Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(ausrele123 @ 2014 09 25, 18:18)
gal kuri zinos ka reiskia toks sapnas- nepazystamai moterei trenkiu per veida :ohnet paciai nejauku pabudus doh.gif

"Mušti ką nors per veidą sutuoktiniui - vedybinė meilė, o viengungiui - vestuvės."

tai sveikinam biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 25, 08:11)
O mama kartais realybėje negalvoja apie jo butą? Kam tas butas atitekęs? Gal ji nepritaria tam mintyse, manosi, kad jai priklauso...
Ne visi sapnai yra pranašingi smile.gif

Tai, kad jis( net to buto neturejo) gyvenime ir cia tik sapne jauciamas, kad pusbrolio butas, atitekes jai, bet vis vien jaucia apgailestavima, kad ne jos.
Keistas sapnas g.gif
Atsakyti
sapnavau kad mb is kazkur rado ir i namus parnese maza ruoniuka ax.gif o as labai bijojau kad jis nenumirtu tai i vonia pripyliau vandens ir tenai ji ikeliau ir visa sapna vis galvojau kur ji reikes deti paleisti i upe bijojau kad jam ko nenutiktu unsure.gif paskui atsiduriau prie vandens kazkokio tai tame vandeni matau plaikiojanciu vandens vezliukus du baltai sarvais viena is ju pasiimu i rankas :ax:toks jis didelis bet geras ir mielas man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2014 09 29, 11:41)
sapnavau kad mb is kazkur rado ir i namus parnese maza ruoniuka  ax.gif  o as labai bijojau kad jis nenumirtu tai i vonia pripyliau vandens ir tenai ji ikeliau ir visa sapna vis galvojau kur ji reikes deti paleisti i upe bijojau kad jam ko nenutiktu  unsure.gif  paskui atsiduriau prie vandens kazkokio tai tame vandeni matau plaikiojanciu vandens vezliukus du baltai sarvais viena is ju pasiimu i rankas  :ax:toks jis didelis bet geras ir mielas man  smile.gif

Rūpestis silpnesniais - tą ir reiškia jūsų sapnai smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

sapnavau, jog gaudau rankomis kazkokias baltas dideles zuvis. Daug ju pagavau ir parnesiau namo mamai, kad iskeptu. O ji paeme viena, paspaude gerkle paziurejo ar gera, paskui kita. Ir sako sita galima kept, o sitos ne.
Atsakyti
QUOTE(Kremas_nuo_saules @ 2014 09 29, 19:19)
Sveiki,

sapnavau, jog gaudau rankomis kazkokias baltas dideles zuvis. Daug ju pagavau ir parnesiau namo mamai, kad iskeptu. O ji paeme viena, paspaude gerkle paziurejo ar gera, paskui kita. Ir sako sita galima kept, o sitos ne.

Sunku pasakyti, gali būti, kad tiesiog tai susiję su vidumi, kad pati sau užduodate klausimus dėl savo dvasinių įsitikinimų ir pan., bet taip pat gali būti piniginės sėkmės pranašas. Jei nenusimato pasirašyti kokią gerą sutartį ar kitokios naudos, tai bandykit loterijos bilietą nusipirkti ir gal net jei turite galimybę, nueikite su mama ir tegu ji renkasi bilietėlį smile.gif
Atsakyti
Padekit isprotesiu...
Sapnavau, kad tevai laimejo 200000 lt., ir nusprende gyventi Graikojoje, o man su broliu siule gyventi ju bute ir nuomuotis pas juos, nes jeim reikia taupyti, nes per mazai laimejo, ir jie dar isejo is darbu doh.gif Kas nebudinga mano tevam. O as labai verkiau sapne ir pykau, kas nebudinga man doh.gif
Kazkoks freek sapnas....
Dar daznai sapnuoju mociute a.a. o seneli reciau. Bijau kam ir pasakyti, mes bendraujam, bet ne zodziais. jauciu, kad ji man nori kazka pasakyti. Gal todel, kad ji gyveno uz 2000km nuo Lietuvos, ir labai norejo pamatyti proanuki ir sake taip ir mirsiu jo nepamaciusi, ir kai mire, as neturejau jokiu galimybiu su ja atsisveikinti, ir su seneliu irgi...Iki siol save grauzsiu nes ant ju kapeliu neturiu galimybes nuvykti, labai brangi kelione, daviau sau zodi, kai tik pageres finansine situacija, iskart metu viska ir su seima skrenu aplankyti seneliu kapeliu. Daznai cerkveje ir baznycioje nuperku padeginu zvakeliu, nesenai su mama ir seima dalyvavom cerkveje 3 metai rpaejo po mirties, sako mama provoslave, kad pas juos 3 metai po mirties siela jau palieka zeme, ir akurat, po liturgijos va pries pora menesiu nebesapnuoju. As ja taip myliu smile.gif kas keista, po mociutes mirties mano neigalus vaikas pradejo gereti jo sveikata, dabar jau visiskai pasveikes, gal mociute musu angelas sargas? Sunus daug apie ja klausineja, nors niekada nemates. Mociute nezinojo kad jos proanukis neigalus, buvo silpnos sveikatos. Dieve, rasau ir verkiu, kaip save kaltinu, akd negaliu del kazkokiu kvailu pinigu negaliu paverkti ant babos kapo.....
Atsakyti
Sapnavau, kad pasidariau studento pažymėjimą, bet atsiėmusi pamačiau, kad neteisingai išspausdinti kažkokie skaičiai. Susinervijau labai. Ir tik po to atkreipiau dėmesį (nors tai buvo akivaizdu), kad ir pažymėjimo kraštas nukirptas su visa mano galva. doh.gif Ką tai galėtų reikšt?
Atsakyti
QUOTE(cukrainine @ 2014 10 03, 09:13)
Padekit isprotesiu...
Sapnavau, kad tevai laimejo 200000 lt., ir nusprende gyventi Graikojoje, o man su broliu siule gyventi ju bute ir nuomuotis pas juos, nes jeim reikia taupyti, nes per mazai laimejo, ir jie dar isejo is darbu doh.gif Kas nebudinga mano tevam. O as labai verkiau sapne ir pykau, kas nebudinga man doh.gif
Kazkoks freek sapnas....
Dar daznai sapnuoju mociute a.a. o seneli reciau. Bijau kam ir pasakyti, mes bendraujam, bet ne zodziais. jauciu, kad ji man nori kazka pasakyti. Gal todel, kad ji gyveno uz 2000km nuo Lietuvos, ir labai norejo pamatyti proanuki ir sake taip ir mirsiu jo nepamaciusi, ir kai mire, as neturejau jokiu galimybiu su ja atsisveikinti, ir su seneliu irgi...Iki siol save grauzsiu nes ant ju kapeliu neturiu galimybes nuvykti, labai brangi kelione, daviau sau zodi, kai tik pageres finansine situacija, iskart metu viska ir su seima skrenu aplankyti seneliu kapeliu. Daznai cerkveje ir baznycioje nuperku padeginu zvakeliu, nesenai su mama ir seima dalyvavom cerkveje 3 metai rpaejo po mirties, sako mama provoslave, kad pas juos 3 metai po mirties siela jau palieka zeme, ir akurat, po liturgijos va pries pora menesiu nebesapnuoju. As ja taip myliu smile.gif kas keista, po mociutes mirties mano neigalus vaikas pradejo gereti jo sveikata, dabar jau visiskai pasveikes, gal mociute musu angelas sargas? Sunus daug apie ja klausineja, nors niekada nemates. Mociute nezinojo kad jos proanukis neigalus, buvo silpnos sveikatos. Dieve, rasau ir verkiu, kaip save kaltinu, akd negaliu del kazkokiu kvailu pinigu negaliu paverkti ant babos kapo.....

Nuvilsiu, nes nieko tokio nematau tame sapne smile.gif Jei dažnai galvojate apie pinigus, juos akcentuojate, tai normalu, kad jie ir sapnuojasi. Su močiutės mirtimi ir sūnaus sveikata ryšio irgi nepakomtuosiu, nes mes gyvieji to negalime žinoti ir suvokti. Būna įvairių situacijų, kur vienaip ar kitaip nutinka, o kodėl būtent taip, kokios čia karmos ar ne karmos, mes žinoti negalime.
Džiaukitės dabar sveiku vaiku ir dėkokite dievams, močiutei, jei norite.
Jei negalite aplankyti kapo, tai ir nesureikšminkite pati sau tos vietos. Meilę, atmintį laikykite širdyje, pasidarykite tatuiruotę, jei norite, nešiokite jos nuotrauką ar kažkokį atminimo daiktą nuo jos savo rankinuke, piniginėje. Nors vėlgi, o jei kas pavogs, dings... Vėl bus trauma.
Žodžiu, nepamirškite, kad ir pats žmogus kuriasi sau pasaulį, aplinką, sau bėdas ar džiaugsmus. Jei kažko negalite, gal to ir nereikia. Gal visai jums nereikia pagal jūsų gyvenimo kelią, tikslą ir panašiai, nuvykti tuos kilometrus, todėl ir neturite tam lėšų.
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 10 03, 09:39)
Sapnavau, kad pasidariau studento pažymėjimą, bet atsiėmusi pamačiau, kad neteisingai išspausdinti kažkokie skaičiai. Susinervijau labai. Ir tik po to atkreipiau dėmesį (nors tai buvo akivaizdu), kad ir pažymėjimo kraštas nukirptas su visa mano galva.  doh.gif  Ką tai galėtų reikšt?

Saugokite galvą ir rūpinkitės ja perkeltine prasme smile.gif Žiūrėkite, kad ko nepamirštumėte, užsirašykite kažkokią info, kurią galvojate, kad atsiminsite. Darbe ar moksle žiūrėkite nepridarykite klaidų. Taip pat pasaugokite sveikatą.
Atsakyti
Sapnavau, kad sugautos didelės žuvys staiga pavirsta į žiurkes. Viena iš jų užšoka man ant kelių, o aš paniškai jos bijau ir atsibundu.
Atsakyti
Šiąnakt sapnavau, kad kambaryje mačiau kelias balutes ir niekaip nesupratau iš kur jos galėjo atsirasti. smile.gif

Iš ko sudarytos tos balutės nežinau, gal vanduo, o gal ir sysiukas... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 03 spalio 2014 - 12:38
Cukrainine, del paverkimo ant kapu... Ju ten kaulai , bet ne ju sielos. Brangi kelione kad padeti geliu puokste ant kapo, juk galite uzdegti zvakele baznycioje, jie jus jaucia, del sapnu, geriau nebetikekite, kad bendraujate su jais, jie bendrauja kitaip dabar, per gamta, per sunu, padeda 4u.gif Mums po mociutes mirties irgi labai tai pasijuto.
Del tatuiruotes, tikrai nerekomenduociau tatuiruotis mirusiu zmoniu, tai tik kvailai atrodys, o naudos ( reiksmes) is to tikrai jokios 4u.gif
Jurate 0111, Liambukas labai tusti jusu sapnai,nepanasu , kad tai jums ka reiskia 4u.gif
MM , kazkokia tai klaida neduoda jums ramybes 4u.gif
Atsakyti