user posted image
Erelio snapas (pernai labiau snapai isryskeje buvo, bet dera graziai ir symet
user posted image
Krasnij majak, matosi bajavi vaisiai bus, nors krumas irgi ne pagal vaisius
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2014 06 27, 11:45)
Maniškio irgi abu pomidorai tokie randuoti  g.gif Stovi Fejerwerkas nusiminęs, du obuolius užmezgęs toliau nė krust... nuskyniau pirmąjį patį baisiausią iš žiedinės kekės susiformavusį gal gi pajudės ledai?  g.gif Suku galvą ar verta iš tokių krapštyt sėklas kitiems metams? Turiu dar kelias sėkliukes iš mainų programos  g.gif

jei ne iš to bjauraus pomidoro, tai galima. juk tie baisiniai žiedai tokie išsigimę, nes per žema temperatūra pakenkė. dabartiniai jau pas visas normaliai žydi.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 06 27, 13:29)
Boloto, na man sis patinka, nemokejau nufotkinti, ne viskas matosi

Krasnij majak, matosi bajavi vaisiai bus, nors krumas irgi ne pagal vaisius

Man tai įdomu,koks šitų Baloto skonis bus.Ir to Airiško likerio g.gif Parašykit,kurios auginat,kai paragausit-saldus,kartus?Gal vietoj žalios Škatulkos kitąmet man reiktų kokių kitokių . Jabloko tai nekeisiu schmoll.gif .

Bet išlaiko,nors vaisiai tai tikrai didžiuliai būna.Nors skonis, tai labai šiaip sau man tų Majakų.Mamai skanūs,tai auginu vieną.
Atsakyti
pas mane fejerverkas isdygo tik vieninteliukas is antro ar treciosejimo. Tai kai visi jau buvo antra karta persodinti, tai sitas fejerverkas buvo vos keliu cm dydzio
Atsakyti
Adija, o parodyk savo zaliuks Jablokus, nes pas mane vienas veda ovalesnius , kitas pailgesnius g.gif
p.s. ATBOJ , jau prisigooglinau, dabar stebesiu tuos pailgus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 27 birželio 2014 - 13:07
QUOTE(matuke @ 2014 06 25, 21:39)
As tai visdar laukiu savo "ankstyvuju" Betalux, Sibirksij skorospelij ir Sub Arctic, kol anie prades reikiama dydi pasiekti, apie nokima kalbet dar UIUIUI kaip toli  unsure.gif  Dedu sau minusa, praejusiais metai jau geguzi pomidorus skanavom  doh.gif  doh.gif  doh.gif

oi ,motin,as irgi tavo drauge mirksiukas.gif sibirskij skorospelyj dar tik bumbuliukus megzt pradejo,o betalux'as apsikroves ivairaus dydzio bumbulais,o pats gal tik30 cm ugio ,ir vis dar mezga,mezga.priraisiojau juos,bet galvoju ar atlaikys toki svori g.gif apie spalvos keitima net kalbos ner,geriausiu atveju po Oniniu pradesim ragaut g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 27 birželio 2014 - 13:28
QUOTE(adija5 @ 2014 06 27, 12:53)
Man tai įdomu,koks šitų Baloto skonis bus.Ir to Airiško likerio  g.gif Parašykit,kurios auginat,kai paragausit-saldus,kartus?Gal vietoj žalios Škatulkos kitąmet man reiktų kokių kitokių . Jabloko tai nekeisiu  schmoll.gif .

Bet išlaiko,nors vaisiai tai tikrai didžiuliai būna.Nors skonis, tai labai šiaip sau man tų Majakų.Mamai skanūs,tai auginu vieną.

Jablokai man neidygo, tai gaila, negalesiu palyginti, nebent su skatulka, sita ir pernai, ir symet auginu
o majakai itariu bus mesingi, man tokie nelabai, bet va diedui tokiu padavai, gales lapnoti, i salotas tai man bet kokie gerai, o vat vienus tai pasirenku katruos valgyti. Pvz., man pernai Corazonai visai siaip sau buvo, o anam skanus, symet net neauginu as ju, nors labai derlingi, pabandziau kitokius
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 25, 21:41)
Tai čia tokis tik vienas pas tavi yr,kad tu jį, kaip kokį modelį ir fas,ir anfas fotkini  biggrin.gif ?Pas mani tokių beždžionių nėr,neužmezgė bordakiniai žiedai striošnų vaisių...

bijo pomidorai seiminikes estetes tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(*Margo* @ 2014 06 25, 23:15)

Garbės žodis, pakalbėjau su pomidorais (kalbėjau, kad MB negirdėtų g.gif ),paskiau pasakiau jiems "laikykitės" ir išvažiavau namo.
Vat tokios tokelės mad.gif

mano drauge savaites pradzioj poteriavo siltnamy api mara isgirdusi, unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2014 06 27, 11:06)
Fb mainai irgi vyksta, bet kad toji mainams nepasirašo..kalbinau.. verysad.gif tai maniau bent čia reik pavadinimą išsiaiškint, o tada ieškot..dar tokių moteriškom formom pomidoro nebuvau užmačius..labai jau seksovi..gundo..
o tie kekiniai -Corianne F1

ale ot kokia indomi g.gif nekeista kad SM nesilanko lotuliukas.gif
aciu, pavadinima isiminsiu 4u.gif

Zikai, na grazus tavo rojaus sodelis mirksiukas.gif
pas mane tai lapai ir ziedai ... na dar zirniuku yr, galvoju gal as zirniu prisisejus, mazu jau juos lest tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 26, 02:33)
Instrukcijoj rašo,kad tris dienas negalima burnon dėt,tuo Revus nupurškus.Ale, pamenu,kad Saintlina ,šitą panaudojusi, mažiausiai dvi savaites šeimą badu marino  ax.gif

as irgi elgciausi kaip SAINTLINA ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 06 27, 13:04)
pas mane tai lapai ir ziedai ... na dar zirniuku yr, galvoju gal as zirniu prisisejus, mazu jau juos lest  tongue.gif

Pas mane analogiškai, tik aš dar pagal pavadinimą internete vaizdų ieškau-gal sakau mažiukai slyvinukai doh.gif
Papildyta:
Gražu ziko šiltnamyje thumbup.gif
Atsakyti