Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Riviera Maya @ 2014 11 26, 15:56)
Zmones tiki savo samone, nuojauta, o sapnai tai labai lengvai paveikiama ( silpniausioji zmogaus pasamones sritis), paveikti gali bet kas snaudziancia zmogaus pasamone. Daug tyrimu atlikta toje srityje apie tai mazai rasoma. Miegant prie ijungto televizoriaus netgi susapnuosite labai daug ( ne viska 100 %) bet butent ka tuo metu rodys televizorius.
Zmonijos kvailumas visai kitur...  mirksiukas.gif Zmonijos kvailumas, kad leidziasi kvailinami  4u.gif

taip taip, o aplink mus vien tik norintys mus paveikti ir pakenkti. kišasi į mūsų sapnus.
vėl ta pati dainelė kiekvienam psl. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 11 26, 14:56)
Zmones tiki savo samone, nuojauta, o sapnai tai labai lengvai paveikiama ( silpniausioji zmogaus pasamones sritis), paveikti gali bet kas snaudziancia zmogaus pasamone. Daug tyrimu atlikta toje srityje apie tai mazai rasoma. Miegant prie ijungto televizoriaus netgi susapnuosite labai daug ( ne viska 100 %) bet butent ka tuo metu rodys televizorius.
Zmonijos kvailumas visai kitur...  mirksiukas.gif Zmonijos kvailumas, kad leidziasi kvailinami  4u.gif

Visą vaikystę pietų miegą miegodavau prie gana garsiai įjungto radijo, nes buvo, kas tuo metu labai norėjo jo klausytis, o kambarys buvo tik vienas... Niekada tuomet nesapnavau nieko tokio dėl ko po to turėčiau problemų, kažko bijočiau ir pan. Įtariu, kad tada iš viso nieko nesapnavau, nes atsiminčiau, pasakočiau turbūt. Nesapnavau, nes tuo metu gyvenime nebuvo jokių sukrėtimų, smarkių įvykių ir pan. Buvo graži, rami vaikystė, kur didžiausia problema, kad kaimynas V duotų riedlentę pavažinėt bigsmile.gif ar kaimynai M ir M duotų dviratuką pavažinėti, nes aš, deja, turėjau tik triratuką tuo metu, arba per Kalėdas, kad Senis gerai ko atneštų bigsmile.gif O tas radijas buvo nebuvo, kalbėjo ką ar ne, sapnų kažkaip nepaveikė cool.gif Tai gal aš fenomenas koks anot jūsų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 11 26, 18:13)
Visą vaikystę pietų miegą miegodavau prie gana garsiai įjungto radijo, nes buvo, kas tuo metu labai norėjo jo klausytis, o kambarys buvo tik vienas... Niekada tuomet nesapnavau nieko tokio dėl ko po to turėčiau problemų, kažko bijočiau ir pan. Įtariu, kad tada iš viso nieko nesapnavau, nes atsiminčiau, pasakočiau turbūt. Nesapnavau, nes tuo metu gyvenime nebuvo jokių sukrėtimų, smarkių įvykių ir pan. Buvo graži, rami vaikystė, kur didžiausia problema, kad kaimynas V duotų riedlentę pavažinėt bigsmile.gif ar kaimynai M ir M duotų dviratuką pavažinėti, nes aš, deja, turėjau tik triratuką tuo metu, arba per Kalėdas, kad Senis gerai ko atneštų bigsmile.gif  O tas radijas buvo nebuvo, kalbėjo ką ar ne, sapnų kažkaip nepaveikė cool.gif Tai gal aš fenomenas koks anot jūsų? ax.gif

manau, kad lengviausia manipuliuoti zmonemis kurie net neatsimena g.gif (sapnuose ar realybeje)
Jusu atveju nezinau kaip yra, nes ne nenoriu zinoti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Seniai šioje temoje besilankiau,bt man neduoda ramybės sapnai apie kūdikius,galbūt ir atrodo keista,kad ieškau patarimų,nes sapnai nėra neįprasti,bet visgi 4u.gif sapnuoju,kad laikau kūdikį ant rankų,ar gimdau, šiąnakt sapnavau,kad laukiuosi ir liesdama savo pilvą,galiu pajusti,vaiko kojytes,jas apčiuopti,bet tas neštumas toks netikras,tarsi jo nėra,ir kai savo draugui pasakau,žiūrėk kojytės,pilvas pradeda mažėti ir tarsi aš jau nebesilaukiu ir va grįžusi iš darbo,kliom skundem prisnūdau ir sapnuoju verkianti vaiką,kuri paliko mama ir jis su nikuom nekalba tik su manim man tiesia ranką,kad aš jam padėčiau......ir visai neseniai sapnavau savo močiutę,kuri ateina pas mane ir sako " aš turiu važiuoti į užsienį ir mes daugiau niekada nesusitiksim" ir ją visur duosi,kad dar pabūtume kartu ir staiga ji dingsta,o aš galvoju kiek daug aš dar jai nespejau parodyti...nežinau,gal šie sapnai susija ar bando man kažką pasakyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkius :): 26 lapkričio 2014 - 19:50
smile.gif+2014 11 26, 19:47-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 11 26, 19:47)
Sveikos merginos,

Seniai šioje temoje besilankiau,bt man neduoda ramybės sapnai apie kūdikius,galbūt ir atrodo keista,kad ieškau patarimų,nes sapnai nėra neįprasti,bet visgi 4u.gif  sapnuoju,kad laikau kūdikį ant rankų,ar gimdau, šiąnakt sapnavau,kad laukiuosi ir liesdama savo pilvą,galiu pajusti,vaiko kojytes,jas apčiuopti,bet tas neštumas toks netikras,tarsi jo nėra,ir kai savo draugui pasakau,žiūrėk kojytės,pilvas pradeda mažėti ir tarsi aš jau nebesilaukiu ir va grįžusi iš darbo,kliom skundem prisnūdau ir sapnuoju verkianti vaiką,kuri paliko mama ir jis su nikuom nekalba tik su manim man tiesia ranką,kad aš jam padėčiau......ir visai neseniai sapnavau savo močiutę,kuri ateina pas mane ir sako " aš turiu važiuoti į užsienį ir mes daugiau niekada nesusitiksim" ir ją visur duosi,kad dar pabūtume kartu ir staiga ji dingsta,o aš galvoju kiek daug aš dar jai nespejau parodyti...nežinau,gal šie sapnai susija ar bando man kažką pasakyti g.gif

Vaikai pagal senolius reiskia rupescius, naturalu, nes tevai rupinasi vaikais 4u.gif Ka jums reiskia, su kuo jums tai asocijuojasi? ka apie tai galvojate? kokios mintys PACIAI kyla apie tai galvojant, man nerasykite ka apie tai galvojate.Atrodo visi tie sapnai gana ramus, nors galima iskaityti , kaip nori.
Gali buti jog esate jautri butent vaiku problemoms, skaitote ar matote nelabai gerus atvejus.
Del mociutes, speciau , kad oro permainos ( jei mirusi). NIEKO MISTISKO mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 11 26, 15:58)
taip taip, o aplink mus vien tik norintys mus paveikti ir pakenkti. kišasi į mūsų sapnus.
vėl ta pati dainelė kiekvienam psl.  cool.gif

Na ka padarysi, kad jums mano dainele taip nepatinka, jau labai seniai patariau ignoruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 11 27, 00:05)
Vaikai pagal senolius reiskia rupescius, naturalu, nes tevai rupinasi vaikais  4u.gif  Ka jums reiskia, su kuo jums tai asocijuojasi? ka apie tai galvojate? kokios mintys PACIAI kyla apie tai galvojant, man nerasykite ka apie tai galvojate.Atrodo visi tie sapnai  gana ramus, nors galima iskaityti , kaip nori.
Gali buti jog esate jautri butent vaiku problemoms, skaitote ar matote nelabai gerus atvejus.
Del mociutes, speciau , kad oro permainos ( jei mirusi). NIEKO MISTISKO  mirksiukas.gif
Papildyta:

Na ka padarysi, kad jums mano dainele taip nepatinka, jau labai seniai patariau ignoruoti  mirksiukas.gif

Močiutė gyva,tačiau pati gyvenu užsienyje,galbūt pasąmonė pasiilgusi artimųjų siunčia tokius sapnus smile.gif šiaip dėl vaikų,hm.. nesu jautri nelabai domiuosi,su draugu jų neplanuojame ir nenorime,bent jau kolkas, na bet galbūt Jūs teisi,kad tai rūpesčiai,būtinai reikės atkreipti dėmesį 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 11 27, 08:32-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 11 27, 08:32)
Močiutė gyva,tačiau pati gyvenu užsienyje,galbūt pasąmonė pasiilgusi artimųjų siunčia tokius sapnus smile.gif šiaip dėl vaikų,hm.. nesu jautri nelabai domiuosi,su draugu jų neplanuojame ir nenorime,bent jau kolkas, na bet galbūt Jūs teisi,kad tai rūpesčiai,būtinai reikės atkreipti dėmesį 4u.gif

Nemeluojate mums? rolleyes.gif
Planuojančių pašnekesiai
( 107 žinučių šiame forume / 60% šio nario visų žinučių )

Čia gi jūsų niko statistika. Ar norite pasakyti, kad ne jūs čia rašinėjote, o nykštukai? ax.gif

O dėl močiutės tai įdomiai g.gif Man tas niekada daugiau nesusitiksime tai nepatinka g.gif Susisiekčiau su močiute, paklausčiau kaip sveikata, kada paskutinį kartą tyrimus kokius darėsi ir pan. Visuomet geriau pasirūpinti perdaug nei per mažai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 27 lapkričio 2014 - 10:16
QUOTE(Monteverte @ 2014 11 27, 11:15)
Nemeluojate mums? rolleyes.gif
Planuojančių pašnekesiai
( 107 žinučių šiame forume / 60% šio nario visų žinučių )

Čia gi jūsų niko statistika. Ar norite pasakyti, kad ne jūs čia rašinėjote, o nykštukai? ax.gif

O dėl močiutės tai įdomiai g.gif Man tas niekada daugiau nesusitiksime tai nepatinka g.gif Susisiekčiau su močiute, paklausčiau kaip sveikata, kada paskutinį kartą tyrimus kokius darėsi ir pan. Visuomet geriau pasirūpinti perdaug nei per mažai smile.gif

g.gif kodėl nusprendėt, kad ji planuoja, jeigu tam skyrely lankosi? nebent galit konkrečias žinutes pacituot, o skyrelio lankymas nieko nesako.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 11 27, 11:54)
g.gif  kodėl nusprendėt, kad ji planuoja, jeigu tam skyrely lankosi? nebent galit konkrečias žinutes pacituot, o skyrelio lankymas nieko nesako.

Kaip suprantu, iš to niko kažkas tame skyrelyje rašo, o ne tik lankosi. O jei net ir tik lankytųsi, tai kaip tuomet galima neigti vaikus sapnuose, sakyti, kad apie juos visai negalvoju ir kodėl čia jie sapnuojasi? Nelogiška tai neigti, jei bent jau skaitinėjami tokie skyreliai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 11 27, 13:34)
Kaip suprantu, iš to niko kažkas tame skyrelyje rašo, o ne tik lankosi. O jei net ir tik lankytųsi, tai kaip tuomet galima neigti vaikus sapnuose, sakyti, kad apie juos visai negalvoju ir kodėl čia jie sapnuojasi? Nelogiška tai neigti, jei bent jau skaitinėjami tokie skyreliai.

gal nustokit rašyti savo teorijas... išvis, tas skyrelis yra planuojančių vestuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 11 27, 14:20)
gal nustokit rašyti savo teorijas... išvis, tas skyrelis yra planuojančių vestuves  biggrin.gif

Maniau, kad vaikelius bigsmile.gif
Tada vaikų simboliką belieka toliau aiškintis iš kur ji kyla smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 11 27, 08:32-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 11 27, 08:32)

Arteja sventes, o tada ir rupesciai ir labiausiai truksta artimu zmoniu, jei esate toli nuo visu 4u.gif
Pati labai gerai isaiskinote savo sapna mirksiukas.gif
Atsakyti