Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Marmaledas @ 2014 06 27, 22:39)
o kaip dėl ivan kupala? panašus biski g.gif 

g.gif Nu,kad nea schmoll.gif .Nebent į Joną Garmoškę.

Man interesna,kaip šią vasarą lauke pomidorai auga pas jumis visasuser posted image.Mano trys sūslikai, tai jau greitai bus išpašalvoninti ,jaučiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 27 birželio 2014 - 22:19
QUOTE(adija5 @ 2014 06 27, 23:12)
g.gif Nu,kad nea  schmoll.gif .Nebent į Joną Garmoškę.

Man interesna,kaip šią vasarą lauke pomidorai auga pas jumis visasuser posted image.Mano trys sūslikai, tai jau greitai bus išpašalvoninti ,jaučiu...

Sveika, lauke kol kas pomidorai auga puikiai smile.gif Auginu : Ola polka- noksta, Kmicic - noksta, Sibirskij skorospielyj - noksta, Black sherry , per klaidą išnešta citrina blush2.gif auga gražiai, dar mažiukai; Maskotka- noksta.
Jei dar saulytės būtų, salotoms užtektų jau mirksiukas.gif
Ačiū jums visoms už pagalbą , šiltnamy pomikai bent dar kolkas pasveikę, visi lapai gražučiai ax.gif Tfu tfu tfu...

oi, dar pamiršau apie lauke vazonuose, loviuose auginamus mažylius pasigirti smile.gif Šiandien mažius jau suvalgė du venus pomikus, nu labai skanu sakė biggrin.gif ; dar auga svyrantys oražiniai, bajaja, balkonstar, vilma- visi dera kuo puikiausiai, jau link sunokimo smile.gif

labiausiai tai tėvukas nepatenkintas buvo, kad į vazonus pomidorus sodinau, nu dar tokių nesąmonių nematęs, kad vietoj gėlių pomidorai augtų, bumba pastoviai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2Ditute: 27 birželio 2014 - 22:34
adija, ГОСТИНЕЦ iš mydobro 4u.gif Šiemet nebetilpo į šiltnamį tai kitiems metams pasilikau.
O Kiwio du krūmus lauke pasodinau tik kai tokie orai nežinau ar labai kas užderės g.gif Būtų keli daigai o ne šimtas nepergyvenčiau... bent po keletą kekių sunokintų, sėkloms blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 27 birželio 2014 - 22:46
QUOTE(saridon'e @ 2014 06 27, 23:45)
Būtų keli daigai o ne šimtas nepergyvenčiau...

Šimtas ?Lauke blink.gif ?A čia visos iš S raidės truputuką nublūdę user posted image?

P.S.Drauge,tau netaikau,tu su savo utkom ir taip daba turi ką veikt.Imk motorinį iš brangiausio ir drapakuok daržus paskui jas . Beje,gal vis tik atsiųst tau moliuskų porą kibirų,a?Sutaupysi pašarui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 27, 23:33)
Šimtas ?Lauke  blink.gif ?A čia visos iš S raidės truputuką nublūdę  user posted image?

P.S.Drauge,tau netaikau,tu su savo  utkom ir taip  daba  turi ką veikt.Imk motorinį iš brangiausio ir drapakuok daržus paskui jas . Beje,gal vis tik atsiųst tau moliuskų porą kibirų,a?Sutaupysi pašarui ax.gif

kol nepradėjau smaigstyt kuoliukų (kaimyno pripjautų) tol nežinojau kad tiek turiu blush2.gif Kai kurias veisles lauke norėjau išbandyti (prisiminus pernykštę vasarą), laukui skirtų babytės (mamos) nepasiėmė nors prašė užaugint. doh.gif Kai žemės pakankamai tai gaila buvo išmest (tinginiai kaimynkai dar labiau gaila buvo atiduot blush2.gif )

pakomentavau MB apie moliuskus tai akys nušvito, sako koks geras pašaras šapalams doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 28 birželio 2014 - 00:10
QUOTE(matuke @ 2014 06 27, 09:24)
Ex, a ko jie tokie padrozti biggrin.gif

a mozno ves spisok, t.e. bendra siltanmio vaizda pamatyt, a to ja neponimaju, kodel pas mane tik kiskiu spiros siuo metu  doh.gif

Nežinau user posted image Katė į šiltnamį neįeina ir nagų tikrai negalanda į pomidorus biggrin.gif

O ką bendras vaizdas padės išsiaiškinti? biggrin.gif

QUOTE(Kulkė @ 2014 06 27, 09:34)
Jau aš stoviu eilėje prie sėklų pas pačią  pioneer.gif

Prašom, negaila 4u.gif Tik tamsta pati ir prisimink kur, kieno ir kokių sėklų eilėje stovi biggrin.gif
Tik šįmet daug nerinksiu, kad visam svietui užtektų. Pernai mažumėlę pavargau besiuntinėdama, persistengiau.. tongue.gif

QUOTE(NERA @ 2014 06 27, 09:36)
Ex, kokia čia veislė to "netikėlio" pomidoro? Mat ir pas save panašų mačiau g.gif

QUOTE(R&B @ 2014 06 27, 10:58)
Maniškis Fejerwerk taip pat atrodo kaip ir Ex nuotraukėlėj. Tik aš jo nepirdolinsiu iš šiltnamio, gal skonis atpirks vaizdą  biggrin.gif

QUOTE(adija5 @ 2014 06 27, 12:25)
O kas per veislė?Šiaip tik toks ,neestetiškas, ar dar ir neskanus?Ir jungiuosi prie Matukės klausimo ,ko tu jį taip nubrozdinai?Ar čia vištos taip apdziubino  g.gif?

Fejerverkų margumas šiek tiek kitoks.Ir nokstant spalva graži,to raudonumo tiek nėr,kaip šitoj fotkėj.Beje,visai skanus pomidoras.

FEJERVERK. Šitos veislės pomidoras labai skanus, skonis tikrai atpirks nevykusį vaizdą smile.gif Bet aš daugiau jo neauginsiu, šįkart palauksiu kol sunoks jau užmegztos kekės ir varys jis man iš šiltnamio kaip didelis..

QUOTE(matuke @ 2014 06 27, 14:48)
EX, tava raudona citrina leisti antru siebu ar ne  rolleyes.gif

Žinoma leisk, jei nori pomidorų smile.gif

QUOTE(Marmaledas @ 2014 06 27, 22:39)
o kaip dėl ivan kupala? panašus biski g.gif 

Aha, panašus, auginu Ivaną Kupalą originalą, bet vaisiai dar nedideli, kai paaugs, sunoks, galėsiu pakomentuot visus panašumus ir skirtumus. Tik kažin ar iš Nijolės tos nuotraukos pavyks nustatyti tikrąją pomidoro veislę, panašių yra ne vienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 28 birželio 2014 - 07:33
Mano fejerverkas irgi toks pats. Vadinasi ramiai kvėpuoju, nekreipiu dėmesio ir laukiu nokstančių.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 06 27, 09:36)
Ex, kokia čia veislė to "netikėlio" pomidoro? Mat ir pas save panašų mačiau g.gif Negalvojau kad liga unsure.gif

Va tų vaikiškų ir man reiks  blush2.gif

Kartoju atsakymą iš naujo, pastebėjau, kad per daug ištryniau NEROS poste..
Tie sudrąskymai ant vaisiaus nemanau, kad yra liga, nes visi kitų veislių pomidorai lygūs, gražūs, nei vienas kažko panašaus neturi. Tiesiog niekur nerandu atsakymo, bet dar ieškosiu smile.gif

Jei reiks, tai ir bus wink.gif Tik laiku primink..
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 27, 23:33)

P.S.Drauge,tau netaikau,tu su savo  utkom ir taip  daba  turi ką veikt.Imk motorinį iš brangiausio ir drapakuok daržus paskui jas . Beje,gal vis tik atsiųst tau moliuskų porą kibirų,a?Sutaupysi pašarui ax.gif

aciu biggrin.gif Bailios tos antys, kol nieko nesimato akiraty per 10 metru, islenda i pievute. Vos tik kas artyn - viens per kita lapatai lapatai i apartamentus. Nezinau kada iki darzo nukuduliuos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 06 27, 12:14)
apziurejau siltnami, radau keleta lapu, va tokiu, nebeprisimenu, lyg pernai irgi tokiu buvo, bet nekreipiau demesio, dabar paskaicius tema ir man tuoj kinkos drebeti prades, kas jiems galetu buti?
user posted image
user posted image

ar nemačiau atsakymo ar tyla buvo?prieš audrą ar nėra reikalo kelt bangas? pas mane irgi tokių šiandien radau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 06 28, 16:21)
ar nemačiau atsakymo ar tyla buvo?prieš audrą ar nėra reikalo kelt bangas? pas mane irgi tokių šiandien radau  g.gif

pas mane ir buvo...nekreipiu demesio... tikrai ne liga
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 06 28, 17:21)
ar nemačiau atsakymo ar tyla buvo?prieš audrą ar nėra reikalo kelt bangas? pas mane irgi tokių šiandien radau  g.gif

Aš ir nuskyniau, lyg neatsiranda daugiau
Atsakyti