Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (241 tema)!

QUOTE(rastafarinas @ 2014 07 02, 15:51)
Bus bus  biggrin.gif
user posted image
Bent jau meteorologai suteikia vilties  biggrin.gif
Gražių atostogų, gerai atsipalaiduokit  thumbup.gif

jo jo, as irgi siandien skaitinejau. nes paskutines vasaros Lietuvoje su orais labai nenusiseke mums...
Atsakyti
Dėkui už prekytes ir padalinimą 4u.gif

Labai gaila, man didokas iš pečių ir rankovės per ilgos šio gražuolio factory always cardigan, mano navy spalva, M dydis. Parduodu arba keičiu į factory clare cardigan M dydi. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAdene: 02 liepos 2014 - 16:23
Panos, ar jums irgi atsiranda skyles j.crew trikotazinese maikutes/tees?
Niu nervina, negaliu...Pirmas plovimas - skylute ant pilvo. Kitose skyles prie kaklo? Kas tai itakoja? Nauja, viskas ok, uzsidedi karta, isplauni ir yra...
Arba kita issitraukiau po ziemos, na pragulejo spintoj, kazkokios geltonos demes atsirade, kuriu iki to nebuvo ir neatsiplove?
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 07 02, 17:43)
Niu nervina, negaliu...Pirmas plovimas - skylute ant pilvo. Kitose skyles prie kaklo? Kas tai itakoja? Nauja, viskas ok, uzsidedi karta, isplauni ir yra...
Arba kita issitraukiau po ziemos, na pragulejo spintoj, kazkokios geltonos demes atsirade, kuriu iki to nebuvo ir neatsiplove?

Taip, tikrai ir pas mane atsiranda, as galvojau, kad lyg ir niekur neuzkabinu. Toks vaizdas, kad kaip pelenai pradegintu. Vienoj maikutej ant pilvo, kitoj prie peciu.... unsure.gif Reiskia, cia ne as kalta, cia J.Crew plysta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2014 07 02, 19:54)
Taip, tikrai ir pas mane atsiranda, as galvojau, kad lyg ir niekur neuzkabinu. Toks vaizdas, kad kaip pelenai pradegintu. Vienoj maikutej ant pilvo, kitoj prie peciu....  unsure.gif Reiskia, cia ne as kalta, cia J.Crew plysta  biggrin.gif

jooo, butent ten.
bet suprasciau, kad gerokai panesiojus ir n kartu paplovus taip nutiktu...o cia si kart man po 1mo plovimo
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 07 02, 17:04)
jooo, butent ten.
bet suprasciau, kad gerokai panesiojus ir n kartu paplovus taip nutiktu...o cia si kart man po 1mo plovimo

man per pažąstis unsure.gif ir skirtingų medžiagų maikytės ir visos plyšusios per kažkur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 07 02, 20:13)
man per pažąstis  unsure.gif ir skirtingų medžiagų maikytės ir visos plyšusios per kažkur  doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 07 02, 18:43)

Ir medvilninėse ir lininėse sad.gif o skalbiu rankiniu režimu, nesuprantu kas su tuo kriu negerai..
Atsakyti
Vat del to as jcrew maikiu jau senai nebeperku ax.gif
Dabar paemiau kelias paprastas factory, ziuresiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2014 07 02, 17:40)
Vat del to as jcrew maikiu jau senai nebeperku  ax.gif
Dabar paemiau kelias paprastas factory, ziuresiu  g.gif

Aš factory turiu. Pataikiau ant fainos medžiagytės. Ir spalvos labai fainos. Bet viena iš trijų prairo.
Atsakyti
Katuli, linkiu gerų orų ir gero poilsio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mes ką tik pasišaldėm Nidoj smile.gif na svarbu be lietaus smile.gif

QUOTE(Kate25 @ 2014 07 02, 17:43)

pas mane irgi, bet as galvojau gal kur uzkabinau.. ant tu trikotaziniu golfuku irgi..kaip akys nubegusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2014 07 02, 20:25)
Ir medvilninėse ir lininėse sad.gif o skalbiu rankiniu režimu, nesuprantu kas su tuo kriu negerai..

QUOTE(varlyte3 @ 2014 07 02, 20:40)
Vat del to as jcrew maikiu jau senai nebeperku  ax.gif
Dabar paemiau kelias paprastas factory, ziuresiu  g.gif

niu va, reiskia ne vienai man taip...
Atsakyti