Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (241 tema)!

QUOTE(Kate25 @ 2014 07 27, 22:02)
Laba

o ir zinome tas, kurios nesusimokejo uz persiuntima.

Čia tai iš viso yra be komentarų. Arba , kai pasiskaičiuoja pačios pagal savo kažkokius mistinius įkainius siuntimo.
Geriausiai iš viso yra kviesti kurjerį ir siųsti su mokėjimu įteikiant. Tuomet nekils nei klausimų, nei papildomo galvos skausmo. Tik , va , nesinori normalių mergaičių skriausti didesne siuntimo kaina. Savo laiku aš turėjau ''juodąjį sąrašą" ir labai sėkmingai juo naudojausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 07 27, 22:07)
Čia tai iš viso yra be komentarų. Arba , kai pasiskaičiuoja pačios pagal savo kažkokius mistinius įkainius siuntimo.
Geriausiai iš viso yra kviesti kurjerį ir siųsti su mokėjimu įteikiant. Tuomet nekils nei klausimų, nei papildomo galvos skausmo. Tik , va , nesinori normalių mergaičių skriausti didesne siuntimo kaina. Savo laiku aš turėjau ''juodąjį sąrašą" ir labai sėkmingai juo naudojausi  biggrin.gif

Nu tikrai negražu kaip schmoll.gif

Mano kartais vienos daiktai užima pusę Šiaulių siuntos biggrin.gif Varlyte3 taip nedrąsiai paprašo pagal dėžių skaičių sumokėt, nors čia kaip ir elementaru biggrin.gif Nu bais šauni motera žodžiu wub.gif Dar lyg per daug grąžos atmetė paskutinį kartą, ryškinsimės sekantį umn.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medeya: 29 liepos 2014 - 13:11
Parduodu, gal kas dar nepasirūpino ax.gif
MARILYN MONROE SWIM Retro Tie One-Piece, dydis M, kaina - 69Lt

user posted image

user posted image
[/quote]
Atsakyti
Kaunietės, šią savaitę dar galite pasiimti savo daiktus. Kas nepasiims, galėsiu atiduoti tik rugsėjo viduryje tongue.gif
Atsakyti
As vel kaip Pilypas is kanapiu, o jei man mirtinai reikia kupriaskes vaikui is zappos? Ka daryt? blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif Katuli, ka tu i tai? biggrin.gif

Temide, jei tik duosi, tai del M dydzio, imu viska, kad ir dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2014 07 30, 18:26)
As vel kaip Pilypas is kanapiu, o jei man mirtinai reikia kupriaskes vaikui is zappos? Ka daryt? blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Katuli, ka tu i tai? biggrin.gif

Temide, jei tik duosi, tai del M dydzio, imu viska, kad ir dabar  lotuliukas.gif

Labukas,

galetume nupirkt kai grisiu, zappos siuncia labai greit, tai iskeliautu i lt pirmoje siuntoje. ar ateis rugsejo 1d, nezinia, nes nezinau kaip ten mums ta pirma siuntele susidelios kai grisim, ar gausis po savaites pirmas issiuntimas, ar tik po dvieju.
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 07 27, 22:38)
Parduodame nuostabia Free People Zen Garden Dress, dydis small, kaina - 179Lt, suknyte Lietuvoje pas zuika23

Swirly velvet detailing decorate this feminine mini dress.
Round neckline with lace trim and three-quarter sleeves with ruffled cuffs.
Ruffled hem falls at a flirty length.
Detachable lining with adjustable straps.
60% rayon, 40% nylon;
Lining: 100% cotton.
Machine wash cold, hang dry.
Imported.
Measurements:

Length: 32 in

Product measurements were taken using size SM (Women's 4-6). Please note that measurements may vary by size.

user posted image

user posted image

labai faina suknute, ji padidinta ar pamazinta? domintu jei padidinta, gal i a/z atsiustu man foto kaip gyvai atrodo.
aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 07 30, 21:51)
Labukas,

galetume nupirkt kai grisiu, zappos siuncia labai greit, tai iskeliautu i lt pirmoje siuntoje. ar ateis rugsejo 1d, nezinia, nes nezinau kaip ten mums ta pirma siuntele susidelios kai grisim, ar gausis po savaites pirmas issiuntimas, ar tik po dvieju.

Geriau nerizikuokim, po to bus tragedija namie biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba, merginos, nepasižiūrėjus atsostogų nusiunčiau Ideeli užsakymą - turbut nelabai pavyks. Nia? smile.gif

Ar galima uzsisakinėti ar palaukti?
Atsakyti
QUOTE(Mistery @ 2014 08 02, 19:43)
Laba, merginos, nepasižiūrėjus atsostogų nusiunčiau Ideeli užsakymą - turbut nelabai  pavyks. Nia? smile.gif

Ar galima uzsisakinėti ar palaukti?

Laba

na ne, neuzsakinejam dar
Atsakyti
Naujas M dydzio Ralph Lauren megztinis.
user posted image
140 Lt, Klaipeda. Galiu siusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLBė: 04 rugpjūčio 2014 - 13:20
sveiki,
ar cia užsakinėjate, reikia tokios suknelės..

http://www.rlcheap.n...06-on-sale.html
Atsakyti