Panos, kas jau dare IVF. Kiek kam laiko uztruko visas procesas?
Jeigu jau turi visus tyrimus ir esate susitare su DR, kad pirma menesiniu diena registruotis. Tada nuo 2c.d . stimuliacija prasideda. Grubiai viskas trunka apie 2 savaites iki isodinimo. Po isodinimo dar 2 savaites laukimo iki HCG tyrimo.
QUOTE(Ethan @ 2014 07 03, 12:42)
Panos, kas jau dare IVF. Kiek kam laiko uztruko visas procesas?
o kokia tau scema pritaike,trumpa ar ilga?viskas priklauso nuo to.as bent taip jau manau.
Papildyta:
QUOTE(Meile_ @ 2014 07 03, 14:06)
Jeigu jau turi visus tyrimus ir esate susitare su DR, kad pirma menesiniu diena registruotis. Tada nuo 2c.d . stimuliacija prasideda. Grubiai viskas trunka apie 2 savaites iki isodinimo. Po isodinimo dar 2 savaites laukimo iki HCG tyrimo.
viskas priklauso nuo scemos.
Sveikos, mergaites
Turiu klausimeli toms, kurios bego is vienos klinikos i kita...
Ar slepet is kokios atejot? kaip su tyrimai? nesetes viska, ka turejot? Su MB nutarem pasikonsultuoti kitoje klinikoj, gal ka naujo isgirsim... kazkaip pries antraji IVF norisi truputeli daugiau uztikrintumo... bet paziurejau, akd ant daugumos tyrimu yra mano dabartinio Dr pavarde... iskart matys is kur "pabegau"...
nzn ar cia reiketu slepti, ar tiesiai sviesiai pasakyti, kas ir kur buvo daryta? labai jau nejaukiai jauciuosi, einama kitur i konsultacija...

Turiu klausimeli toms, kurios bego is vienos klinikos i kita...

Ar slepet is kokios atejot? kaip su tyrimai? nesetes viska, ka turejot? Su MB nutarem pasikonsultuoti kitoje klinikoj, gal ka naujo isgirsim... kazkaip pries antraji IVF norisi truputeli daugiau uztikrintumo... bet paziurejau, akd ant daugumos tyrimu yra mano dabartinio Dr pavarde... iskart matys is kur "pabegau"...

Mane irgi domina klausimas kiek trunka IVF ir kokie vaistai buna skiriami su ilgąja schema ir trumpąja LT.
Vilvi, o kodėl nori pabėgti pas kitur? Gal dabartinis daktariukas turi paanalizuoti įvyksią situacija ir atsiskaityti prieš jus (paaiškinti menamas nesėkmės priežastis, rekomenduoti ką daryti dabar, kitaip ir pan.). O konsultuojantis su kitais - vienareikšmiškai nesukit sau galvos, kad pamatys pavardę med. dokumentuose - jūs ieškote geriausio sprendimo, mokate didelius pinigus, nieko čia smerktino.
QUOTE(Katausė @ 2014 07 04, 13:08)

Mane irgi domina klausimas kiek trunka IVF ir kokie vaistai buna skiriami su ilgąja schema ir trumpąja LT.
Vilvi, o kodėl nori pabėgti pas kitur? Gal dabartinis daktariukas turi paanalizuoti įvyksią situacija ir atsiskaityti prieš jus (paaiškinti menamas nesėkmės priežastis, rekomenduoti ką daryti dabar, kitaip ir pan.). O konsultuojantis su kitais - vienareikšmiškai nesukit sau galvos, kad pamatys pavardę med. dokumentuose - jūs ieškote geriausio sprendimo, mokate didelius pinigus, nieko čia smerktino.
Nesakau, kad tikrai jau begam, tik norisi isgirsti ir kitu nuomone...

Mano schema buvo labai ilga... 3 men dipherelino, tada rodos 10 d gonalis. Si kart siule is vis ilga: 2men kontraceptine, tada 2-3 dipherelinas, o tada jau stimuliacija.
Vilvi, nemanau, kad reikia slėpti kur gydėtės anksčiau. Nieko tokio, manau kitas gydytojas tikrai elgsis diskretiškai. Jūs gi neinat sužinot, ar dabartinis gydytojas dirba tinkamai ar ne. Einat ieškoti sau tinkamiausios pagalbos. Tad jokio kriminalo nedarot. Tegu ir mato tą pavardę, na ir kas.
Aš be jokių problemų keliavau nuo vienur į kitur. Norisi išgirsti kitų gydytojų nuomonę.
O daktarai turi begales pacientų, labai neįsižeidžia, jeigu kuris iškeliauja kitur
O daktarai turi begales pacientų, labai neįsižeidžia, jeigu kuris iškeliauja kitur

QUOTE(Tekle777 @ 2014 07 05, 15:46)
Sveikos,
o ar yra cia PUPO? Turiu klausima: ar yra kokie pojuciai po crinone?
Mane kankina toks kaip perstejimas.. ir nzn ar tai normalu.
Aciu uz atsakymus
Sekmes visoms!

Aciu uz atsakymus

Sekmes visoms!

Man nebuvo perstejimo, tik crinone likuciai balti kaip varskyte krito, bet mergino sake normalu
QUOTE(Tekle777 @ 2014 07 05, 15:46)
Man perstedavo pamenu

QUOTE(Tekle777 @ 2014 07 05, 16:46)
Sveikos,
Aciu uz atsakymus
Sekmes visoms!

Aciu uz atsakymus

Sekmes visoms!

jei peršti, vadinasi turit "grybą", jūsų gine turėtų jums išrašyt Gyno pevaril (jį galima naudoti ir nėštumo atveju), aš grybą turėjau nuo pradžių iki.... ilgai