Įkraunama...
Įkraunama...

> Kinų Kuoduotieji šunys (30 tema)

QUOTE(cinde @ 2014 08 24, 23:42)
tai jai as suniuka vezuosi su masina is olandijos ar man butinas tas vakcinacijos periodas ? Nes kas ten europoj stabdys ir tikrins ?

Manau, kad netikrins g.gif Šiaip truputį jau atitrūkusi esu nuo tų reikalavimų. Manau, kad bet kurioje vetklinikoje suteiktų išsamesnę info. Bent Jakovo klinikoje mane informavo kokie reikalavimai į kokią šalį yra(čia kai siunti šuniuką)
Atsakyti
QUOTE(Tuse @ 2014 08 24, 22:07)
O jei pastabdys?  O veisejai isleistu suniuka ne pagal taisykles? Jei maziuka imti, tai iki 3 men ir nereikia skiepo. .

Na ji viska daro pagal taisykles ... wink.gif he .... aciu uz gera nuoroda, mes laikom spygas kad jie tik neapsigalvotu. O trys men jam sukaks rugsejo 1d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2014 08 25, 00:20)
Na ji viska daro pagal taisykles ... wink.gif he .... aciu uz gera nuoroda, mes laikom spygas kad jie tik neapsigalvotu. O trys men jam sukaks rugsejo 1d.  4u.gif

Jau kaip džiaugiuosi jei jūs šį šuniuką atsivešite į Lietuvą thumbup.gif wub.gif Tai jau ir parodose turėsite dalyvauti wub.gif Negalima tokio grožio slėpti namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 08 24, 22:31)
Jau kaip džiaugiuosi jei jūs šį šuniuką atsivešite į Lietuvą thumbup.gif  wub.gif  Tai jau ir parodose turėsite dalyvauti wub.gif Negalima tokio grožio slėpti namuose mirksiukas.gif

Mes ir pilni dziaugsmo ir dabar daug nerimo, kad tik nieks nepasikeistu ... bet kol kas viskas tinkama linkme juda. Ji sian mums minejo kad jis skirtas kergimui, o ne sou .. idomu kodel? Bet parodose tai 100 proc susitiksim .. ir labai prasysiu jusu patarimo i kuria hendlere geriausiai kreiptis Vilniuje. ax.gif kad ismokytu ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cinde: 24 rugpjūčio 2014 - 22:37
Cukrus wub.gif wub.gif

QUOTE(atene200 @ 2014 08 24, 17:28)
jo..dabar jauciu ilgam ilsesimes..nebent kita vasara i LV.. net siandien patingejom vaziuot, kai jau nieko nebereik  blush2.gif

kazi kaip Erikiuxx sekes, maciau taures tik dideles..o ka laimejo tai ir nesupratau smile.gif

lotuliukas.gif tai mes su Cola nieko,trecios smile.gif lyjo visa diena doh.gif

Kevinas is jaunuju vedliu savo grupeje I vieta , ir veliau JH Bis ..finale Ivieta biggrin.gif bet reikejo matyti jo pasirodyma biggrin.gif

QUOTE(cinde @ 2014 08 24, 21:42)
tai jai as suniuka vezuosi su masina is olandijos ar man butinas tas vakcinacijos periodas ? Nes kas ten europoj stabdys ir tikrins ?

na butinai darykite pagal taisykles,pamenu kaip Danijoje masinoje sustabde ir uzmygde suniukus,nes nebuvo praejes laikotarpis po skiepo..as nerizikuociau

Cinde, jaigu tas juodulis tai fantastika wub.gif wub.gif fainuolis wub.gif O kodel pati nenorite uzsiimti su suniuku ? tikrai smagu ir suo gerai jausis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2014 08 25, 00:36)
Mes ir pilni dziaugsmo ir dabar daug nerimo, kad tik nieks nepasikeistu ... bet kol kas viskas tinkama linkme juda. Ji sian mums minejo kad jis skirtas kergimui, o ne sou .. idomu kodel? Bet parodose tai 100 proc susitiksim .. ir labai prasysiu jusu patarimo i kuria hendlere geriausiai kreiptis Vilniuje.  ax.gif kad ismokytu ir t.t

Na tas man tikrai įdomu g.gif Na, kad kales skirsto į skirtas kergimui ir į šou girdėjau, bet kad patiną g.gif Jūs pasidomėkite kokie pas jį dantys, nes nežinau kodėl veisėja taip pasakė. Gal turėjo omeny temperamentą, gal jis ne toks drąsus? Jei tai, tai nieko baisaus, man temperamentas paskutinėje vietoje, juk nebūtina tapti INTCH.
Dėl dresūros tai jau tikrai parekomenduosime, pas Diana vyksta hendleriavimo pamokos, bet pirma atsivežkite šuniuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 08 24, 22:48)
Na tas man tikrai įdomu g.gif Na, kad kales skirsto į skirtas kergimui ir į šou girdėjau, bet kad patiną g.gif Jūs pasidomėkite kokie pas jį dantys, nes nežinau kodėl veisėja taip pasakė. Gal turėjo omeny temperamentą, gal jis ne toks drąsus? Jei tai, tai nieko baisaus, man temperamentas paskutinėje vietoje, juk nebūtina tapti INTCH.
Dėl dresūros tai jau tikrai parekomenduosime, pas Diana vyksta hendleriavimo pamokos, bet pirma atsivežkite šuniuką mirksiukas.gif

tikrai ydomiai g.gif
Atsakyti
Šiaip reiktų atvirai veisėjos ir paklausti: kodėl? Nematau nieko blogo klausti. Nes kad veisėjas taip pasakytų apie savo šuniuką turi būti rimta priežastis. Dažniausiai visi rašo, kad šou, nors tikrai niekas negali to tvirtinti, gali pasakyti, kad perspektyvus parodoms, bet ne šou, juk nežinai kas išaugs g.gif Vnž nebijokite klausti, nes beveik esu tikra, kad už jį prašo gerus pinigėlius cool.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 08 25, 00:46)
Kevinas is jaunuju vedliu savo grupeje I vieta , ir veliau JH Bis ..finale Ivieta biggrin.gif bet reikejo matyti jo pasirodyma biggrin.gif

Jau kaip džiaugiuosi už Keviną thumbup.gif Įsivaizduoju koks jis laimingas wub.gif Tai papasakok detaliau kaip jis su Cola pasirodė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2014 08 24, 23:36)
Mes ir pilni dziaugsmo ir dabar daug nerimo, kad tik nieks nepasikeistu ... bet kol kas viskas tinkama linkme juda. Ji sian mums minejo kad jis skirtas kergimui, o ne sou .. idomu kodel? Bet parodose tai 100 proc susitiksim .. ir labai prasysiu jusu patarimo i kuria hendlere geriausiai kreiptis Vilniuje.  ax.gif kad ismokytu ir t.t

Issiklausinekite viska smulkiai, nes as pati to nepadariau pirkdama kale is Nyderlandu. Ir gavau ne visai tai, ko tikejausi. Nors is nuotraukos ir pasakojimo vistiek realybes nesuzinosi. O siuo atveju, nepamirskim, kad veiseja pasiliko juos 2, o dabar 1 parduoda. Turbut tikrai ne geresniji. Jei jau sako pati, kad tai ne show suo tai tuo labiau atsargiai, nes paskui net ir papriekaistauti jai negalesite. Ir kaina aisku, atitinkama turi buti.
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 08 24, 22:11)
Manau, kad netikrins g.gif

Nikuti jei patikrins ir bus be pasiutligės skiepo ar praėjusio viruso titro t.y. 21 dienos termino šuniuką greičiausiai eutanazuos muitinės vetas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pauksciukas @ 2014 08 25, 10:31)
Nikuti jei patikrins ir bus be pasiutligės skiepo ar praėjusio viruso titro t.y. 21 dienos termino šuniuką greičiausiai eutanazuos muitinės vetas  verysad.gif

Tai taip, neverta rizikuoti, tuo labiau, kad jam tuoj 3 mėnesiai. Į Angliją lyg tai reikia ilgiau laukti.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 08 24, 22:46)

na butinai darykite pagal taisykles,pamenu kaip Danijoje masinoje sustabde ir uzmygde suniukus,nes nebuvo praejes laikotarpis po skiepo..as nerizikuociau

Aš tą patį sakau, veža praveža, bet jei sustabdo liūdna pabaiga, nei viena šalis nenori įsileisti galimų ligos platintojų.
Papildyta:
Tai taip, neverta rizikuoti, tuo labiau, kad jam tuoj 3 mėnesiai. Į Angliją lyg tai reikia ilgiau laukti.
Tie patys reikalavimai 3 mėn ir po pasiutligės skiepo 21 diena.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauksciukas: 25 rugpjūčio 2014 - 08:36