Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(bruc @ 2014 07 24, 16:49)

Raki, viskis,brendis, dzin, Efesas, tekila,degtine ir vynai - nemokami viesbucio teritorijoje nuo 7 ryto iki 5 ryto  g.gif  nors teigia, kad visa para,bet po  5 ryto nebeduoda ir liepia eiti miegot  blush2.gif

alc.gif wacko.gif nono.gif mega_shok.gif
na nors dvi valandėles reikia pamiegoti... hihihi.gif
kitu atveju kam kambarį imti?.... rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2014 07 24, 20:15)
alc.gif  wacko.gif  nono.gif  mega_shok.gif
na nors dvi valandėles reikia pamiegoti...  hihihi.gif
kitu atveju kam kambarį imti?....  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

zinot kaip buna vieni miegot, kiti kyla... man problemu nekilo, bet yra zmoniu kurie keliasi 6 ryto ir bega pabegioti, o cia net vandens negausi ir kavos iki 7val laukti, nors pvz i ekskursija 6 ryto paiima g.gif
Aisku, tai bene antras viesbutis, kuris per visa mano staza AI neuzdare 22-23 val thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2014 07 24, 19:46)
Šitaip apgaudinėti, baisu  lotuliukas.gif  alc.gif

maloniai nustebino blush2.gif
Atsakyti

Gal kas žinote ar viešbutyje su UAI 5*
bus vaikams pripūčiami vandens ratai, "rankovės"?
ar savo veštis reikia?

Ir dar, ar reikia puošnios/vakarinės aprangos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ylarija: 24 liepos 2014 - 20:57
QUOTE(bruc @ 2014 07 24, 21:28)
zinot kaip buna vieni miegot, kiti kyla... man problemu nekilo, bet yra zmoniu kurie keliasi 6 ryto ir bega pabegioti, o cia net vandens negausi ir kavos iki 7val laukti, nors pvz i ekskursija 6 ryto paiima g.gif 

Kiekvienas pagal save. Aš mat iš karto apie alkoholį pagalvojau ax.gif blush2.gif

O jei rimtai tai labai ačiū kad pasidalinat informacija apie viešbutį. Čia toks optimalaus variantas, kam norisi vietos(mieste), kainos, ir iš kitos pusės ilgai besitesiancio AI.
Atsakyti
Sveiki/os, mažai atsiliepimu randu apie Club Pineta (Marmaris) viešbutį, gal kas neseniai buvote? Būtu gerai išgirsti bent kokius naujesnius atsiliepimus smile.gif . Atsiprašau už klaidas, nėra klaviatūroj u su nosine smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ylarija @ 2014 07 24, 20:55)
Gal kas žinote ar viešbutyje su UAI 5*
bus vaikams pripūčiami vandens ratai, "rankovės"?
ar savo veštis reikia?
Ir dar, ar reikia puošnios/vakarinės aprangos?

mes anais metais buvom ir siandiena kylam i 5zv ultra all... nebuna vaikam tu gelbejimosi dalykeliu -nebent krautuvelej pirkti smile.gif as vezuos is lt .
vakarini sukneliu nereik .. dauguma eina labai skirtingai,as, sakykim, su vasaraiska plazdancia ilga suknyt,e be jokio makiazo - nors maciau rusikiu kurios su blizgiom suknelem ir rimtu spaklium eina,apie kulnus nekalbu..
neileis i kavine su pliaziankem ir bikiniu smile.gif vyrs mano visad sortai maikute- marskiniu niekad nesivezam nors 4kartai jau i turkija.

Atsakyti
Smurka, kur sekanti kelione dabar? smile.gif Tu juk cia vietoj nenustygsi, tai garantuotai po menesio- kito vel kelsi sparnus biggrin.gif
Atsakyti
mergytes patarkite, bodrume reik usd ar viska eurais vestis? ir gal kuri zinot kiek kainuoja persikelti is bodrumo i koso sala
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 07 25, 09:48)
mergytes  patarkite, bodrume  reik usd ar  viska eurais vestis?  ir gal kuri zinot kiek kainuoja persikelti is bodrumo i koso sala

nenorite oro uoste nusiimti liras is bankomato? as abu kartus bodrume su lirom buvau. karta turejau euru, tai issikeiciau i liras. siaip eurai populiariau, nors neprapulsite su bet kokia kita valiuta
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 07 25, 10:48)
mergytes  patarkite, bodrume  reik usd ar  viska eurais vestis?  ir gal kuri zinot kiek kainuoja persikelti is bodrumo i koso sala

Gryninciaus liras is bankomato, pradziai kelis smulkius eurus tureciau.
Atsakyti
Šiandien grįžom iš pirmų atostogų Turkijoje smile.gif Labai gerai pailsėjau. Kaip kažkas sakė nereikia per daug nervintis ir svarbiausiai gerai nusiteikti biggrin.gif Visoms ačiū už informacija ir visokius patarimus, ir jai ką domins viešbutis Bone club SVS pasidalinsiu šviežiausiais įspūdžiais.
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2014 07 25, 12:17)
Šiandien grįžom iš pirmų atostogų Turkijoje smile.gif  Labai gerai pailsėjau. Kaip kažkas sakė nereikia per daug nervintis ir svarbiausiai gerai nusiteikti biggrin.gif Visoms ačiū už informacija ir visokius patarimus, ir jai ką domins viešbutis Bone club SVS pasidalinsiu šviežiausiais įspūdžiais.

Domina domina, laukiam.
Atsakyti