Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 14

QUOTE(Maugle78 @ 2014 08 29, 09:15)
o kur ESL8510RO pagaminta?

Italija
Atsakyti
Sveiki visi, man reikia truputuka pagalbos ir aiskumo smile.gif As jau beveik kaip ir buvau issirinkus SMV68M90EU ir galiu sau leisti ja pirkti, bet kazkaip noretusi protingai isleisti sunkiai uzdirbtus pinigelius. Ir pasvarsciau.

Keleta pastebejimu gal ir kitiems bus naudinga 4u.gif :
• Mano akimis indaploves SMV63M90EU ir SMV68M90EU (abi A+++)
yra praktiskai vienodos tik pirmoji ( -1 indu komplekatas , bet 170lt pigesne. ) Taigi man regis geresnis pasirinkimas yra SMV63M90EU. Ar as teisi ?

• Boch SMV48M10EU yra analogas SIEMENS SN66L081EU (abi A++) - Simensas nezymiai pigesne.

Antrosios indaploves pigesnes apie 400LT – 500lt. Taciau suvartoja 52Kwh daugiau energijos. Taigi man atsipirktu 400lt/25lt. = per 16metu. Kazin ar tiek metu tarnaus indaplove. Manau pliusiukas pigesnemis A++

Taciau antrosios turi viska ta pati iskyrus „Zeolite®“ dziovinima ir 1 programa (Programa stikliniams indams) .
„Zeolite®“ dziovinima – graziai skamba, bet ar jis tikrai praktiskai ir pastebimai kazkuom geriau dziovina ? Ar indaploves be jo blogiau dziovina ir liks kokios zymes ant ju?

Pkomentuokite prasau, gal as kazka ne taip suprantu blush2.gif
Atsakyti
Aciu Kikker uz pagalba. Dabar beliko tik apsispresti. Dar klausimas ne i tema - kadangi esu naujoke siame forume, gal kas susidurete su tokia pacia problema: sitas formumas jau yra dvieju puslapiu, tai pirmo puslapio komentarus man leidzia perziureti, o 2 psl. - ne. Ismeta ladga su pranesimu, kad ivyko klaida, neimanoma rasti kai kuriu reikiamu failu, jeigu bandete perziureti tema, gali buti, kad ji buvo istrinta arba perkelta. BEt kaip taip gali buti, juk mano komentarai tai nusiuncia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(e.c. @ 2014 08 29, 10:48)
Sveiki visi, man reikia truputuka pagalbos ir aiskumo  smile.gif  As jau beveik kaip ir buvau issirinkus SMV68M90EU ir galiu sau leisti ja pirkti, bet kazkaip noretusi protingai isleisti sunkiai uzdirbtus pinigelius. Ir pasvarsciau.

Keleta pastebejimu gal ir kitiems bus naudinga  4u.gif :
• Mano akimis  indaploves SMV63M90EU ir SMV68M90EU (abi A+++)
yra praktiskai vienodos tik pirmoji ( -1 indu komplekatas , bet 170lt pigesne. ) Taigi man regis geresnis pasirinkimas yra  SMV63M90EU. Ar as teisi ?

• Boch SMV48M10EU yra analogas SIEMENS SN66L081EU (abi A++)  - Simensas nezymiai pigesne.

Antrosios indaploves pigesnes apie 400LT – 500lt. Taciau suvartoja 52Kwh daugiau energijos. Taigi man atsipirktu 400lt/25lt. = per 16metu. Kazin ar tiek metu tarnaus indaplove. Manau pliusiukas pigesnemis A++

Taciau antrosios turi viska ta pati iskyrus „Zeolite®“ dziovinima ir 1 programa (Programa stikliniams indams) .
„Zeolite®“ dziovinima – graziai skamba, bet ar jis tikrai praktiskai ir pastebimai kazkuom geriau dziovina ? Ar indaploves be jo blogiau dziovina ir liks kokios zymes ant ju?

Pkomentuokite prasau, gal as kazka ne taip suprantu  blush2.gif

Sveiki
Indaplovė SMV63M90EU neturi trečiojo stalčiau visa kitą analogas kaip ir SMV68M90EU
Indaplovė SMV48M10EU pagaminta Vokietijoje ,SIEMENS SN66L081EU-Lenkija indaplovės vidus bus maišytas nerūdijančio plieno+Polinox
„Zeolite®“ dziovinimo paslaptis glūdi gamtiniame minerale ceolite, kuris visiškai naujovišku būdu paverčia drėgmę šilumą. Jūsų indai dar labiau blizga ir būna sausi,ypač tai aktualu kai šiai dienai nemažai naudojame plastmasinių indų...kaip žinia plastmasė labai sunkiai atiduoda drėgmę todėl indaplovės kurios turi tokį džiovinimą nesusidurs su tokia problema kad tokius indus išims drėgnus....
Zeolite modulis taupiai naudoja elektros energiją bei leidžia indams išdžiūti greičiau todėl visos indaplovės turi A+++
Atsakyti
dar norejau pasitikslinti - kur pagamintas Bocsh modelis SMV58M70EU?
Kaip suprantu jis nuo SMV48M10EU skiriasi tik tuo, kad vietoj programos Party 45 turi Intensive Smart 45 ir greita programa ir papildomai vienaspecialia programa Intensive Zone. Jei teisingai supratau, ar verta tada moketi daugiau uz SMV58M70EU ir ka daro programa Intensive Zone?

Beje, ar ESL 8510RO dugnas metalinis?
Atsakyti
QUOTE(Maugle78 @ 2014 08 29, 13:14)
dar norejau pasitikslinti - kur pagamintas Bocsh modelis SMV58M70EU?
Kaip suprantu jis nuo SMV48M10EU skiriasi tik tuo, kad vietoj programos Party 45 turi Intensive Smart 45 ir greita programa ir papildomai  vienaspecialia  programa Intensive Zone. Jei teisingai supratau, ar verta tada moketi daugiau uz SMV58M70EU ir ka daro programa Intensive Zone?

Beje, ar ESL 8510RO dugnas metalinis?

Neapsimoka pirkti SMV58M70EU tada geriau jau SMV68M90EU(+/-2100 Lt)
http://www.bosch-hom...SMV68M90EU.html
https://www.youtube....h?v=364abOvq5-U
IntensiveZone tai kai yra galimybė indaplovės apačioje dėti labai užterštus puodus,kepimo formas jas indaplovė plauna su po didesniu vandens spaudimu ir didesnę temperatūrą 4u.gif
Visos kitos firmos gamina pilnai metaliniais dugnais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 29 rugpjūčio 2014 - 14:13
QUOTE(Kikker @ 2014 08 29, 15:12)
Neapsimoka pirkti SMV58M70EU tada geriau jau SMV68M90EU(+/-2100 Lt)
http://www.bosch-hom...SMV68M90EU.html
https://www.youtube....h?v=364abOvq5-U
IntensiveZone tai kai yra galimybė indaplovės apačioje dėti labai užterštus puodus,kepimo formas jas indaplovė plauna su po didesniu vandens spaudimu ir didesnę temperatūrą  4u.gif
Visos kitos firmos gamina pilnai metaliniais dugnais

aciu labai uz pagalba smile.gif
Atsakyti
sveiki, kas gali rekomenduoti meistra kuris galetu pakonsultuoti telefonu, nes kazkas su elktronika negerai, pradeda skalbti ir uzstringa

BUSIU LABSI DEKINGA. aciu, galima i az

esant reikalui kviesiu i namus, vilnius
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 08 29, 13:37)
...kaip žinia plastmasė labai sunkiai atiduoda drėgmę todėl indaplovės ....

Kas tai per "plastmasės drėgmės atidavimas"? Tai ji tą drėgmę įgeria blink.gif
g.gif ar bent nutuokiate kaip veikia džiovinimas Jūsų siūlomuose modeliuose (tuose, kur be zeolit)?
Papildyta:
QUOTE(ikeja @ 2014 09 03, 23:24)
sveiki, kas gali rekomenduoti meistra kuris galetu pakonsultuoti telefonu, nes kazkas su elktronika negerai, pradeda skalbti ir uzstringa

Bandykite teirautis atitinkamo gamintojo serviso cetre.
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2014 09 03, 21:24)

Bijau kad nelabai gausis Jums meistrui pakonsultuoti telefonu ...reikėtų kreiptis į serviso darbuotojus kurie atvykus į namus pasižiūrės Jūsų indaplovę...
Atsakyti
Sveiki,

Labai reikia Jūsų patarimo dėl indaplovės, bėda ta kad mums telpa tik 45cm. Renkamės įmontuojamą, labai norėčiau su 3 stalčiumi, ar yra tokių variantų, kiek teko ieškoti gyvai nelabai mačiau sad.gif reikia skubiai, nes virtuvė jau projektuojama......
Būčiau labai dėkinga jei kas pasidalintų 4u.gif
Ir beabejo nesinori kad kaina kandžiotųsi.... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretutia: 04 rugsėjo 2014 - 11:42
QUOTE(gretutia @ 2014 09 04, 13:35)
Sveiki,

Labai reikia Jūsų patarimo dėl indaplovės, bėda ta kad mums telpa tik 45cm. Renkamės įmontuojamą, labai norėčiau su 3 stalčiumi, ar yra tokių variantų, kiek teko ieškoti gyvai nelabai mačiau sad.gif reikia skubiai, nes virtuvė jau projektuojama......
Būčiau labai dėkinga jei kas pasidalintų  4u.gif
Ir beabejo nesinori kad kaina kandžiotųsi.... blush2.gif  doh.gif

Su trečiu stalčiumi:
labai gera SPV69T50EU
gera SPV59M00EU
kiek mažiau galimybių SPV58M10EU
Atsakyti