Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namukai

QUOTE(Ethan @ 2014 07 02, 09:26)
Botanique, Airija ir taip nuo pirmos konsultacijos vilkina..

žiauru tiek ilgai doh.gif

QUOTE(vilvi @ 2014 07 04, 07:24)
Sveikos, mergaites 4u.gif
Turiu klausimeli toms, kurios bego is vienos klinikos i kita...  blush2.gif
Ar slepet is kokios atejot? 

aš neslėpčiau, turi teisę rinktis, jei kas nepatinka, ar galų gale po nevykusio ivf išbandyti kitur.
mes ir paeitėm, nors dar nepradėjus ivf, bet apskritai tyrimams, man nepatiko gydytojas maniškio, ir šiaip taip atmestinai viską, jokių problemų jis nematė, jokių tyrimų nereikia, tipo daug šansų ivf turit, vistiek pavyks. nepatiko toks nusistatymas, kas kad jis tiesą sako, kad turim šansų, bet juk normalu, kad norisi iš pirmo karto, išvengti visų hormonų leidimo ir streso svarbiausia.
iš kart pasakėm kad atėjom iš kitur, ir kokius tyrimus turėjom, kokių ne.
na nežinau,aišku, kaip LT ta sistema veikia..

Merginos, dar toks klausimas, nu aš smalsi zosė, man reikia viską žinot iš anksto blush2.gif nusipirkau jau tas progesterono tabletytės, kurių reiks po įsodinimo. na pas jus kaip suprantu crinone, pas mane bus utrogestanas.
vaginalinės..
kaip giliai jas reiks dėtis? unsure.gif doh.gif g.gif nu paklausiu ir sesutės, bet noriu žinot iš anksto, man ir gyd sakė, kad gali ir bėgt paskiau, reikia paketuko unsure.gif tai gali ir išvarvėt ten viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 07 05, 19:55)

Merginos, dar toks klausimas, nu aš smalsi zosė, man reikia viską žinot iš anksto  blush2.gif  nusipirkau jau tas progesterono tabletytės, kurių reiks po įsodinimo. na pas jus kaip suprantu crinone, pas mane bus utrogestanas.
vaginalinės..
kaip giliai jas reiks dėtis?  unsure.gif  doh.gif  g.gif  nu paklausiu ir sesutės, bet noriu žinot iš anksto, man ir gyd sakė, kad gali ir bėgt paskiau, reikia paketuko  unsure.gif  tai gali ir išvarvėt ten viskas  unsure.gif

Kiek reikes, tiek organizmas pasisavins, kiek nereikes- tiek isbegs.. As tai kisdavau kuo giliau blush2.gif kad pasiekti kakleli. Taip arciau gimdos, ten kur ir reikalingas progesteronas ( na bet cia mano ismastymas, ne gyditojo liepimas) Na bet manau logiska isidet giliau 4u.gif
Atsakyti
oi ačiū nuraminai 4u.gif
(ir dar žinutė až ačiū, kas parašė), o tai klausimų pilna galva blush2.gif

šiandien prasidėjo mm thumbup.gif tai pirm skambinu gyd, ir pradėsiu gert KT, pamažu pamažu ateis rugpjūtis, nu dar aišku reiks sulaukt vienų mm .
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Mes keiteme irgi LT klinikas ir to neslepeme,nes sakeme kaip sekesi ir pan.Buvo netgi taip kad darem toj pacioj klinikoje IVF bet reikalavome kitos gydytojos. Kazkaip manau kad sioje vietoje,tikrai nereikia kuklumo ar panasiai. Mokame nerealiai didelius pinigus ir norisi tikrai labai geros prieziuros ir pan. Paaiskinimo mums nei LV,nei LT klinikos nepateike nei viena.Tik pasakymas,kad viskas ok,o mes nesame dievai.
As Crenone naudojau su inseminacijomis ir IVF vienu,man visa laika labai degino,perstejo-super nemalonus pojuciai ir budavo grybelis doh.gif Tada jau pradejau vartoti leidziama progesterona.Jis skausmingas, be to sudetinga ji rasti Lietuvoje,tiksliau jo nera.Tiesiog ieskojau kas vaziuoja i Rusija ir veza vaistus ir pas tuos uzsakinedavau progesterona.Tada jau nebebuvo jokios pienliges-tik labai skaudantis uzpakaliukas.
Sekmes Jums visoms kuo didziausios 4u.gif
Atsakyti
Merginos,
Man 07 08 bus 10 DPI. Kaip suprantu, tuo laiku Jus darotes HCG tyrima. O as bijau darytis.. dabar gyvenu viltim, kad esu nestuke.gif
Baime, kad nejauciu jokiu pozymiu isskyrus deginima po crinone.
ar visoms pirmieji kraujo tyrimai parode "teisybe"?
Atsakyti
QUOTE(Tekle777 @ 2014 07 06, 23:00)
Merginos,
Man 07 08 bus 10 DPI. Kaip suprantu, tuo laiku Jus darotes HCG tyrima. O as bijau darytis.. dabar gyvenu viltim, kad esu  nestuke.gif

9DPI man jau NT rode vaiduokli nezymu,o 10 DPI jau buvo hcg 64
Atsakyti
Sveikos mergaites, 4u.gif
visgi nulekiau pasikonsultuot i bogdanskienes klinika... tai truputeli sistemiskiau, siulo pirma visus hormoninius kartot, histeroskopija padaryt, ir tik tada pradet vel stimuliacija. ir sake nereik 4 men lauk atsigavimui po nepasisekusio, tipo uztenka 2 men g.gif zodziu nebezinau nei ka daryt... ar toliau pasikliaut savo daktariuku, ar megint pas bogdanskiene, ar dar ir pas usoniene pasisirodyt... doh.gif siaip pradejau cia ivf statistika ziureti, tai lyg ir neuzmaciau, kad ergaites labai pas bogdanskiene lankytusi... g.gif ar yra sekmingu atveju pas ja, gal tik neuzmaciua... g.gif
et, dilema... nezinau kaip pasielgti.. MB linkes pameginti kitur, o man baisu kazkodel... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekle777 @ 2014 07 07, 00:00)
Merginos,
Man 07 08 bus 10 DPI. Kaip suprantu, tuo laiku Jus darotes HCG tyrima. O as bijau darytis.. dabar gyvenu viltim, kad esu  nestuke.gif

Hcg tikrai jau gali darytis 10 DPI, o su NT palaukciau g.gif

sekmes ir laukiam teigiamu rezultatu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 07 07, )
ar toliau pasikliaut savo daktariuku, ar megint pas bogdanskiene, ar dar ir pas usoniene pasisirodyt...  doh.gif siaip pradejau cia ivf statistika ziureti, tai lyg ir neuzmaciau, kad ergaites labai pas bogdanskiene lankytusi...  g.gif ar yra sekmingu atveju pas ja, gal tik neuzmaciua...  g.gif

Siulau labai dideliu lanki aplenkti Bogdanskienes klinika doh.gif kalbu ne is savo patirties, bet daugelio kitu atveju. Betkur, tik ne ten, jei norit pataupyt pinigelius, nuosirdziai 4u.gif
stai del ko ir statistikoj nerandi
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Po labai ilgo laiko tarpo uzejau i si skyreli, galvojau jau nebus nei vieno pazystamo vardo, o cia ju net ne vienas verysad.gif Sekmes visoms ir daug balioneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tekle777 @ 2014 07 05, 13:46)
Sveikos,
o ar yra cia PUPO? Turiu klausima: ar yra kokie pojuciai po crinone?
Mane kankina toks kaip perstejimas.. ir nzn ar tai normalu. g.gif
Aciu uz atsakymus wink.gif

Sekmes visoms! biggrin.gif

Man pirmo Ivf metu taip buvo, is pradziu perstejo, po to paraudo ir taip perstejo, kad atrode gatvej eidama imsiu kasytis biggrin.gif pasakiau klinikoj, iskart pakeite crinone i cyclogest ir visi nemalonus pojuciai dingo, pasirodo alergizavo mane crinone.Klinikoj net nenustebo, sake pasitaikantys reiskinys...
Atsakyti
LABUTIS VISOMS MERGYTEMS.ESU TOKIAM GALVOSUKI,KAD GALVOJU PARASYSIU IR PAKLAUSIU GAL IS JUSU KURIAI TAIP BUVO NUTIKE.NEBESUPRANTU KAD PASIDARE SU MANO CIKLU PASKUTINIUS MENESIUS.VIENA MENESI PAVELAVO NET 34D KITA MENESI ATEJO 25D.NIEKO NEBESUPRANTU.DBR VEL LAUKIUJAU 32D JOKIU POZYMIU.BUVO PRADEJE PILVA MAUSTI TADA KADA JOS TIKSLIAI TUREJO ATEITI ,TAI 29D,BET KAIP DINGO MAUDIMAS TAIP DINGO.NEBEZINAU KA DARYTI ax.gif HORMONAI VISKAS GERAI,SKANA TUREJAU VISKAS GERAI.MAN TOKS JAUSMAS KAD JOS IS VIS DINGSTA IS MANO GYVENIMO,NEZINAU KODEL,BET MINTIS NEAPLEIDZIA KAD MAN MENOPAUZE PRASIDEDA.DAR KEISTAS DALYKAS KAD SIRGIMAS TRUNKA VOS DVI DIENAS.TRECIA JAU NEBEKRAUJUOJU,O KETVIRTA VEL PASIRODO,BET TIK DIENAI.IVF PLANUOJAM RUGSEJI,KAZKAIP BIJAU KAZKA DARYTI KOL NEZINAU KAS DAROSI SU MANIM.AR CIA MAN KOKS JAUDULYS PRIES VISKA KISA KOJA....NU ESU PASIMETUSI. doh.gif
Atsakyti
kristiana1, 4u.gif gal naudoji kokius papildus pries IVF, jie gali pakoreguoti cikla 4u.gif
Atsakyti