Sėdžiu užsivertusi modelių numeriais ir nieko nebesuprantu... Pagalvojau, kad jei AEG visa buitinė technika kaip ir brangesnė už Electrolux, gal geriau indaplovės iš Electrolux paieškosiu, galėtų būti ir pigiau nei beveik 2000 Lt už mano minėtą AEG modelį (F78600VI1P). Neįmanoma išsirinkti, vien Electrolux puslapyje įmontuojamų 60 cm indaplovių virš 20 modelių

O dar pabandžiau Bosch, Siemens kokius nors paprastesnius variantus pradėti žiūrėti, išvis neviltis. Tarkim, toks: SN66L081EU
http://www.tortuga.l...mens-sn66l081euRealiai man svarbu, kad būtų tyli, taip pat būtų galimybė trumpinti programas, jei noriu plauti nedaug/apyšvarių indų. Trečio stalčiaus nereikia.
Va iš man pacituotų AEG savybių man svarbios tik paryškintos:
Indų plovyklė
60 cm, talpa -13 komplektų, elektroninis valdymas, 3 skaitmenų ekranėlis,
inverterinis variklis, 5 temeratūros, 8 programos:
30 MIN 60°, 60 MIN 55°, AutoSense 45°-70°, Eco 50, Extra Silent, Glass 45, PRO 70°, Rinse & Hold, "ExtraHygiene", "Multitab", "Time Saver", AutoOff režimas, 2 spalvų šviesos signalas Beam on floor, ProClean purkštukas, besisukantis viršutinis purkštukas, 4 laikikliai "Soft Spikes", 6 tvirtininimo laikikliai vyno taurėms, atidėta pradžia 1-24 val., skalavimo skysčio ir druskos trūkumo rodmenys, Aqua control, XXL būgnas, vandens sąnaudos: 3080 l, energijos sąnaudos: 270 kWh, triukšmo lygis: 43 dB, DryTech sistema, A++AA klasės
Ir kad gerai plautų, žinoma

Tai gal man nereikia išleisti arti 2000? Gal galite patarti kažkokį gerą modelį už +-1500?