Įkraunama...
Įkraunama...

> Kinų Kuoduotieji šunys (30 tema)

QUOTE(cinde @ 2014 08 24, 00:37)

http://www.chinesecr...Speechless.html
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2014 08 24, 02:35)

Man tai vienareiksmiskai geriausias tas of Angels Legacy patinukas, kur Nikutis nuoroda idejo. Tik abejoju, kad pavyktu ji gauti, bet jei toks atvaziuotu i LT, tai butume labai laimingos. Svedu tai nematau del ko imti, nei kilmes, nei superines isvaizos. Ir neimciau is tokios didziules vados.O lietuviski suniukai jusu nedomina? Buvo kazkas idejes nuoroda, Kinu Arkliukas berods 2 berniukus turi. Tevas visiskai importinis smile.gif
Ech, mergaites, rudeneliu kvepia unsure.gif , kaip gaila, kad mano maziukai nespes idegti siemet, kai prades eiti i lauka, jau reikes rubeliu, ko gero. Turbut jau galiu pradeti megzti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuse: 24 rugpjūčio 2014 - 06:19
QUOTE(cinde @ 2014 08 24, 03:35)

Oho kokia didelė vada, net nesitiki, kad gali gimti tiek šuniukų g.gif
O jūs Tusės matėte šuniukus? Labai gražūs du pliki patinukai yra, na mums giminė, nes Voveriuko vaikai g.gif Be to abu tėvai genetiškai švarūs.
http://www.chinesecr...abas Rytas.html ir
http://www.chinesecr...abas Rytas.html
čia nuotraukytės tik gimusių, juk galite nuvažiuoti pažiūrėti gyvai ir matysite ar jums limpa ar ne mirksiukas.gif
Jei jau pirksite iš užsienio tai tikrai atsivežkite tokį, kad norėtumėm į žentus cool.gif Iš jūsų rodytų man tik tie iš didelės vados gal tiktų, bet jie labai mažiukai ir koks jų sudėjimas dar neaišku, be to matosi, kad tėvas ne kokio temperamento doh.gif
Atsakyti
Nors Tusės patinukai jau tiktų mano mergytėms mirksiukas.gif
Papildyta:
Parduoda šį gražų patinuką, pabandykite laimę, įdomu kiek prašo g.gif
https://www.facebook...sylwia.florecka
labai geri kraujai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikutis: 24 rugpjūčio 2014 - 09:40
Parodysiu savo Cukrų, 1 mėn smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vajei, koks saldus cukriukas wub.gif Kaip aš norėčiau jį pamyluoti tongue.gif O ko naujų nuotraukų nesukeli į pedigree? Pati susislėpusi grožiesi? cool.gif Laukiam ir kitų šuniukų nuotraukyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Cukrus ir Cukatas smile.gif
user posted image
Kandu sau į koją smile.gif
user posted image
Cukatas
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tuse @ 2014 08 24, 00:06)
Ačiū Julijai  4u.gif , šaunuolis Voverė ir sveikinu jus thumbup.gif . Na va, kaži ar pasirodysite dabar parodose g.gif , gal ir ant sofkutės šalia mamkos gulsit  biggrin.gif . Vaikučiai Voveriukai auga labai gražūs, gal perims estafetę ax.gif

jo..dabar jauciu ilgam ilsesimes..nebent kita vasara i LV.. net siandien patingejom vaziuot, kai jau nieko nebereik blush2.gif

kazi kaip Erikiuxx sekes, maciau taures tik dideles..o ka laimejo tai ir nesupratau smile.gif
Atsakyti
What are the health requirements to import a puppy to Lithuania?

Manes paklause sio klausimo .. gal galit atsakyti, nes kaip as suprantu juk esam europos sajungoje ir jokiu reikalavimu nera...
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2014 08 24, 22:19)
What are the health requirements to import a puppy to Lithuania?
Manes paklause sio klausimo .. gal galit atsakyti, nes kaip as suprantu juk esam europos sajungoje ir jokiu reikalavimu nera...

Jokiu atskiru reikalavimu - mikrocipas,europasas su pilna vakcinacija(+ skiepas nuo pasiutliges),nukirmininimu ir nublusinimu,ir veto antspaudas ,kad suniukas sveikas ir gali keliauti.Po pasiutliges skiepo galima keliauti praejus 21 parai
Atsakyti

QUOTE(foxx @ 2014 08 24, 21:27)
Jokiu atskiru reikalavimu - mikrocipas,europasas su pilna vakcinacija(+ skiepas nuo pasiutliges),nukirmininimu ir nublusinimu,ir veto antspaudas ,kad suniukas sveikas ir gali keliauti.Po pasiutliges skiepo galima keliauti praejus 21 parai

tai jai as suniuka vezuosi su masina is olandijos ar man butinas tas vakcinacijos periodas ? Nes kas ten europoj stabdys ir tikrins ?
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2014 08 Q24, 22:42)
tai jai as suniuka vezuosi su masina is olandijos ar man butinas tas vakcinacijos periodas ? Nes kas ten europoj stabdys ir tikrins ?

O jei pastabdys? O veisejai isleistu suniuka ne pagal taisykles? Jei maziuka imti, tai iki 3 men ir nereikia skiepo. .
Atsakyti