QUOTE(Arturas15 @ 2014 08 16, 17:06)
Prieš tris metus mes važiuodami į Kroatiją, važiavom Didžiuoju Alpių keliu (mano reportaže "Opa opa per Europą" galite paskaityti daugiau, nuoroda į jį - žemiau mano paraše). Mano manymu, visada geriau daugiau pamatyti nuvažiuojant, nes grįžtant norisi greičiau namus pasiekti

.
zinokit skaiciau

bet nepamenu

eisiu is naujo skaityt, nes daug reportazu esu perskaicius, bet va galvoje viskas taip susivele. beliko geros 6 dienos ir tikriausiai startuosim, tai isvis neina susikaupt, nes keliones marsrutas nesudeliotas, nezinau nei kada isvyksim

kazkaip praeitais metais traukiant i italija viskas sustyguota buvo, o dabar galvoj maisalyne. Viena gerai, jog nakvyne Kroatijoj 11 dienu jau uzrezervuota, o visa kita kaip nors.
Tai va, nuvaziuojant ir as dziaugciausi, jog pamatytumem daugiau - norisi pravaziuot tuo Alpiu keliu ir aplankyt Plitvicas. Be to, su vaikais vaziuojam, tai visada reikia stengtis daugiau viska pamatyt pradzioj, nes su jais tai negali nieko garantuot. Gryzimas ir planuojamas dar tik, nes planuose vel italijos Garda norim aplankyt, gryst per vokietija, nes reikia kavos pupeliu uzsipirkt. Pas mus ji gana zenkliai kainom sukeltom, o vokieciuos beveik per pus pigiau. Tai metams ir uzsiperkam vaziuodami atostogaut
QUOTE(Juritute @ 2014 08 16, 19:03)

pernai ir mes nuvaziuojant lankem Alpiu kelia

startavom nuo Fusch miestelio
Tai kaip suprantu ten galima is keliu vietu ivaziuot i ji, ar ne

Kazin is kokio geriau, kad daugiau pamatyt? Bandziau ieskot per google, ne ka meta, ta pacia beveik info apie Alpiu kelia.