QUOTE(cukrainine @ 2014 10 03, 09:13)
Padekit isprotesiu...
Sapnavau, kad tevai laimejo 200000 lt., ir nusprende gyventi Graikojoje, o man su broliu siule gyventi ju bute ir nuomuotis pas juos, nes jeim reikia taupyti, nes per mazai laimejo, ir jie dar isejo is darbu doh.gif Kas nebudinga mano tevam. O as labai verkiau sapne ir pykau, kas nebudinga man doh.gif
Kazkoks freek sapnas....
Dar daznai sapnuoju mociute a.a. o seneli reciau. Bijau kam ir pasakyti, mes bendraujam, bet ne zodziais. jauciu, kad ji man nori kazka pasakyti. Gal todel, kad ji gyveno uz 2000km nuo Lietuvos, ir labai norejo pamatyti proanuki ir sake taip ir mirsiu jo nepamaciusi, ir kai mire, as neturejau jokiu galimybiu su ja atsisveikinti, ir su seneliu irgi...Iki siol save grauzsiu nes ant ju kapeliu neturiu galimybes nuvykti, labai brangi kelione, daviau sau zodi, kai tik pageres finansine situacija, iskart metu viska ir su seima skrenu aplankyti seneliu kapeliu. Daznai cerkveje ir baznycioje nuperku padeginu zvakeliu, nesenai su mama ir seima dalyvavom cerkveje 3 metai rpaejo po mirties, sako mama provoslave, kad pas juos 3 metai po mirties siela jau palieka zeme, ir akurat, po liturgijos va pries pora menesiu nebesapnuoju. As ja taip myliu smile.gif kas keista, po mociutes mirties mano neigalus vaikas pradejo gereti jo sveikata, dabar jau visiskai pasveikes, gal mociute musu angelas sargas? Sunus daug apie ja klausineja, nors niekada nemates. Mociute nezinojo kad jos proanukis neigalus, buvo silpnos sveikatos. Dieve, rasau ir verkiu, kaip save kaltinu, akd negaliu del kazkokiu kvailu pinigu negaliu paverkti ant babos kapo.....
Nuvilsiu, nes nieko tokio nematau tame sapne

Jei dažnai galvojate apie pinigus, juos akcentuojate, tai normalu, kad jie ir sapnuojasi. Su močiutės mirtimi ir sūnaus sveikata ryšio irgi nepakomtuosiu, nes mes gyvieji to negalime žinoti ir suvokti. Būna įvairių situacijų, kur vienaip ar kitaip nutinka, o kodėl būtent taip, kokios čia karmos ar ne karmos, mes žinoti negalime.
Džiaukitės dabar sveiku vaiku ir dėkokite dievams, močiutei, jei norite.
Jei negalite aplankyti kapo, tai ir nesureikšminkite pati sau tos vietos. Meilę, atmintį laikykite širdyje, pasidarykite tatuiruotę, jei norite, nešiokite jos nuotrauką ar kažkokį atminimo daiktą nuo jos savo rankinuke, piniginėje. Nors vėlgi, o jei kas pavogs, dings... Vėl bus trauma.
Žodžiu, nepamirškite, kad ir pats žmogus kuriasi sau pasaulį, aplinką, sau bėdas ar džiaugsmus. Jei kažko negalite, gal to ir nereikia. Gal visai jums nereikia pagal jūsų gyvenimo kelią, tikslą ir panašiai, nuvykti tuos kilometrus, todėl ir neturite tam lėšų.
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 10 03, 09:39)
Sapnavau, kad pasidariau studento pažymėjimą, bet atsiėmusi pamačiau, kad neteisingai išspausdinti kažkokie skaičiai. Susinervijau labai. Ir tik po to atkreipiau dėmesį (nors tai buvo akivaizdu), kad ir pažymėjimo kraštas nukirptas su visa mano galva.

Ką tai galėtų reikšt?
Saugokite galvą ir rūpinkitės ja perkeltine prasme

Žiūrėkite, kad ko nepamirštumėte, užsirašykite kažkokią info, kurią galvojate, kad atsiminsite. Darbe ar moksle žiūrėkite nepridarykite klaidų. Taip pat pasaugokite sveikatą.