QUOTE(e.c. @ 2014 08 29, 10:48)
Sveiki visi, man reikia truputuka pagalbos ir aiskumo

As jau beveik kaip ir buvau issirinkus SMV68M90EU ir galiu sau leisti ja pirkti, bet kazkaip noretusi protingai isleisti sunkiai uzdirbtus pinigelius. Ir pasvarsciau.
Keleta pastebejimu gal ir kitiems bus naudinga

:
Mano akimis indaploves SMV63M90EU ir SMV68M90EU (abi A+++)
yra praktiskai vienodos tik pirmoji ( -1 indu komplekatas , bet 170lt pigesne. ) Taigi man regis geresnis pasirinkimas yra SMV63M90EU. Ar as teisi ?
Boch SMV48M10EU yra analogas SIEMENS SN66L081EU (abi A++) - Simensas nezymiai pigesne.
Antrosios indaploves pigesnes apie 400LT 500lt. Taciau suvartoja 52Kwh daugiau energijos. Taigi man atsipirktu 400lt/25lt. = per 16metu. Kazin ar tiek metu tarnaus indaplove. Manau pliusiukas pigesnemis A++
Taciau antrosios turi viska ta pati iskyrus Zeolite® dziovinima ir 1 programa (Programa stikliniams indams) .
Zeolite® dziovinima graziai skamba, bet ar jis tikrai praktiskai ir pastebimai kazkuom geriau dziovina ? Ar indaploves be jo blogiau dziovina ir liks kokios zymes ant ju?
Pkomentuokite prasau, gal as kazka ne taip suprantu
Sveiki
Indaplovė SMV63M90EU neturi trečiojo stalčiau visa kitą analogas kaip ir SMV68M90EU
Indaplovė SMV48M10EU pagaminta Vokietijoje ,SIEMENS SN66L081EU-Lenkija indaplovės vidus bus maišytas nerūdijančio plieno+Polinox
Zeolite® dziovinimo paslaptis glūdi gamtiniame minerale ceolite, kuris visiškai naujovišku būdu paverčia drėgmę šilumą. Jūsų indai dar labiau blizga ir būna sausi,ypač tai aktualu kai šiai dienai nemažai naudojame plastmasinių indų...kaip žinia plastmasė labai sunkiai atiduoda drėgmę todėl indaplovės kurios turi tokį džiovinimą nesusidurs su tokia problema kad tokius indus išims drėgnus....
Zeolite modulis taupiai naudoja elektros energiją bei leidžia indams išdžiūti greičiau todėl visos indaplovės turi A+++