Sapnavau keistą sapną. Ir jis buvo pasikartojantis, bet iš dviejų skirtingų, patys faktai. Šiuo metu esu nesimokanti ir nedirbanti, bet darbo ieškausi. Taip gavos, nes žlugo visi planai. Taigi, sapnavau, kad esu su kareivės apranga (turiu draugę, kuri mokosi karo mokykloj ir visuomet vilki šią aprangą, bet pati jos su ja nesu mačiusi, tik iš nuotraukų). Ir vaikščiojau prie kažkokios mokyklos, net slėpiaus nuo jos, nors ir žinojau, kad tai ne mano mokykla. Gavos taip, kad susiskambinau su viena "drauge", su kuria esu susipykusi ir ji kažkaip dirbo kioske netoli mokyklos ir aš jos ieškojau. Galiausiai suradau ir ėjom su ja kažkur, ir sakiau jai, kad nebūnam prie mokyklos, bijau, kad mane gali kas pamatyti iš mokytojų (nes ta mokykla pasirodė lyg pažįstama, kurioj dirba mokytoja viena iš mano mokyklos, o savoj turėjau nemalonumų su mokytojom, labai naglos buvo ir teisdavo nieko nežinodamos). Galiausiai gavos, kad ta "draugė" specialiai įbėgo į mokyklą, aš bėgu iš paskos, pašnibždom rėkiu ant jos, aplink daug vaikų, bet pradinukų, ir bėgu laiptais žemyn, grynai koridorium, ir ten klasės surašytos buvo ant sienos, 12 ir taip mažėjimo tvarka. Kažkaip supratau, kad gal pavyks išvengti vyresniųjų. Nelabai supratau, kas vyksta, kol galiausiai išbėgau pro kažkokį kitą išėjimą. Ir visą laiką vis akcentuoju savo kareivišką aprangą, vis pasižiūriu žemyn į save. Ir man net patiko mano juodi išvaškuoti kerzai. Ir tai kartojas antrą kartą, kad aš kareivės apranga, kad man patinka kerzai mano ir pan. Tik pirmąkart sapnuojant buvo kitokia visai situacija.
Paskui sapnuoju, kad esu namuose, yra atvažiavusi močiutė, ir stovi kažkokie narvai (gyvenu su mama, šiuo metu dar ir jos vaikinas pas mus apsistojęs). Viename iš jų buvo liūtas. Bet ramus, ramiai sėdėjo. Man jis patiko. Šiaip auginu katiną ir mažą šunytę. Ir sapne jų lyg tais nemačiau, bet turėjau naują jauną išdykusį didelį šunį, trumpo plauko, ir pilką mažą katytę, kuri buvo labai meili, bet būdama man ant rankų šnypštė ant to šuns. Ir paskui kažkaip išeinu į balkoną, matau, kad močiutė tą šunį vedžioja, o jis dūksta ir šėlsta. Aš lyg ir pati tą šunį vedžiojau paskui. Bet negaliu pasakyti, kurioj sapno vietoj. Ir kažkaip gavos, kad aš būdama savo kambary, kuriam tie narvai stovėjo, supratau, kad aš nėščia. Nuo ex, su kuriuo išsiskyriau prieš 3 mėnesius, bet iki šiol labai dėl jo pergyvenu. Ir tuomet atsiradau savo močiutės kaime, bet visai kitame kieme. Buvo gan didelis kiemas, be jokios žolytės, tokia apskrita tuščia erdvė, aplink namai, ir vienas iš jų 3 aukštų, remontuojamas, atnaujinamas. Kiek supratau, lyg tais man ten remontuoja jį. Ir aplink pušys, ko tam kaime kiemuose nėra. Kalbant apie orą, visąlaik buvo saulėta ir mažai debesų. Ir tuomet kažkaip tą šunį paleido, jis kieme lakstė, žaidė, o man lyg ateina prisiminimai, kada aš su geriausia drauge būdama apsivėmiau (dėl nėštumo), kad pagimdžiau, tada nuotrupa vėl kaip aš namuose ir tą kūdikį supuoju, ir šypsaus jam. Buvo daug nuotrupų, tiksliai nebepamenu, nes staigiai keitės kadrai. Ir tada atsigaunu, stoviu tam kieme, ir buvo aplink pastatyti 3 stalai su 3 stacionarais kompiuteriais. Du iš jų šalia, tarpusavy kažkaip sujungti laidai, o kitas, trečiasis, stovi kitoj pusėj, po pušim, pavėsy. Kiek supratau, tai vienas buvo mano kompiuteris, kitas mamos ir tada močiutės. Bandau prie vieno iš jų prisijungt, ir vis restartuojas, nors mama prie savo būdama restartavo. Gavos taip, kad tie du kompiuteriai kažkaip buvo sujungti ir ėmiau tvarkyt laidus, žiūrėt, kas čia kaip padarė, kad abu kompiuteriai vienodai veiktų. Galiausiai trūko kantrybė ir nuėjau prie to kompiuterio pavėsy, po pušim. Ekranas buvo aplipęs pušies spygliais. Ir tada įjungiau kompiuterį, kad per SKYPE parašyti savo ex, bet pirmiausia reiktų jį pridėti atgal į kontaktus. Ir lyg panikuot pradedu, neapsisprendžiu, ką daryt, tad kreipiuos į mamą, ji kažkaip kieme vaikščiojo, ir sakau jai, kad reik jam parašyt, paklaust ar nori pamatyti savo vaiką (nes mes su juo visiškai nebendraujam po skyrybų ir po to, kai grįžau į Lietuvą, nes buvau pas jį išskridus ir turėjau ten likt gyvent, jis lietuvis). Ir mama atsakė, kad rytoj. Aš nusistebėjus paklausiau "rytoj?" ir ji patvirtino. Nesupratau, kodėl taip. Ir nusprendžiau, kad vis tiek šiandien reik jį pridėt atgal į kontaktus ir tada ėmiau nuo ekrano tuos spyglius valyti. Ir tada pabudau. Visą sapną beveik nemačiau kūdikio, tik žinojau, kad jį turiu ir iš tų "plaukiančių" prisiminimų prisiminiau, kad jį sūpavau ir žiūrėjau. Ir žinojau, kad mergytė. Ir tas antras pasikartojimas, tai, kad aš nėščia ir kad paskui sūpuoju vaiką. Bet turiu nėščią draugę, kuri turėtų šią savaitę gimdyti. Galvoju, gal tiesiog sutapimas, nors itin apie tą draugę daug negalvoju, ypač pastarosiom dienom. Mačiau dar sapne neįprastai didelį žirgą ar arklį, vedė jį grupelė jaunuolių ir mama suburbėjo, kad reiks surankiot dabar jo išmatas, kad ant kelio nesimėtytų, ir nuėjo. Bet vakar seriale mačiau žirgą, gal todėl susapnavau. Na, iš tiesų nežinau, kaip reaguot į tokį sapną, nes pastaruosius 3 mėnesius sapnuoju savo išgyvenimus, vien tik ex, kad skaudina mane, kad susitaikę, ir t.t., ir t.t. Tad šis sapnas kiek kitoks, ir dar dėl tų 2 pasikartojančių faktų. Manau, kad gal kažkuo galėtų būti reikšmingas. Tad parašiau čia, gal galėsite man padėti