Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Riviera Maya @ 2014 10 15, 03:21)
MM, ir jus ir as labai dar daug nezinome apie sapnus, as bent zinau labai nemazai apie juos <...>

<...> artitoli parasys dar koki varianta, pastebejau ansciau irgi falais daug ka aiskino  doh.gif  matyt labai Rasputino sapnu aiskinimas patiko  doh.gif <...>

Jeigu teigiate, kad žinote nemažai apie sapnus, Jums turėtų būti žinomas faktas, kad seksualinis sapnų konteksto aiškinimas susijęs ne su Rasputinu, o su Z. Freud'u, kuris dar neretai vadinamas mokslinio sapnų aiškinimo pradininku. Jis buvo pirmasis žmogus, kuris rimtai ieškojo (ir atrado) sapnų ir psichikos procesų ryšį. Taip, jo ankstyvosios teorijos apie asmenybę (neatsiejant nuo jos sapnų) buvo išimtinai siejamos su libido, bet jos turi teisę būti, nes Jūs negalite įrodyti, kad jis klydo. Milijonai rimtų žmonių iki šiol juo tiki, todėl aš, iš pagarbos šiam didelį darbą sapnų srityje atlikusiam žmogui, žiūriu per sapną IR per seksualumo (falų) prizmę.

Sapnus galima aiškinti krikščioniškai, pagoniškai, liaudiškai, ezoteriškai, jungistiškai, froidiškai ir dar bile kaip. Žmogus, kuris sapnuoja, atsirenka, kas tiesa ir kas ne, o ne tas, kuris "žino daug apie sapnus" turi primesti jam savo supratimą.
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 10 15, 03:07)
Apie kisimasi i zmoniu sapnus esu rasiusi, bet apie pasiglemzejus protu ir gyvenimu nelabai ka zinau, galiu pasikartoti, del savizudybiu, kad buna iki to daveda zmones, ar tai turite omenyje? Jei taip, tai visada tokiu atveju patarsiu ignoruoti sapnus dar daugiau, o ne sureiksminti juos. KUO MAZIAU TIKESITE SAPNAIS, tuo bus lengviau  4u.gif Tuo maziau kas bandys kistis i jusu sapnus, nes nematys jokios prasmes ir atsikabins!

Tai kam sakote netikėti, nekreipti dėmesio, įsivaizduoti, kad sapnai ne mums skirti? Koks skirtumas tada tikėti ar ne? Norite pasakyti, kad jei patikėsime, tai kažkas toks galingas užneš nelaimę, o jei nepatikėsime, išlipsime sausi?
Sorriukas, čia ne vaikų darželio skyrelis. Žmonės šiaip jau ir netiki, nėra kažkokios durnos marionetės, kol per gyvenimą žmonės nepamato n sutapimų, kad sapnai išsipildė. Kaip tada jiems netikėti?
Aš esu jau kelis kartus irgi rašiusi, kad sapnų pildymasis nepriklauso nuo žmogaus išsilavinimo, emocinės būklės ir pan. Sapnuoja lengvatikiai viskuo, sapnuoja ir profesoriai, sapnuoja ir sėkmingi, tikintys tik savimi.
Prie ko čia savižudybės? Kodėl sapnai gali iki jų privesti? Kokia nesąmonė. Jei sapnai nesipildo neigiamai, tai žmogus kas rytą tik pasijuoks iš savo naktį patirto siaubo filmo, pasidžiaugs dar, kad su kokiais drakonais kariavo, buvo įdomu.
Ir vėl. Tai ką duos tas netikėjimas ar tikėjimas? Nuo to galingieji galingėja? biggrin.gif
Na ir kas, kad kišis? Kaip minėjau, pasapnuosi siaubo filmų ir tiek, ir toliau gyvensi 100 metų, ar ne? g.gif
Tai visgi pildosi tie sapnai žmonėms, ar ne?

O kur mūsų pasąmonė? Nepažįstate tokios? O iš kur žiurkės prieš skęstant laivui žino, kad jis skęs? Kodėl vedamas šauti šuo nenori eiti ir jo akys verkia žiūrėdamos į šeimininką? Žmogus anot jūsų durnesnis, nieko nejaučiantis?
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 10 15, 08:53)
kaip orai susiję su mūsų sapnais?

Žmogus jaučia pats oro permainas ir tikrai ne vienas žmogus sapnuoja mirusius prieš oro permainas. Tiesiog toks sutapimas. Sapnuoti mirusį - keičiasi oras. Nežinau kodėl būtent tai sapnuojasi tokia išraiška.
Bet, lygiai taip pat, jei žmogui mirusysis ką sako, rodo, būna labai tiesiogiai pildosi ir orai tada gali būti ne prie ko.
Ir nemanau, kad kas ir teigia, kad būtinai tas mirusysis iš kito pasaulio kažką pamatęs įspėja. Tikrai to negalime žinoti ir nežinosime kol nemirsime. Bet faktas, kad turime savo pasąmonę, kuri per įvairias išraiškas su mumis kalba ir galbūt tai ji išreiškia mums įspėjimą tokia forma.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 10 15, 09:39)
Žmogus jaučia pats oro permainas ir tikrai ne vienas žmogus sapnuoja mirusius prieš oro permainas. Tiesiog toks sutapimas. Sapnuoti mirusį - keičiasi oras. Nežinau kodėl būtent tai sapnuojasi tokia išraiška.
Bet, lygiai taip pat, jei žmogui mirusysis ką sako, rodo, būna labai tiesiogiai pildosi ir orai tada gali būti ne prie ko.
Ir nemanau, kad kas ir teigia, kad būtinai tas mirusysis iš kito pasaulio kažką pamatęs įspėja. Tikrai to negalime žinoti ir nežinosime kol nemirsime. Bet faktas, kad turime savo pasąmonę, kuri per įvairias išraiškas su mumis kalba ir galbūt tai ji išreiškia mums įspėjimą tokia forma.

manau, ne pats mirusysis mato ir žino bei mus perspėja, bet mes patys jaučiam, žinom pasąmoniniame lygmenyje, o tie artimieji tiesiog pavidalas, kuriuo mums perduodama informacija. kodėl artimieji - gal todėl, kad artimo žmogaus lūpose viskas įtaigiau,įtikinamiau, nes veikiau suklusime kalbant artimą mylimą senelį, o ne kokį praeivį gatvėje.
Atsakyti

Tai ne pirmas leliukas o trecias smile.gif viskas prasidejo nuo to kad.vyro sesuo susirgo veziu, kai jis sveikata dares silpnesne, as pati pradejau blogiau jaustis, pries pora savaiciu jos netwkom.
Taip manyje atairado didele mirties baime, basiausiu ligu baime, kuo blogiau jauciuos, tuo dazniau sapnuoju savo seneli it sianakt sapne ji maciau.
As po tokiu sapnu istisa diena pragolvoju kad tai blogai, kodel nepalieka manes ramybej, nuolat verkiu pykstu ant visu.. pagalbos manau reiks pasieskot. Aciu jums
Atsakyti
QUOTE(ruciukas18 @ 2014 10 15, 11:28)

As (...) istisa diena pragolvoju kad tai blogai,

Va, štai čia gali būti situacijos raktas. Galvokit, kad tai labai gerai, kad senelis- tai apsauga. Patikėkit tuo, kažkaip save perprogramuokit, savo mintis. Juk mąstant logiškai, koks protėvis norės blogo savo giminės pratesėjams? Visi ezoterikai tvirtina, kad jie kaip tik stengiasi išsaugoti, apsaugoti, kad tik giminė gyvuotų ir klestėtų. Galit pažaisti, paieškoti gerų ženklų aplinkoj. Sukas sunkios mintys, o tuo metu nušvinta saulė, va thumbup.gif ir ženklas, kas viskas išsispręs. Prie kojų prisiglaudžia katė, pabučiuoja vaikas, dar kažkas, kokia miela smulkmena- galit galvoti, kad tai kažkieno palaiminimas per jūsų aplinką. Pagaliau pasimelskit už senelį. Paprašykit aiškumo, paklauskit, ką nori pasakyti. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad pasąmonė tikrai duoda žinią. Galbūt kažką reikia keisti, kažką paleisti, o jūs negalit, nenorit, nesuvokiat. Gal prie kažko kabinatės nagais, dantim, alkūnėm, kas jums paskui gali apsisukti antraip. Tarkim, aš tai suvokiau gal po kokių 15 metų. Sapnuodavau serialą, tiesiog vos ne kasnakt.
Ir net galima pasakyti, į ką labiau reiktų atkreipti dėmesį, tačiau kai aš jūsų nepažįstu, tai nesinori nukreipti dėmesį. Ieškokit pati. Visos durys atsiveria, tik kitos per vėlai.
Atsakyti
Sveikos, gal kas galit paaiškinti mano sapną? Sapnavau, kad aš stoviu minioje. Visi laukiam kažkokios gamyklos atidarymo. Dangus giedras, jokio debesėlio. Staiga kažkas danguje pradeda darytis neaiškaus. Aš pasislepiu saugioje vietoje. Iš dangaus pradeda kristi žuvys. Tarp žmonių kyla panika. Kai viskas nurimsta aš išlendu iš slaptavietės. Yra daug žuvusių...Po šio sapno taip negera buvo ant širdies.... brrrr....
Atsakyti
QUOTE(irma1969 @ 2014 10 15, 14:12)
Sveikos, gal kas galit paaiškinti mano sapną? Sapnavau, kad aš stoviu minioje. Visi laukiam kažkokios gamyklos atidarymo. Dangus giedras, jokio debesėlio. Staiga kažkas danguje pradeda darytis neaiškaus. Aš pasislepiu saugioje vietoje. Iš dangaus pradeda kristi žuvys. Tarp žmonių kyla panika. Kai viskas nurimsta aš išlendu iš slaptavietės. Yra daug žuvusių...Po šio sapno taip negera buvo ant širdies.... brrrr....

o žuvys krito gyvos ar nudvėsę?
Atsakyti
Monteverte,sakau netiketi sapnais, kai jais zaidziama, ne pasamones 4u.gif Kai sapnujojame zmones is musu aplinkos, pazistamus, gyvus ar mirusius, sapnai susije su musu isgyvenimais ir musu mastymais, musu baimemis, tai yra musu sapnai, tie sapnai yra tikrai musu.
Jautrus zmones deja "pagauna' ne savu sapnu kruvas, kurie jiems nepranasas, ne ju pasamones 4u.gif Na ir yra zaidejai, apie tai labai mazai rasoma del suprantamu priezasciu, kad ju nedaugetu, nors ju stipriai daugeja, nes cia jau taip yra. Kencia nuo ju velgi jautrus zmones, o jautriu zmoniu dar daugiau. Tie sapnai zmonems nesipildo, bet juos labai isvargina, prasideda ligos (fizines ir psichines). Kartais psichologai gali padeti, bet daugumas ju vis dar gilinasi i zmoniu praeiti, galvodami kad tai slypi vaikystes ar paauglystes isgyvenimuose. Psichologai turi suprasti, kad daugumas zmoniu cia dvasiniu issigimeliu pasirinktos aukos, kad jiems reikalingas supratimas o ne melas. Psichologai turi padeti jiems tapti stipriais, o ne ieskoti seneliu, tevu klaidu.
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 10 15, 14:01)
Monteverte,sakau netiketi sapnais, kai jais zaidziama, ne pasamones  4u.gif Kai sapnujojame zmones is musu aplinkos, pazistamus, gyvus ar mirusius, sapnai susije su musu isgyvenimais ir musu mastymais, musu baimemis, tai yra musu sapnai, tie sapnai yra tikrai musu.
Jautrus zmones deja "pagauna' ne savu sapnu kruvas, kurie jiems nepranasas, ne ju pasamones  4u.gif Na ir yra zaidejai, apie tai labai mazai rasoma  del suprantamu priezasciu, kad ju nedaugetu, nors ju stipriai daugeja, nes cia jau taip yra. Kencia nuo ju velgi jautrus zmones, o jautriu zmoniu dar daugiau. Tie sapnai zmonems nesipildo, bet juos labai isvargina, prasideda ligos (fizines ir psichines). Kartais psichologai gali padeti, bet daugumas ju vis dar gilinasi i zmoniu praeiti, galvodami kad tai slypi vaikystes ar paauglystes isgyvenimuose. Psichologai turi suprasti, kad daugumas zmoniu cia dvasiniu issigimeliu pasirinktos aukos, kad jiems reikalingas supratimas o ne melas. Psichologai turi padeti jiems tapti stipriais, o ne ieskoti seneliu, tevu klaidu.

labai aciu Jums uz palaikyma 4u.gif ir visoms kitoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sondratinna @ 2014 10 13, 10:25)
Sveikos, labai daznai sapnuoju savo plaukus, tai sukuoju, tai dar kazkas. Siandien vel sapnavau, kad labai noriu uzsiauginti ilgus ir grazius. Burys zmoniu, tame tarpe ir mano ex, tvirtino, kad man nepavyks, plaukai nuluzines, neaugs, kad man neverta stengtis. Bet man pavyko net be pastangu, savaime, net labiau nei tikejausi, sapne turejau ilgus, blizgancius plaukus, kurie sapne nustebino net mane pacia. Labai istrigo aplinkiniu spaudimas zemyn, kad man niekas nepavyks, visi kaip susitare ta tvirtino.  g.gif Ka tai galetu reiksti? neisivaizduoju

o pas mane vel plaukai sapne. Si karta kitos moters, labai ilgi, labai grazus, ryzi i rysku raudonuma. Banguoti banguoti, blizgantys...
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 10 15, 15:01)
Monteverte,sakau netiketi sapnais, kai jais zaidziama, ne pasamones  4u.gif Kai sapnujojame zmones is musu aplinkos, pazistamus, gyvus ar mirusius, sapnai susije su musu isgyvenimais ir musu mastymais, musu baimemis, tai yra musu sapnai, tie sapnai yra tikrai musu.

Bet tarkim senelis tai savas.... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sondratinna @ 2014 10 15, 15:22)
o pas mane vel plaukai sapne. Si karta kitos moters, labai ilgi, labai grazus, ryzi i rysku raudonuma. Banguoti banguoti, blizgantys...

Teigiamas sapnas, pagal simboliką tiesiog tvirtas charakteris, protas. Gal pasitvirtinate sau apie save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 10 15, 20:08)
Bet tarkim senelis tai savas.... ax.gif
Papildyta:

Teigiamas sapnas, pagal simboliką tiesiog tvirtas charakteris, protas. Gal pasitvirtinate sau apie save biggrin.gif

Taip , senelis , savas. Ar del to reikia tiketi butent tuo sapnu? Galvojate jis nori gasdinti anuke, rodyti pykti?
Bendravau taip su teciu, jis pasake, ko nespejo ir isejo. Ar tikiu tuo ka pasake, net nezinau....Net nesigilinu i tai daugiau, nes nematau ten jokios prasmes. Zinau, kad kol gilinausi, labai daug kompanijos norinciu bendrauti atsirado . Tas ne kiek nepalengvina gyvenimo, labai apsunkina 4u.gif
Nes bendrauti nori, tie ,kurie nepatenka i Dievo malone. Senelis gali sekmingai iskeliauti, o va pasiklydele dvasele gali labai sekmingai pasistengti uzimti ta vieta, apsimesti, jie tai moka 4u.gif
Zmones irgi moka sekmingai apsimetineti 4u.gif Taip kad gali tokiu dalyku prisakyti, tokiu pasaku prikurti , o naivus zmones ir tikes, nes juk sapnai tai pranasiski. Nebukime naivus, tik tiek 4u.gif
Nejaugi taip sudetinga patiems gyventi savo gyvenima 4u.gif
Atsakyti