+2014 11 26, 19:47-->
QUOTE(pupkius

@ 2014 11 26, 19:47)
Sveikos merginos,
Seniai šioje temoje besilankiau,bt man neduoda ramybės sapnai apie kūdikius,galbūt ir atrodo keista,kad ieškau patarimų,nes sapnai nėra neįprasti,bet visgi

sapnuoju,kad laikau kūdikį ant rankų,ar gimdau, šiąnakt sapnavau,kad laukiuosi ir liesdama savo pilvą,galiu pajusti,vaiko kojytes,jas apčiuopti,bet tas neštumas toks netikras,tarsi jo nėra,ir kai savo draugui pasakau,žiūrėk kojytės,pilvas pradeda mažėti ir tarsi aš jau nebesilaukiu ir va grįžusi iš darbo,kliom skundem prisnūdau ir sapnuoju verkianti vaiką,kuri paliko mama ir jis su nikuom nekalba tik su manim man tiesia ranką,kad aš jam padėčiau......ir visai neseniai sapnavau savo močiutę,kuri ateina pas mane ir sako " aš turiu važiuoti į užsienį ir mes daugiau niekada nesusitiksim" ir ją visur duosi,kad dar pabūtume kartu ir staiga ji dingsta,o aš galvoju kiek daug aš dar jai nespejau parodyti...nežinau,gal šie sapnai susija ar bando man kažką pasakyti
Vaikai pagal senolius reiskia rupescius, naturalu, nes tevai rupinasi vaikais

Ka jums reiskia, su kuo jums tai asocijuojasi? ka apie tai galvojate? kokios mintys PACIAI kyla apie tai galvojant, man nerasykite ka apie tai galvojate.Atrodo visi tie sapnai gana ramus, nors galima iskaityti , kaip nori.
Gali buti jog esate jautri butent vaiku problemoms, skaitote ar matote nelabai gerus atvejus.
Del mociutes, speciau , kad oro permainos ( jei mirusi). NIEKO MISTISKO
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 11 26, 15:58)
taip taip, o aplink mus vien tik norintys mus paveikti ir pakenkti. kišasi į mūsų sapnus.
vėl ta pati dainelė kiekvienam psl.
Na ka padarysi, kad jums mano dainele taip nepatinka, jau labai seniai patariau ignoruoti
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..