Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (241 tema)!

QUOTE(sandrita21 @ 2014 07 25, 00:16)
Sveiki . Truputi pavieluotai bet kas kauno dalina ? kur buvo issiusti 07.09 ? El,pastas tuscias biggrin.gif

Sandrita21 pas mane nieko nėra, yra tik sandrita, tai , jei čia jūs, parašiau.
Ir būkit mielos, pasiimkit savo daiktus. Vis dar 4 dėžės pas mane. Suprantu, kad gal atostogauja kažkas, bet gi yra giminių, draugų...Aš net ir būdama užsienyje, visada randu, kas mano daiktus paims.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 07 25, 13:17)
Ir būkit mielos, pasiimkit savo daiktus. Vis dar 4 dėžės pas mane. Suprantu, kad gal atostogauja kažkas, bet gi yra giminių, draugų...Aš net ir būdama užsienyje, visada randu, kas mano daiktus paims.

Temide,būtent tikrai yra kas paima daikčiukus atėjusius,tuo labiau,kad vasara dalinančios merginos ir atostogaut ruošiasi ar jau atostogauja.
Ačiū tau labai labai,NEW BALANCE kedai fantastiški thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 07 25, 08:17)

blink.gif 4? blink.gif blink.gif gal nereik daiktų lotuliukas.gif pas mane 1 beliko, bet įtariu ir liks vasarot cool.gif
Atsakyti
Laba!

Noriu mainyti šią suknytę 4 į 2 arba 0 dydį  gal yra norinčių?

arba pirkciau 2 arba 0 dydi!!!

as turiu 4, man per didelis sad.gif
P.S. gal kazkas turite 0 dydi, gal galetumete pasakyti ismatavimus per pecius ir krutine? 
rasyti i az!

user posted image
Atsakyti
Gal turite pradėtą rinkti užsakymą iš Hautelook?
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2014 07 25, 12:31)

Ačiū tau labai labai...

Ačiū Tau 4u.gif
QUOTE(zuika23 @ 2014 07 25, 12:36)

Tai va, ir nei žinutės, kad negali atsiimti , ar šiaip kokios reakcijos.

QUOTE(loretaig @ 2014 07 26, 12:37)
Gal turite pradėtą rinkti užsakymą iš Hautelook?

Atostogauja mergaitės 4u.gif

Kaunietės, šiandien būsiu visą dieną namie ir lauksiu, kad pasiimtumėt daiktus.
Atsakyti
PANEVEZYS!!!!!PASKUTINI KARTA GYVENIME UZSIDEJAU SAU KRYZIU DALINTI JUSU KAIKURIU NEPATENKINTU DAMU DAIGTUS.AS NEGAUNU ALGOS UZ PADALINIMA IR TAI DARAU IS GERU NORU.NUVAZIUOJU PAIMU, DEZES SVERIA NE PO 1 AR 2 KG.TEMPIU JA, GAISTU LAIKA KAIKURIOM PRIVEZU VOS NE IKI SLENKSCIO KITOS NEPAKLAUSIA NET AR KAZKIEK REIKIA UZ PERSIUNTIMA IS VLN SUMOKETI IR DAR TURIU NEPATENKINTUS BALSUS KLAUSYTI.SUMOKEKIK LAIKU IR ATSIIMSIT LAIKU!!!!!!!!!KAI KIEME VASARA O MAN ATOATOGOS AS NESEDESIU PRIE JUSU MEGZTUKU KADA REIKSITES JUOS ATSIIMTI.IR TUREKIT PAGARBOS ZMOGUI 21 H DURYS NEATIDAROMOS.TAD JEI NEI VIENA NESUTINKA UZSIKRAUTI VISO PANEVEZIO SMUTKEM SAVO NAMU TAI DERINKITES PRIE KITO O NE AS PRIE JUSU!!!!TRUKO KANTRYBE GALUTINAI.ACIU UZ DEMESI.
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
etsujv - 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip as suprantu ir uzjauciu 4u.gif

Temide
- jauciu atsiusiu ismatavimus saviskio, mazosios ir savo, gal ka dar is 4 deziu issirinksiu biggrin.gif

QUOTE(lili70 @ 2014 07 26, 18:56)
pirmadieni - 07.28 kelios mergaites jungiames ir uzsisakom is sitos jav parduotuves akmenuku, karoliuku, detalyciu ir kt. Gaunam pacia maziausia kaina, siunciames laivu. Gal norite jungtis? i AZ. intern psl :
http://www.firemountaingems.com/
sitoje parduotuvej labai graziu dezuciu yra
galima ir is kitu parduotuviu
be muitu

kazkaip ne cia pataiket spam.gif
Atsakyti
etsujv, galiu pasakyt tik vieną - doh.gif

Gretuteka, kaip tik siūlyt norėjau išsidalint kam reik ko lotuliukas.gif

Bet tikrai, merginos, kas čia su Panevežiu nutiko huh.gif neims tuoj nei viena ir bus gražu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 07 27, 07:32)
etsujv, galiu pasakyt tik vieną -  doh.gif

Gretuteka, kaip tik siūlyt norėjau išsidalint kam reik ko  lotuliukas.gif

Bet tikrai, merginos, kas čia su Panevežiu nutiko  huh.gif neims tuoj nei viena ir bus gražu  doh.gif

Laba

o ir zinome tas, kurios nesusimokejo uz persiuntima.
galesime ateityje siusti tiesiai asmeniskai is jav. bus su pristatymu i namus 4u.gif
Atsakyti
Parduodame nuostabia Free People Zen Garden Dress, dydis small, kaina - 179Lt, suknyte Lietuvoje pas zuika23

Swirly velvet detailing decorate this feminine mini dress.
Round neckline with lace trim and three-quarter sleeves with ruffled cuffs.
Ruffled hem falls at a flirty length.
Detachable lining with adjustable straps.
60% rayon, 40% nylon;
Lining: 100% cotton.
Machine wash cold, hang dry.
Imported.
Measurements:

Length: 32 in

Product measurements were taken using size SM (Women's 4-6). Please note that measurements may vary by size.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 27 liepos 2014 - 21:41