Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (241 tema)!

QUOTE(lolituks @ 2014 07 21, 09:02)
Man irgi reikia TEMIDES kontaktu, nes negavau zinutes  mirksiukas.gif

Laba

Jusu pas zuika23, visi kiti miestai,persiuntimai si kart keliavo per vilniu, nes nenorejau apkrauti urte pavaduojancios Temides. Zuikas23 baigia issiusti visus kitus miestu siandien, kooperuoja, kur imanoma ir visos gausit zinutes.
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 07 21, 10:08)
Laba

Jusu pas zuika23, visi kiti miestai,persiuntimai si kart keliavo per vilniu, nes nenorejau apkrauti urte pavaduojancios Temides. Zuikas23 baigia issiusti visus kitus miestu siandien, kooperuoja, kur imanoma ir visos gausit zinutes.

Aciukas, lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaa @ 2014 07 21, 09:56)
Gal galima butu gauti TEMIDĖS kontaktus, nes turetu buti mano siuntinukas, o negavau jokios zinutes.  4u.gif o isiusti zinutes jai taip pat neiseina...

Tikrai visiems,kieno daiktai pas mane, žinutės išsiųstos arba laiškais, arba asmeninėmis žinutėmis. Pasitikrinkite spamą.
Jums pakartojau laišką į a.ž.

Dar apie žinučių išsiuntimus - nerašykite a.ž., ji užsipildo momentaliai. Gi yra galimybė rašyti el. laišką per tą patį SM forumą, tai šia paslauga ir naudokitės ir tuomet nebus problemų su užsipildžiusiu SM pranešimų gavikliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 21 liepos 2014 - 11:12
didelis aciu uz preke,labai,labai patiko!!!!aciu kate25, jos komandai ir temide uz isdavima:)
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 07 21, 12:11)
Tikrai visiems,kieno daiktai pas mane, žinutės išsiųstos arba laiškais, arba asmeninėmis žinutėmis. Pasitikrinkite spamą.
Jums pakartojau laišką į a.ž.

Dar apie žinučių išsiuntimus - nerašykite a.ž., ji užsipildo momentaliai. Gi yra galimybė rašyti el. laišką per tą patį SM forumą, tai šia paslauga ir naudokitės ir tuomet nebus problemų su užsipildžiusiu SM pranešimų gavikliu.

Gal kas pasufleruotu kur mano siuntinukas? Negavau jokios zinutes, as is Kauno ? blush2.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz FreePeople sukneles wub.gif Viskas tiko, patiko thumbup.gif dydziai atitinka, nepadidinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(superaqua @ 2014 07 21, 17:17)
Gal kas pasufleruotu kur mano siuntinukas? Negavau jokios zinutes, as is Kauno ?  blush2.gif

Tokiu niku nieko nėra pas mane. Parašiau Jums el.laišką.
Atsakyti
Labukas, ačiū katuli už siuntinėli 4u.gif Temidei taip pat 4u.gif
Vyras patenkintas baisiausiai biggrin.gif
O mano gražuoliai sneakeriukai šiek tiek spaudžia unsure.gif
Tai perleidžiu už tiek, kiek mokėjau 4u.gif Nepaprastai gražūs wub.gif

user posted image
GUESS Sammi Vulcanized Logo Sneakers - tik 125 Lt

Color: brown multi fabric
Size: 10
Vidpadukas ~26,3-26,5 cm
Atsakyti
Dėkui uz siuntinuka 4u.gif AX suknyte kaip nulieta wub.gif
Atsakyti
Siūlau Calvin klein

Odinį reversible diržą ant liemes, galima nešioti raudoną arba smėlio spalvos, kadangi persisuka sagtis, S dydis, visas ilgis 82 cm. 55 lt wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidavileike @ 2014 07 21, 14:22)
didelis aciu uz preke,labai,labai patiko!!!!aciu kate25, jos komandai ir temide uz isdavima:)

QUOTE(Pikciumachiu @ 2014 07 21, 16:54)
Aciu merginos uz FreePeople sukneles  wub.gif Viskas tiko, patiko  thumbup.gif  dydziai atitinka, nepadidinti  smile.gif

QUOTE(raimuska @ 2014 07 21, 21:02)
Dėkui uz siuntinuka  4u.gif  AX suknyte kaip nulieta  wub.gif

aciu Jums visoms, mergaites, uz pirkinukus 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz siuntinukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapuchina: 22 liepos 2014 - 17:47