QUOTE(matuke @ 2014 06 27, 09:24)
Ex, a ko jie tokie padrozti
a mozno ves spisok, t.e. bendra siltanmio vaizda pamatyt, a to ja neponimaju, kodel pas mane tik kiskiu spiros siuo metu
Nežinau

Katė į šiltnamį neįeina ir nagų tikrai negalanda į pomidorus
O ką bendras vaizdas padės išsiaiškinti?
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 27, 09:34)
Jau aš stoviu eilėje prie sėklų pas pačią
Prašom, negaila

Tik tamsta pati ir prisimink kur, kieno ir kokių sėklų eilėje stovi
Tik šįmet daug nerinksiu, kad visam svietui užtektų. Pernai mažumėlę pavargau besiuntinėdama, persistengiau..
QUOTE(NERA @ 2014 06 27, 09:36)
Ex, kokia čia veislė to "netikėlio" pomidoro? Mat ir pas save panašų mačiau
QUOTE(R&B @ 2014 06 27, 10:58)
Maniškis Fejerwerk taip pat atrodo kaip ir Ex nuotraukėlėj. Tik aš jo nepirdolinsiu iš šiltnamio, gal skonis atpirks vaizdą
QUOTE(adija5 @ 2014 06 27, 12:25)
O kas per veislė?Šiaip tik toks ,neestetiškas, ar dar ir neskanus?Ir jungiuosi prie
Matukės klausimo ,ko tu jį taip nubrozdinai?Ar čia vištos taip apdziubino

?
Fejerverkų margumas šiek tiek kitoks.Ir nokstant spalva graži,to raudonumo tiek nėr,kaip šitoj fotkėj.Beje,visai skanus pomidoras.
FEJERVERK. Šitos veislės pomidoras labai skanus, skonis tikrai atpirks nevykusį vaizdą

Bet aš daugiau jo neauginsiu, šįkart palauksiu kol sunoks jau užmegztos kekės ir varys jis man iš šiltnamio kaip didelis..
QUOTE(matuke @ 2014 06 27, 14:48)
EX, tava raudona citrina leisti antru siebu ar ne
Žinoma leisk, jei nori pomidorų
QUOTE(Marmaledas @ 2014 06 27, 22:39)
o kaip dėl ivan kupala? panašus biski
Aha, panašus, auginu Ivaną Kupalą originalą, bet vaisiai dar nedideli, kai paaugs, sunoks, galėsiu pakomentuot visus panašumus ir skirtumus. Tik kažin ar iš Nijolės tos nuotraukos pavyks nustatyti tikrąją pomidoro veislę, panašių yra ne vienas.