Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 14

QUOTE(maugute156 @ 2014 08 13, 19:42)
Tai  negi niekas nepades?  unsure.gif

Pasiziurekite Whirlpool ADG7510FD
Atsakyti
Aš ilgai rinkausi, pirksiu Miele Indaplove G6360SCVI. Išsiplauna ir pati atsidaro thumbup.gif Pigiau nei 4000lt nerandu.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 07 07, 14:02)
jei dydis nesvarbu, labai geras modeliukas Bosch SPS53M22EU.

Mes pagal Speedy rekomendacija nusipirkome sita modeli ir esame labai patenkinti. Dziovina idealiai, plauna neprekaistingai, viskas super. Dazniausiai uzkrauname pilna, tai lekstes, puodai, puodeliai, irankiai ir plauname "Party' programa, 29 minutes - viskas idealu. Naudoju 15 ml. Somat skysti, nes trumpai programai daugiau ir nereikia.
Tai ne pirmas pirkinys, kuri perkame pagal Speedy rekomendacija.
Speedy, dekojame Jums 4u.gif
Atsakyti
Reikia ir man patarimo dėl indaplovės smile.gif

Šiuo metu turime "išparduotuvėj" pirktą schlosser DW 12. Esu ja nusivylus, nes nors turiu tik kokius 3 metus bet jau po kokių 1,5 metų pradėjo visi kraštai palei gumas likti nešvarūs, tenka rankom vis pavalyt (pas anyta AEG tokių fintų nebūna, bet ji ir plauna rečiau). Dar sulūžo tabletės skyrelio dangtelis, nebeužsidaro.

Taigi dabar norisi išsirinkti kokią geresnę biggrin.gif Kriterijai:

1. Energijos efektyvumas, min A+ klasė. Geriausiai A++ (didesnės klasės kainos jau netinka smile.gif)
2. Trumpo nuplovimo funkcija (kad nedžiūtų nešvarumai paliekant neplautus indus ilgiau)
3. Kaina iki 1500 lt
4. Įmontuojama

Na ir kad nebūtų tokių fintų, kaip su pirmąja mūsų. Kaži kaip Whirpool indaplovės bendrai? g.gif Senukuose užmačiau šitą modelį gera kaina : ADG 7433FD g.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas galetu pagelbeti ir patarti, arba gal kas turit el.varianta naudojimosi instrukcija Schlosser DW09T ? blush2.gif
Indaplove pirkau is drauges,kuri ja pirko pries gerus metus Latvijoj,prie jos prideta tik angliska instrukcija,kur as ne bum bum doh.gif
viskas pajungta,o naudotis neismanau kaip,jei kas pagelbetu buciau be galo dekinga 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2014 08 14, 20:42)
Reikia ir man patarimo dėl indaplovės smile.gif

Šiuo metu turime "išparduotuvėj" pirktą schlosser DW 12. Esu ja nusivylus, nes nors turiu tik kokius 3 metus bet jau po kokių 1,5 metų pradėjo visi kraštai palei gumas likti nešvarūs, tenka rankom vis pavalyt (pas anyta AEG tokių fintų nebūna, bet ji ir plauna rečiau). Dar sulūžo tabletės skyrelio dangtelis, nebeužsidaro.

Taigi dabar norisi išsirinkti kokią geresnę  biggrin.gif Kriterijai:

1. Energijos efektyvumas, min A+ klasė. Geriausiai A++ (didesnės klasės kainos jau netinka smile.gif)
2. Trumpo nuplovimo funkcija (kad nedžiūtų nešvarumai paliekant neplautus indus ilgiau)
3. Kaina iki 1500 lt
4. Įmontuojama

Na ir kad nebūtų tokių fintų, kaip su pirmąja mūsų. Kaži kaip Whirpool indaplovės  bendrai?  g.gif Senukuose užmačiau šitą modelį gera kaina : ADG 7433FD  g.gif

Sveiki,
Neblogos WHIRPOOL indaplovės bet turint tokį biudžetą siūlau rinktą Vokietijoje
BOSCH SMV48M10EU
http://www.bosch-hom...SMV48M10EU.html
Atsakyti
Laba diena, labai reikia Jusu patarimo nes apsisuko galva smile.gif
ieskom indaploves, Pravaiksciojom, bet kiek parduotuviu ir internete isziurejom ir nezinom ka pirkti kas butu geriausia. Esam keturiu asmenu seima tai supratau kad reikia nuo 12 komplektu ziureti. Viena problema, kad man tinka tik neimontuojama (laisvai pastatoma). Suma kuria planuojam moketi nuo 1500 iki 1800. Nusiziurejau http://www.neriba.lt...-indaplove.html bet kazkaip nezinau nieko neturiu tos firmos.
Atsakyti
QUOTE(Mama_aura @ 2014 08 18, 10:06)
ieskom indaploves,  Pravaiksciojom, bet kiek parduotuviu ir internete isziurejom ir nezinom ka pirkti kas butu geriausia. Esam keturiu asmenu seima tai supratau kad reikia nuo 12 komplektu ziureti. Viena problema,  kad man tinka tik neimontuojama (laisvai pastatoma). Suma kuria planuojam moketi nuo 1500 iki 1800. Nusiziurejau http://www.neriba.lt...-indaplove.html bet kazkaip nezinau nieko neturiu tos firmos.

Pabandykite pažiūrėti Siemens SN25N881EU.
Kažkur panašiai į biudžetą...
Atsakyti
QUOTE(Mama_aura @ 2014 08 18, 08:06)
ieskom indaploves,  Pravaiksciojom, bet kiek parduotuviu ir internete isziurejom ir nezinom ka pirkti kas butu geriausia. Esam keturiu asmenu seima tai supratau kad reikia nuo 12 komplektu ziureti. Viena problema,  kad man tinka tik neimontuojama (laisvai pastatoma). Suma kuria planuojam moketi nuo 1500 iki 1800. Nusiziurejau http://www.neriba.lt...-indaplove.html bet kazkaip nezinau nieko neturiu tos firmos.

Ši indaplovė tai verta dėmesio thumbup.gif
Šeštojo pojūčio Power Clean" technologija, vandens sąnaudos ciklui - 6 litrai, 8 programos, tame tarpe Tylusis plovimas 50º ir plovimas su Garais, Eco 50º ir Trumpas plovimas 45º, Trečias stalčius, Multizone parinktis, antibakterinio skalavimo parinktis, galima atidėti plovimo pradžią 1-24 h, galima naudoti tabletes, „Waterstop“ (apsauga nuo vandens nuotėkio), savaime išsivalantis filtras, garsinis ciklo pabaigos indikatorius, reguliuojamo aukščio viršutinis krepšys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_aura @ 2014 08 18, 08:06)

Šita labai puiki - nepasigailėtumėt wink.gif

http://www.tortuga.l...osch-sms58n68eu
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif jau issirinkau smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi, perskaiciau beveik visa saunu jusu foruma ir isigyjau indaplove Siemens SR65M033EU (45 cm). Taciau niekaip nerandu atsakymo i viena man ramybes neduodanti klausima. Ar galima joje plauti skardas, groteles ir pan, jei isimciau virsuti stalciu, tada jos puikiai telpa, bet bijau taip daryti, nes instrukcijoje parasyta, kad prietaisa jungiame tik tada kai jame yra abu stalciai.
Atsakyti