Oi kaip laukiam sugryztanciu mergaiciu

Labutis,
mergiukai,manau, kad tikslinga bus startuoti pirmadieni - 18d. tai dar kelios papildomos dieneles prisides:) na o tada jau sluosim viska...
turim naujiena - nuo rugsejo 1d musu komanda vel papildys nattti, tai uzsakines dviese - Kilka ir nattti
mergiukai,manau, kad tikslinga bus startuoti pirmadieni - 18d. tai dar kelios papildomos dieneles prisides:) na o tada jau sluosim viska...
turim naujiena - nuo rugsejo 1d musu komanda vel papildys nattti, tai uzsakines dviese - Kilka ir nattti

QUOTE(Kate25 @ 2014 08 12, 21:19)
Labutis,

Tai sakot penktadieni be sansu papirkt?..
Taip jau garuoja amazon kasikas, perpildytas

QUOTE(marsele @ 2014 08 13, 15:38)
Tai sakot penktadieni be sansu papirkt?..

niu ne dar kelias dieneles, as dar nepargrizus, Kilka irgi sias kelias dieneles ne namie. tai meginsim startuot pirmadieni
QUOTE(Kate25 @ 2014 08 14, 16:46)
niu ne dar kelias dieneles, as dar nepargrizus, Kilka irgi sias kelias dieneles ne namie. tai meginsim startuot pirmadieni
Supratau mieloji, tai pirnadieni pabudus spaudziu "send"

Ir lauksiu is Kilkos senai matyto "uzsakyta"

Gal kas galite i AZ imesti ARCHEOLOGES kontaktus ir adresiuka? aciu

Smagių likusių atostogų dienų
Mano šeimyna vėl plika basa, o ir aš po gimdymo jau noriu atsinaujinti spintą
tad labai jau laukiu starto

Mano šeimyna vėl plika basa, o ir aš po gimdymo jau noriu atsinaujinti spintą

O po atostogu rinksite Crazy8?

QUOTE(annesears @ 2014 08 16, 15:08)
Laba dienele mielosios

Jei su ta akcija kur viena perki kita papigiai gauni neimsiu tokiu ,pernelyg sudėtinga krepši sudėti.

Va sekmadienį vakare,kai grišiu, galėsiu paimti krepšiuką gymboree, jei bus norinčiu