Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (241 tema)!

QUOTE(Kate25 @ 2014 07 03, 21:37)
Laba

niu va, logiska...
nes pries kelis metus, nu 5 ar daugiau, jcrew pirko vos keli klientai...nes kainos buvo pilnos, na tos pradines ir beveik jokiu sale. o kai sitaip nusikainave jie dabar, todel taip ir vyksta tada....

va va, as irgi apie tokia pat geltona deme ant balto topo...viename radau...
kita vertus, MB tokia pat rado po ziemos ant savo Lacoste maikutes...is kur???

ale vistiek pirksim wub.gif

No doubt wub.gif
Atsakyti
Na as kiek pirkau jcrew maikuciu (perku tik paprasciausias medvilnines vintage berods) tai nieko nenutiko, ziauriai smagiai nesiojasi tfu tfu tfu.
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 07 03, 22:32)
ale tos demes atsiranda istraukus is spintos, po pragulejimo ten ziema:(

Maniske suknute nauja, su etiketemis, net nedevetas rubas.

Nzn ir hamburgeriu neslepiu spintoj... mastau.gif
Atsakyti

Laba bigsmile.gif
Gauta 6/27d.siunta zinutes surasytos bigsmile.gif

Kas paimtu Alytaus,Taurages ir Mazeikiu siuntinukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 07 03, 22:55)
Maniske suknute nauja, su etiketemis, net nedevetas rubas.

Nzn ir hamburgeriu neslepiu spintoj...  mastau.gif

Neslepiu ir aš, o ilgiau pagulėjusius rūbus su gelsvomis dėmėmis ištraukiu doh.gif
Atsakyti
Turiu parduoti Victoria secret Beauty Rush Shiny Kiss Flavored Gloss, kaina po 20Lt. Issiuntimas i lt - 7.9.
spalvos:

slice of heaven
candy baby
shiny cherry - labai panasi i cherry bomb - nuoroda
sparklemint - spalva, nuoroda
Atsakyti
Labas rytas,
pas ką keliaus Panevėžio dėžutė?
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2014 07 03, 22:39)
Man su graziausia ever tureta maikute (su tokiom is medziagos prisiutom gelem) taip pasidare. Skylute po skylutes, isplyso pazastys..
Kadangi labai minksta, nepasiduodu, nemetu - valau dulkes dabar su ja  laugh.gif

Respect JCrew pirkejoms biggrin.gif
As pirkdama megztukus, ir tyrinedama sudeti pastebejau, kad bent prie megztiniu raso siulo stori (kazkaip gauge), tai gavusi emiau tyrineti kuo tas gauge ypatingas, tai lininis bivo labai jau plonytis ir keliose vietose irgi sutruko. Susiuvinejau ir nesiojau. O maikes maniau, kad sutriususios nuo kokio gulejimo sandeliuose dregnuose, bet pasikelus pries sviesa matosi, kad audinio siuliukas tarpais taip isplonejes, kad tuoj tuoj plis.
Man yra buve juokas su A&F dzinsais, kai naujus apsiavusi ir kur beeiciau visur kazkas smirdejo. Nu galvoju man visai chana, jau taip uosle jautri, kad dabar jau net vaidenasi. Toks lengvas mesliuko kvapas. Ir pas drauge ir paskaitose ir net namuose tas pats, kol netycia nesugalvojau savo nauju dzinsu pauostyt, pasirodo jie susile nuo kuno skleide ta geri. Po pirmo skalbimo biskas dingo. Tai manau, kad gal nuo kokios dregmes sandeliuose ar transportuojant. Nors gavau tai perfekt, sausus, supakuotus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedimine: 04 liepos 2014 - 07:42
QUOTE(Kate25 @ 2014 07 03, 21:37)
Laba

niu va, logiska...
nes pries kelis metus, nu 5 ar daugiau, jcrew pirko vos keli klientai...nes kainos buvo pilnos, na tos pradines ir beveik jokiu sale. o kai sitaip nusikainave jie dabar, todel taip ir vyksta tada....

va va, as irgi apie tokia pat geltona deme ant balto topo...viename radau...
kita vertus, MB tokia pat rado po ziemos ant savo Lacoste maikutes...is kur???

ale vistiek pirksim wub.gif

APIE GELTONAS DEMES: ja radau ant vaikiskos pizamos, tik ispakavusi, gali plauti su kuo nori deme kaip gyveno taip gyvena doh.gif doh.gif . Pirkau zulily.com
Atsakyti
Aš tokius siūliuko praskystėjimus, kuriuos Gedimine aprašė, pavadinčiau ne kuo kitu, o broku.
Man Desiqual vos ne visų praktiškai rūbelių pažastys iširo, nu tai irgi šiuo atveju siuvimo brokas. Nemėgstu aš tokių rūbų/daiktų, kuriais dar reikia papildomai rūpintis blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 04 liepos 2014 - 08:43
QUOTE(urte83 @ 2014 07 04, 00:06)
Laba bigsmile.gif
Gauta 6/27d.siunta zinutes surasytos

Smagu, kad siuntinukas jau Lt, gal kas iš santariškių/jeruzalės/baltupių važiuos pasiimt? Gal galėtumėt ir man pagriebt? smile.gif
Atsakyti
O man nieko nera? ax.gif Dar berods 20d.dezutej turejo buti mano siuntinukas g.gif
Atsakyti