Įkraunama...
Įkraunama...

Santechniko patarimai - II

Pradedu dometis ir ieskoti pirkti imontuojamo klozeto remo, arba teisingiau sakant viso komplekto. Kad butu biudzetas neribotas butu gerai, bet norisi uz padoria kaina nusipirkti. Keliami reikalavimai: estetika keramikai ir mygtukui, letai nusileidziantis dangtis. Remas nebutinas Slim.

Kokio gamintojo remus verta ziureti? Kuom jie skiriasi?

Ka manote apie Kolo Slim kompelta? Jo kaina turbut maziausia. Apie 155e. Gyvai jo nemaciau ir neciupinejau, bet is foto neatrodo patrauklus mygtukai ir pati keramikos forma.
http://voniospasauli...sc-dangciu.html

Sekantis variantas: Potinkinio rėmo Oli 74 su baltu iPlate klavišu ir Idea WC su soft close komplektas. Kaina 240e. Keramikos ir mygtuko dizainas patrauklesnis.

http://www.voniosstu...lose-komplektas

Trecias variantas: Tece remas ir Jika keramika

http://santechnikana...-komplektas.htm

Su letai nusileidzianciu dangciu: 234e

Tiek greituoju butu per telefona narsant aptikau. Ka patartumet? I ka atkreipti demesi? Ka jus patys montavom ir kokie atsiliepimai?
Pardavejai galit i PM atsiusti pasiulymus
Atsakyti
Pas mane Tece rėmas ir mygtukas kaip iš tavo nuorodos berods. O klozetas Roca Nexo. Bet pastarasis jau pagal skonį. Kas nepatinka man, tai mygtukas. Realiai - pagal kainą. Atrodo gan pigiai ir teplus labai. Nepagailėčiau dabar daugiau eurų solidesniam mygtukui. O kokie rėmai geresni, tai neturiu supratimo. Man jie visi daugmaž vienodi pasirodė šitam kainų segmente, tai ėmiau žinomą vardą ir tiek. Veikia viskas. O keramikai pretenzijų neturiu jokių - netepli, idealiai valosi, dangtis veikia kaip priklauso.
Atsakyti
Celsis.lt > akcijos yra viega remas su vilerojaus keramika. Pats pirkau uz ~ 900lt. Galima su jais pasideret jai daugiau ko perki.

Turejau grohe rema anksciau toks maziau stabilus pasirode.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2016 05 22, 09:10)
Celsis.lt > akcijos yra viega remas su vilerojaus keramika. Pats pirkau uz ~ 900lt. Galima su jais pasideret jai daugiau ko perki.

Turejau grohe rema anksciau toks maziau stabilus pasirode.

Nu jo, viega+villeroy yra ideali kombinacija. Naudoju ir rekomenduoju. Tik pirkti reikia su akcijomis ir dar pasiderejus.
Atsakyti
O ka manote apie Grohe Rapid 5in1 rema? Nepigus. Bet atsiliepimai lyg ir neblogi. Patinka ta tabletes imetimo funkcija.
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2016 05 22, 18:51)
O ka manote apie Grohe Rapid 5in1 rema? Nepigus. Bet atsiliepimai lyg ir neblogi. Patinka ta tabletes imetimo funkcija.

Tece tokia tablete taip pat turi, eina atskirai kaip priedas prie rėmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 22 gegužės 2016 - 21:28

Aš būtent Grohe 5/1 ir susimontavau. Tuo metu tik Grohe turėjo tokią funkciją. Pirkau iš voniaplius, nes davė labai gerą kainą. Pardavėjas sakė, kad beveik už savikaina atidavė ir net pyko, kad tokią kainą prižadėjo, bet jau nieko pakeisti negalėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 22 gegužės 2016 - 21:39
QUOTE(robertuxas @ 2016 05 22, 19:51)

Na jei jau apie tabletes pradėjom kalbėti, tuomet aš pirkau Grohe rėmą, kuriame mygtukas buvo ne mechaniškai sujungtas, o su pniaumatiniu vamzdeliu. Čia sakyčiau šiek tiek inovatyvesnis sprendimas nei tabletės. Toks rėmas man kainavo apie 130 Eurų tuo metu. Nors beje, čia tas pats rėmas ir bus smile.gif tik mano be "5 in 1".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 22 gegužės 2016 - 21:55
QUOTE(mintas @ 2016 05 22, 21:47)
Na jei jau apie tabletes pradėjom kalbėti, tuomet aš pirkau Grohe rėmą, kuriame mygtukas buvo ne mechaniškai sujungtas, o su pniaumatiniu vamzdeliu. Čia sakyčiau šiek tiek inovatyvesnis sprendimas nei tabletės. Toks rėmas man kainavo apie 130 Eurų tuo metu. Nors beje, čia tas pats rėmas ir bus smile.gif.

Išgriuvęs iš konteksto, o po to pyksti ir savo kvailą tiesą įrodinėji. Paklausyk.

Mano Grohe rėmo mygtukas irgi pneumatinis, bet jis kalba apie tai, kad ant klozeto nereikia kabinti jokių kvapų ar kažko purkšti atlikus reikalus. Grohe 5/1 turi specialią tabletę, kuri dedasi į mygtuką ir nuleidus vandenį išbėga ir kvapas. Nieko purkšti nereikia, nieko kabinti nereikia, bet kvapas geras.

Tai štai Grohe 5/1 turi ir pneumatinį mygtuką, ir tą kvapų generatorių.
Atsakyti
kokias tabletes dedat ?
grohe 5-1 pastaciau, dar nenaudojam.
Atsakyti
QUOTE(litunas @ 2016 05 22, 22:04)
kokias tabletes dedat ?
grohe 5-1 pastaciau, dar nenaudojam.

Aš dar irgi nenaudoju, todėl jokių nedėjau. Kokios kainos? Brangios? Kuriam laikui vienos užtenka? Po kiek parduoda?
Atsakyti

Stai cia yra viega remas
user posted image

Stai cia grohe
http://galaxybath.co...ackets-bend.jpg

Tie viegos vertikalus stulpai duoda ypac gera stabiluma. Tokiu viegu esu pasistates sian bei ten jau 3vnt.

Papildyta:
Jokia cia inovacija, as grohe rema ir pniaumatini mygtuka bute eksplotuoju nuo 2007 metu..

QUOTE(mintas @ 2016 05 22, 21:47)
Na jei jau apie tabletes pradėjom kalbėti, tuomet aš pirkau Grohe rėmą, kuriame mygtukas buvo ne mechaniškai sujungtas, o su pniaumatiniu vamzdeliu. Čia sakyčiau šiek tiek inovatyvesnis sprendimas nei tabletės. Toks rėmas man kainavo apie 130 Eurų tuo metu. Nors beje, čia tas pats rėmas ir bus smile.gif tik mano be "5 in 1".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 23 gegužės 2016 - 16:06