Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(nijole0619 @ 2014 06 26, 20:29)
Sveikos, dalinuosi vaizdinė medžiaga [url=http://public.fotki.com/niliaone/pomidorai-2014/]

noriu verkt,psio toki vaizda pamacius cray.gif ,gerai,kad mb tokiu vaizdu nemato-uzestu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 27, 12:53)
Man tai įdomu,koks šitų Baloto skonis bus.Ir to Airiško likerio  g.gif Parašykit,kurios auginat,kai paragausit-saldus,kartus?Gal vietoj žalios Škatulkos kitąmet man reiktų kokių kitokių . Jabloko tai nekeisiu  schmoll.gif .

Bet išlaiko,nors vaisiai tai tikrai didžiuliai būna.Nors skonis, tai labai šiaip sau man tų Majakų.Mamai skanūs,tai auginu vieną.

Likerio ir jabloko krūmai (bumbulai) džiugina kol kas akis. Baloto doh.gif labai tikiuosi kad pasitaisys jei ne kitąmet vėl bandysiu. Škatulka kaip ir pernai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugmanta @ 2014 06 27, 11:50)
Mergaitės, dėl Green Grape. Kur tik vidutinėje juostoje auginančių rusiukų atsiliepimai - brūdas nevalgomas, o iš pietinių regionų ir Ukrainos - susižavėjimo šūksniai: medus, pats gardžiausias...

Tarp kitko - persikėlusios iš pietų šiauriau rypuoja, kad ir iš juodukų nebepasiseka išgauti to pat nektarinio saldumo.

klimatas kaltas g.gif
Atsakyti
man dabar klausimas kilo.. o zolotoj byk, ir auksine jaucio sirdis , tai turbut vienas ir tas pats pomidoras g.gif

nors nea, pasigoglinau, kad ga nea smile.gif
user posted image
user posted image

apie zaliukus snekant. Prisiminiau bobute su seklomis, is zaliu siule pirkt legushka carievna doh.gif dar juokas sueme pakeli pamacius. gal kas jau auginot mirksiukas.gif

user posted image
http://semena-tut.ru...a-tsarevna.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 27 birželio 2014 - 13:37
QUOTE(matuke @ 2014 06 27, 13:59)
Adija, o parodyk savo zaliuks Jablokus, nes pas mane vienas veda ovalesnius , kitas pailgesnius  g.gif

Pas mani ne taip paprasta atsirinkt kol kas, bo dar maži.O vienas fruktas gi sukištas etiketes sumaišė.Ale lyg ir šitie g.gif http://i057.radikal....cf4db4d0c95.jpg
Ir šitie dar atrodo,nors kažkodėl Beduinas ant jo parašytas,ale faktas,kad šiltnamy pas mane arabo nėr ,bo forma figūros ne ta schmoll.gif O sėklų tai neturiu daugiau to musulmono...
http://s018.radikal....c054dc1831e.jpg
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 06 27, 14:04)
ale ot kokia indomi  g.gif  nekeista kad SM nesilanko  lotuliukas.gif
aciu, pavadinima isiminsiu  4u.gif

Zikai, na grazus tavo rojaus sodelis  mirksiukas.gif

pavadinimas tik spėjamas, o veislė gali juk būti ir kita.Kažkada skaičiau vyrų emigrantų pokalbius apie pomidorus ir ten buvo labai jau panašios nuotraukos( prizines vietas užėmė pagal derlingumą, skonį nepamenu..)- tai jie tarpusavyje tomis sėklomis keitėsi, savo augintomis, tai gal ten ir ne hibridas..gal kokia patobulinta veislė..
Ziko labai mieli vaizdeliai.. wub.gif
zikas1970 ir adija5 noriu paklausti kaip genit tą Krasnij Majak, anksčiau klausiau, taip ir nesulaukiau atsakymo: dviem , vienu stiebais? ar nieko negenėti? tas pats ir apie krasnaja Zvezda?
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 27, 14:11)
noriu verkt,psio toki vaizda pamacius  cray.gif ,gerai,kad mb tokiu vaizdu nemato-uzestu doh.gif

taigi čia buvo ankstyvesnio sėjimo, kiti irgi dar tik pradeda megzti...nėra tokių bumbulų..mano pagrindinė sėja išvis vėlavo..tik balandžio pradžioj...
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2014 06 27, 14:12)
Likerio ir jabloko krūmai (bumbulai) džiugina kol kas akis. Baloto  doh.gif labai tikiuosi kad pasitaisys jei ne kitąmet vėl bandysiu. Škatulka kaip ir pernai  wub.gif

Oho, kiek žaliukų pas tavi biggrin.gif Parašysi,kuris skaniausias tau bus.Man kol kas Jablokai wub.gif Škatulka gal kiek per saldi,nors ir su cinkeliu g.gif Šiemet dar tų Samocviet izumrudnij tikiuosi paragaut,kažkas panašaus į nuotraukoj pavaizduotus lyg ir auga rolleyes.gif .

QUOTE(nijole0619 @ 2014 06 27, 14:39)
kaip genit tą Krasnij Majak, anksčiau klausiau, taip ir nesulaukiau atsakymo: dviem , vienu stiebais? ar nieko negenėti? tas pats ir apie krasnaja Zvezda?

Majakas aukštas,auginu dviem stiebais.Zviezdos neturiu .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 27, 14:38)
Pas mani ne taip paprasta atsirinkt kol kas, bo dar maži.O vienas fruktas gi sukištas etiketes sumaišė.Ale lyg ir šitie  g.gif http://i057.radikal....cf4db4d0c95.jpg
Ir šitie dar atrodo,nors kažkodėl Beduinas ant jo parašytas,ale faktas,kad šiltnamy pas mane arabo nėr ,bo forma figūros ne ta  schmoll.gif O sėklų tai neturiu daugiau to musulmono...
http://s018.radikal....c054dc1831e.jpg

aciuks.gif

EX, tava raudona citrina leisti antru siebu ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz grazius zodzius 4u.gif

O tie lapai nieko blogo?, aisku, as juos isskyniau. Nebuvo nebuvo, isvaziavom preis sventes, va grizau ir atradau.

Krasnij majak 2 stiebais auginu

Vis pamirstu paklausti, cio cio sun genit? Lyg isidemejau, kad zemaugis, negeneti, ale kai issiplete i sonus, jau nemazai pazastu nuskabiau, visvien naujas leidzia, 3 stiebus storus turi ir atsaku pilna, formuojat kazkaip sita? Ir nelabai jau toks zemas jis pas mane siuo metu, ir dar matau ne pabaiga, nes virsunes nesibaigia ziedine keke g.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 06 27, 15:19)
Vis pamirstu paklausti, cio cio sun genit? Lyg isidemejau, kad zemaugis, negeneti, ale kai issiplete i sonus, jau nemazai pazastu nuskabiau, visvien naujas leidzia, 3 stiebus storus turi ir atsaku pilna, formuojat kazkaip sita? Ir nelabai jau toks zemas jis pas mane siuo metu, ir dar matau ne pabaiga, nes virsunes nesibaigia ziedine keke  g.gif

Aš auginu dviem stiebais šiltnamyje mirksiukas.gif tikrai ne mažas jis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 27 birželio 2014 - 14:22
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 27, 14:21)
Aš auginu dviem stiebais šiltnamyje  mirksiukas.gif tikrai ne mažas jis  smile.gif

o, tai reikes gerokai apgeneti siandien 4u.gif Tai is kur istraukiau, kad zemaugis jis doh.gif
Atsakyti
[quote=adija5,2014 06 27, 13:47]
Oho, kiek žaliukų pas tavi biggrin.gif Parašysi,kuris skaniausias tau bus.Man kol kas Jablokai wub.gif Škatulka gal kiek per saldi,nors ir su cinkeliu g.gif Šiemet dar tų Samocviet izumrudnij tikiuosi paragaut,kažkas panašaus į nuotraukoj pavaizduotus lyg ir auga rolleyes.gif .

Pernai škatulką ir kiwi auginau tai pirmoji labiau patiko, anytai irgi, 3 daigų buvo užsiprašiusi šiam sezonui. Lauke dar auga green zebra, green grape nesudygo nors nelabai pergyvenau. Kitiems metams dar pasilikau žaliūką ГОСТИНЕЦ, nebetilpo blush2.gif Sengalvėlė dar kažkokių žalių šešis daigus davė, išgyrė kad dideli, skanūs g.gif
Būtinai parašysiu kurie MAN skanesni, MB ir anyta dar tars žodį (tokių pačių daigų daviau, pas ją durpė, naktimis uždarinėja šiltnamį... pažiūrėsim ar skirsis skonis).

Nusivedžiau MB parodyt augintinių: įkišo nosį, susiraukė tik Indigo rose kaip vaikas čiupinėt pradėjo: "va čia tai pomidoras, gražus.." biggrin.gif

Atsakyti