Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(milukas @ 2014 08 28, 08:34)
Labas  4u.gif
skaitau vis temuka, po biski arteja musu skrydzio laikas i Turkija.
Nesu buvusi, taip noretusi susidelioti info, kad smagiau praleisti laika.,
Gyvensime 18 km iki Alanijos, netoli Konakli miestelio.
Vaikai paauginti, norisi kazka grazaus pamatyti. Mane l. zavi gamta, kalnai.
Gal galite ka pasiulyti, kas butu pasiekiama is musu uzkampio  tongue.gif

Zavejo mane Zaliasis kanjonas, gal ten sumastysim.
o kalnai kokie..kaip juos pasiekti? Gal kas yra netoliese?
Nes pvz girdejau kad auto nuomotis l. neapsimoka del brangaus kuro.

Buciau l. dekinga uz info  wub.gif

mums tarkim labai apsimoka, nes mes vazinejam daug, aplankom daug ka, bet ir pailseti norisi juk, o su automobiliu labai tauposi laikas, ten, kur kiti isvaziuoja jau nuo ryto, mes galejom ir pavalge pietus islekti, arba aplamai vakarejant, kai degintis jau nebesinori, o dar yra tarpas iki vakarienes. Ekskursijos nera pigios, todel mums tikrai susitaupo, lyginant su tuo, ka moketume agenturoms. mes emem 5 dienom, pravazinejom 1000. kuras, nuoma su pilnu draudimu viso - 880 lt. tame tarpe aplankeme pamukale (isvaziavom is viesbucio 14 val, todel ten buvom be zmoniu mases, o baseina be musu maudesi tik pora apsauginiu smile.gif ). ekskursija vien i pamukale musu seimai su vaiku butu kainave apie 270 lt (is Fetijos arciau, tai kainos lyg ir mazesnes, nei Antalijos regione). tai mums ta masina atsipirko su kaupu, nes ne visur, kur mes buvome, ekskursijos ir veze. Na ir tikrai veze ne tada, kada patogu mums. Ir mes siaip nemegstam ekskursiju masiniu, tai mums belieka tik masina biggrin.gif
Jums reiktu susiziureti, kur noretumete nuvaziuoti, tada paskaiciuoti mazdaug, ar apsimoka masina ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2014 08 28, 11:59)
Labas
Skaitau šią temą seniai, bet į Turkija susiruošėme pirmą kartą.
Vyksiu su vyru, nesam išlepinti, Egipte ir Tunise mums tiko ir 3 žvaigždučių 
viešbučiai,  ax.gif
mėgstam aktyvų poilsį, gal patarsite, ką rinktis iš šitų siūlomų per Beta.lt:
FOREST PARK HOTEL
ENDAM HOTEL
GRAND LUKULLUS HOTEL
LIMS BONA DEA BEACH HOTEL
Vyksim rugsėjo mėn.
Ačiū  4u.gif

GRAND LUKULLUS HOTEL sis nevertas kainos,kuria siulo beta.lt
buvau 2010m mokejau po 900 lt/asm teritorijos nera, animacijos jokios,gultai keli,savo papludimio neturi iki klubu per visa kemera pereit. Zodziu per didele kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2014 08 28, 15:33)
GRAND LUKULLUS HOTEL sis nevertas kainos,kuria siulo beta.lt
buvau 2010m mokejau po 900 lt/asm teritorijos nera, animacijos jokios,gultai keli,savo papludimio neturi iki klubu per visa kemera pereit. Zodziu per didele kaina smile.gif

Bruc, Ačiū jums labai 4u.gif
Paskaičiau Jūsų atsiliepimus apie Oba Star, dar pavarčiau lenkišką forumą ir nupirkau rugsėjo 17-ai į šį viešbutį
Jei patiks, tai lieku skolinga drinks_cheers.gif
Dabar reikia tik sugebėti susitvarkyti su internetine registraciją „Plius travel“ ir sulaukti bilietų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2014 08 28, 16:37)
Bruc, Ačiū jums labai  4u.gif
Paskaičiau Jūsų atsiliepimus apie Oba Star, dar pavarčiau lenkišką forumą ir nupirkau rugsėjo 17-ai į šį viešbutį
Jei patiks, tai lieku skolinga  drinks_cheers.gif

Patiks patiks drinks_cheers.gif kaip gali nepatikti AI trukantis 22 val wub.gif
Atsakyti
Back to MERYAN,(Okudzalaras) drinks_cheers.gif ,patiko pernai ,sugristam ir siemet i ta pati drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2014 08 29, 13:27)
Back to MERYAN,(Okudzalaras)  drinks_cheers.gif ,patiko pernai ,sugristam ir siemet i ta pati  drinks_cheers.gif

Šiandien grižom iš Dinler viešbučio.Pailsėjom super.3500 lt (2+2) reali ir gera kaina tokiam viešbučiui. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2014 08 29, 20:59)
Šiandien grižom iš Dinler viešbučio.Pailsėjom super.3500 lt (2+2)  reali ir gera kaina tokiam viešbučiui. thumbup.gif

Tikrai, kad super thumbup.gif kada pirkot kelionę?
Papasakokit plačiau apie arbatpinigius: kiek, kaip dažnai ir ką paprastai rengdavotės vakarais, ypač vyriškiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siggita83 @ 2014 08 30, 07:52)
Tikrai, kad super  thumbup.gif kada pirkot kelionę?
Papasakokit plačiau apie arbatpinigius: kiek, kaip dažnai ir ką paprastai rengdavotės vakarais, ypač vyriškiai  4u.gif

Kelionė pirkom žiema. Arbatpinigių palikdavom ant lovos po 1 dol.Gal vieną kartą davėm barmenui. Mes važiavom iš viso 6-ese, ir visos mergaitės thumbup.gif thumbup.gif Todėl ir atostogos buvo superinės wub.gif Su vyru važiavom į Granada viešbutį , bet jam jau 4-ta dieną pasidaro nuobodu,tai per karšta ir pan. doh.gif Kiek mačiau vyrai dėl aprangos galvos nesuka. Šortai ir marškinėliai. Merginos dažniausia vasarinės suknelės užsideda.
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2014 08 30, 11:41)
Kelionė pirkom žiema. Arbatpinigių palikdavom ant lovos po 1 dol.Gal vieną kartą davėm barmenui. Mes važiavom iš viso 6-ese, ir visos mergaitės  thumbup.gif  thumbup.gif Todėl ir atostogos buvo superinės wub.gif Su vyru važiavom į Granada viešbutį , bet jam jau 4-ta dieną pasidaro nuobodu,tai per karšta ir pan. doh.gif  Kiek mačiau vyrai dėl aprangos galvos nesuka. Šortai ir marškinėliai. Merginos dažniausia vasarinės suknelės užsideda.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Oaze2, gal užmatėt, kiek hammamas kainuoja viešbuty ir gal kur už teritorijos netoli yra?

Paryčiais jau kilsim bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2014 09 01, 12:56)
Oaze2, gal užmatėt, kiek hammamas kainuoja viešbuty ir gal kur už teritorijos netoli yra?

Paryčiais jau kilsim  bigsmile.gif  thumbup.gif

dėl hamamo kainos nežinau.,girdėjau lyg 25 eur.ar dol. Tikriausia ir šalia kur nors yra, bet kai man neaktualu buvo , tai nelabai žiūrėjau. O kaip jums pavydžiu ax.gif taip norėčiau vėl sugrąžinti šilumą,palmės ir jūrą vacation1.gif Kas man patiko, tai kad lengvai duoda kambarį su vaizdu į jūrą.Ir dar pliusas,kad gultu nereikia užimti. Tai buvo pirmas viešbutis, kur galėjau , kaip žmogus išsimiegoti thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2014 09 01, 18:46)
dėl hamamo kainos nežinau.,girdėjau lyg 25 eur.ar dol. Tikriausia ir šalia kur nors yra, bet kai man neaktualu buvo , tai nelabai žiūrėjau. O kaip jums pavydžiu ax.gif taip norėčiau vėl sugrąžinti šilumą,palmės ir jūrą vacation1.gif Kas man patiko, tai kad lengvai duoda kambarį su vaizdu į jūrą.Ir dar pliusas,kad gultu nereikia užimti. Tai buvo pirmas viešbutis, kur galėjau , kaip žmogus išsimiegoti thumbup.gif .

aš kantriai pavydėjau visoms besidalinusioms įspūdžiais, o va rytoj jau pati šildysiuos turkiska siluma smile.gif
kažkur skaičiau, kad kaip tik reikia... nervina iš tikro tas vietos užsiėmimo klausimas. doh.gif lotuliukas.gif
bet mes nenorim labai į veiksmą prie baseino pakliūt, tai gal bus mažiau kandidatų į vieną gultą smile.gif
Atsakyti