Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (241 tema)!

Man taip pat pazstys parejo doh.gif unsure.gif
[/quote]

Ir pas mane 1 pazatis parejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2014 07 02, 21:40)
Vat del to as jcrew maikiu jau senai nebeperku  ax.gif
Dabar paemiau kelias paprastas factory, ziuresiu  g.gif

man is triju turimu factory tik vienai dar nieko nenutike...kitos su sklylutem ir isirusiom siulem ax.gif

Atsakyti
Ot moteros pavare reklamos factory'ui lotuliukas.gif thumbup.gif plysta, bet mes nepasiduosim laugh.gif nedaug turiu, bet niekas nesuplyso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ram9ne @ 2014 07 03, 09:10)
gal jau netycia atejo siuntinukas 06.27 ax.gif jau taip laukiu sios siuntos ax.gif

schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
conversai 10 dydis, imkit pigiau zymiai kam tinka, negaliu ziuret-akis bado, tik 100LT verysad.gif RUZAVI

http://www.converse....43182C_100.html
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2014 07 02, 20:54)
Taip, tikrai ir pas mane atsiranda, as galvojau, kad lyg ir niekur neuzkabinu. Toks vaizdas, kad kaip pelenai pradegintu. Vienoj maikutej ant pilvo, kitoj prie peciu....  unsure.gif Reiskia, cia ne as kalta, cia J.Crew plysta  biggrin.gif

Man lygiai ta pati nesamone. As pagalvojau, kad nepasaugojau ir idejau rubus su kokiais kabliukais ar uztrauktukai uzkabina.
Nepamenu kur ir kada, bet esu skaičiusi, kad tokį rūbą parduotuvė yra priėmusi kaip broką. Ty siūlas iš kurio "megsta" maikutė ar bliuskutė, tiesiog buvo nekokybiškas. To pasekoje, jis trūko ir toj vietoj atsirado skylutė.
Netikiu, kad mes visos tokios nemokam skalb rūbų. Ir seniau man taip niekad nebūdavo. O pastaruosius metus - košmars...

O apie demes, tai patylesiu - nauja Crew balta suknute issitraukiau medv/silko - geltonas lopas. Nesupratau - IS KUR ir KODEL cry.gif cry.gif cry.gif
Papildyta:
Pasiūlysiu, man vis dėlto per dideli. Liemuo aukštesnis, bet lb smagus.
AX moteriski dzinsiukai, dydis 29S, kaina 90 Lt.
user posted image
Medium Indigo Super Skinny
Size: 29S
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 03 liepos 2014 - 15:30
QUOTE(Pikciumachiu @ 2014 07 03, 10:19)
Ot moteros pavare reklamos factory'ui  lotuliukas.gif  thumbup.gif  plysta, bet mes nepasiduosim laugh.gif nedaug turiu, bet niekas nesuplyso  biggrin.gif

Dėkoju visoms, dabar tikrai žinosiu, kad nepirkt maikių iš ten biggrin.gif o dar taip žiūrėjau, taip svarsčiau imt ar ne. Man iš lietuviškų parduotuvių taip pasitaiko, net jeigu rankom skalbiu...tiesiog prasta kokybė, kitos priežasties nematau smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinot (Kate, Zuika) ar dar yra šansų gauti šią savaitę siuntinuką - gal skambinot vežėjams, ar vasaros metu jie ilgiau veš krovinius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikuoliukas: 03 liepos 2014 - 17:30
QUOTE(lauryna50 @ 2014 07 03, 15:28)
Man lygiai ta pati nesamone. As pagalvojau, kad nepasaugojau ir idejau rubus su kokiais kabliukais ar uztrauktukai uzkabina.
Nepamenu kur ir kada, bet esu skaičiusi, kad tokį rūbą parduotuvė yra priėmusi kaip broką. Ty siūlas iš kurio "megsta" maikutė ar bliuskutė, tiesiog buvo nekokybiškas. To pasekoje, jis trūko ir toj vietoj atsirado skylutė.
Netikiu, kad mes visos tokios nemokam skalb rūbų. Ir seniau man taip niekad nebūdavo. O pastaruosius metus - košmars...

O apie demes, tai patylesiu - nauja Crew balta suknute issitraukiau medv/silko - geltonas lopas. Nesupratau - IS KUR ir KODEL cry.gif cry.gif cry.gif

Laba

niu va, logiska...
nes pries kelis metus, nu 5 ar daugiau, jcrew pirko vos keli klientai...nes kainos buvo pilnos, na tos pradines ir beveik jokiu sale. o kai sitaip nusikainave jie dabar, todel taip ir vyksta tada....

va va, as irgi apie tokia pat geltona deme ant balto topo...viename radau...
kita vertus, MB tokia pat rado po ziemos ant savo Lacoste maikutes...is kur???

ale vistiek pirksim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 07 03, 20:37)
kita vertus, MB tokia pat rado po ziemos ant savo Lacoste maikutes...is kur???

Gal nuo skalbimo miltelių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2014 07 03, 21:12)
Gal nuo skalbimo miltelių? g.gif

ale tos demes atsiranda istraukus is spintos, po pragulejimo ten ziema:(
Atsakyti
Man su graziausia ever tureta maikute (su tokiom is medziagos prisiutom gelem) taip pasidare. Skylute po skylutes, isplyso pazastys..
Kadangi labai minksta, nepasiduodu, nemetu - valau dulkes dabar su ja laugh.gif
Atsakyti