Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(veidax @ 2014 08 12, 18:14)
4u.gif
uz keliu dienu isvykstam i Kroatija. Gal kas pades susigaudyti kiek kunu reikia veztis ar ivaziavus i Kroatija keistis 4 asm seimynai?
turim noro dienai i Hvar sala. Ar verta keltis su masina?
Na ir niekaip nenusprendziam ar geriau Plitvica ar geriau Krka aplankyti? Ar tikrai Krka galima maudytis?
Dar idomu butu rekomendacijos restoranams ar turgeliams....]

Busim labai dekingi uz pasidalinta info  ax.gif

pirma pamacius plitvicas KRK nublanksta pagal mane
Atsakyti
QUOTE(ernis123 @ 2014 08 13, 10:28)
pirma pamacius plitvicas  KRK nublanksta  pagal mane

nesutikčiau-idomu tiek ten tiek ten. privalumas plitvička, kad maršrutai idomesni, bet krka atperka tą trūkumą nuostabios maudynės. jei pirma pabuvoti krka,po to plitvička, jau tokio įspudžio taipogi nebūtų kaip pirmą kartą g.gif
Atsakyti
Sveiki keliautojai. Tyriu klausimą nesenai keliavusiu link Kroatijos: dėliojuos maršrutą, ir jei pasirenku važiuoti nuo Varšuvos link Katovicu, Ostravo, Bruno ir žemyn, Google maps programa rodo, kad tame kelyje daug kur kelio remontai? Nežinau ar čia tikrai jie vyksta. Kas nesenai pravažiavote šiuo keliu: ar nesusidūrėte su tuo, kad buvo daug kelio remontų??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veidax @ 2014 08 12, 18:14)
Na ir niekaip nenusprendziam ar geriau Plitvica ar geriau Krka aplankyti? Ar tikrai Krka galima maudytis?
Dar idomu butu rekomendacijos restoranams ar turgeliams....]

Krka nebuvom, irgi mastėm aplankyt, bet kai pamatėm Plitwicos grožį, pamiršom apie Krka biggrin.gif
Kiekviename mažesniame miestelyje pilna yra turgeliai, tad manau problemų neturėsite
O gatvelėse iš namų žmogeliai dar ir vaisius, aliejų, spiritinius gėrimus savos gamybos pardavinėja

QUOTE(gedita @ 2014 08 13, 21:50)
Kas nesenai pravažiavote šiuo keliu: ar nesusidūrėte su tuo, kad buvo daug kelio remontų??? smile.gif

Sveika,
Mes praeitais metais važiavome. Buvo kelio darbai Austrijoje, bet ten greičio ribojimas 100km/h, tad net porche nemažu greičiu pralekė lotuliukas.gif
Atsakyti
grizom mes is Kroatijos.
TAi tik paminesiu keleta dalyku, gal kam ateityje pravers:
- Apsistojom Zadare - man miestas patiko, smagus turgus, senamiestis. Uz 2-vieti kambari mokejom 30 Eur/naktis. Nakti labai sukandziojo uodai.
- Zadare valgem picas (kainos 35-40 KUN), bandeles ir ledus (7 Kunu/rutuliukas)
- Maudemes Nin Lagunoje (mum patiko pliazas, smelis, siltas vanduo, krabiukai laksto, i vandeni bristi nereikia tapkuciu). Ivaziavimas - 30 Kun/masina
- Maudemes Zatone, bet ne pliaze. i pliaza su atrakcionais ivaziavimas 150 Kun/masina; iejimas zmogui 30 Kun. tai mes buvom prie pat kelio, ant saligatvio, kaip daugelis kitu zmoniu. saligatviai pilni zmoniu, sunku rasti vieta atsigulti, nekalbant apie masinos pastatyma. Vien akmenys, reikia tapkuciu.
- aplankem KRK krioklius - iejimas 110 kun, ispudzio didelio nesudare.. net nezinau ar verta moket tokius pinigus. Matem, zenkla, kad maudytis negalima, bet daug kas maudesi. visi stumdosi, zmoniu minios, nepatinka man taip. Suvalgem dideli lietini su sokoladu - 20 kunu/blynas biggrin.gif
Atsakyti
Siemet lankysim plitvicas. Pernai krka milzinūsko ispudzio nepaliko. Bet mes buvom tik prie kriokliu. Galbut smagu ten trasomis pasivaikscioti.

startuojam jau poryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2014 08 14, 12:41)
grizom mes is Kroatijos.
TAi tik paminesiu keleta dalyku, gal kam ateityje pravers:
- Apsistojom Zadare - man miestas patiko, smagus turgus, senamiestis. Uz 2-vieti kambari mokejom 30 Eur/naktis. Nakti labai sukandziojo uodai.
-<...>

Zadare kambari nuomavotes nuvyke i vieta ar is anksto?

Aciu uz informacija visoms kurios pasidalinote 4u.gif Mes startuojam ryt, matau kad tokiu nemazai thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veidax: 15 rugpjūčio 2014 - 14:10
Girdejau rugpjuti buna begaliniai kamsciai isvaziuoti is Kroatijos. Jei isvazineti nakti, idomu gal mazesni buna? Ar esate kas susidure?
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2014 08 16, 09:09)
Girdejau rugpjuti buna begaliniai kamsciai isvaziuoti is Kroatijos. Jei isvazineti nakti, idomu gal mazesni buna? Ar esate kas susidure?

Na mes 4 ryto isvazinejom is Kroatijos, kuo maziau eismo, tuo kokybiskiau vaziuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2014 08 16, 09:09)

Pernai isvazinejom rugpjucio men,jokiu kamsciu nebuvo smile.gif
Atsakyti
Gal kas vaziuojant i Kroatija ar isvaziuojant, vaziavo per Didiji Alpiu kelia? Planuose yra, tik nezinau kaip geriau, ar nuvaziuojant aplankyt ar gryztant? Kazin is kurios puses vaziuot idomiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yamaja @ 2014 08 16, 16:07)
Gal kas vaziuojant i Kroatija ar isvaziuojant, vaziavo per Didiji Alpiu kelia? Planuose yra, tik nezinau kaip geriau, ar nuvaziuojant aplankyt ar gryztant? Kazin is kurios puses vaziuot idomiau  g.gif

Prieš tris metus mes važiuodami į Kroatiją, važiavom Didžiuoju Alpių keliu (mano reportaže "Opa opa per Europą" galite paskaityti daugiau, nuoroda į jį - žemiau mano paraše). Mano manymu, visada geriau daugiau pamatyti nuvažiuojant, nes grįžtant norisi greičiau namus pasiekti biggrin.gif .
Atsakyti