Įkraunama...
Įkraunama...

> Kinų Kuoduotieji šunys (30 tema)

Man ir labai patiko važinėti po parodas, vat į Estiją taip ir neprisiruošiau daugiau nuvažiuoti, tik su Zuzu jaunimo klasėje sudalyvavom. Reiktų ją į suaugusių klasę nuvežti ir jei laimėtų, taptų ir BALTCH, jaunimo tai turi. Aš pamastysiu. Kai planuosite kelionę į Estiją duokit žinoti mirksiukas.gif Tik tiek, kad nepamenu kada ji dalyvavo parodoje. O gal į Panevėžio antrą dieną ją užregistruoti g.gif
erikiuxxx, dėl tos šventės tai net nežinau ką daryti, dvi mergos rujoja, Gucis iš proto eina, vnž namuose chaosas, kaip aš noriu jį sterilizuoti, bet vyras nepasirašo doh.gif Gal reiks su vetu sugalvoti kokį planą chuliganą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikutis: 18 rugsėjo 2014 - 08:13
Nikutis, o gal yra kam "paskolinti" bernioka kol rujoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2014 09 18, 10:16)
Nikutis, o gal yra kam "paskolinti" bernioka kol rujoja? smile.gif

Kelis metus "skolindavau", dabar bandau pati tvarkytis. Kai namuose 3 kalės ir rujoja jos kas 6-7 mėnesius nelabai kas ir nori svetimą šunį prižiūrėti. Protingiausia jį būtų kastruoti. Nečypauja pas mane niekas, jie visi kartu, bet visi su pampersais. Jei patiną uždaryčiau atskirai tai prasidėtų dainavimas. Man dabar sunkiausia sužiūrėti juos lauke doh.gif Kartu aišku neleidžiu, bet mergos labai mėgsta gastroliuoti, o tvoros nėra, tad ir aš iš paskos doh.gif O išlepintos, neklauso, kuo aš artyn, tuo jos tolyn doh.gif Tik Alexsytė klauso, ji auksinis vaikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 09 18, 08:46)
Kelis metus "skolindavau", dabar bandau pati tvarkytis. Kai namuose 3 kalės ir rujoja jos kas 6-7 mėnesius nelabai kas ir nori svetimą šunį prižiūrėti. Protingiausia jį būtų kastruoti. Nečypauja pas mane niekas, jie visi kartu, bet visi su pampersais. Jei patiną uždaryčiau atskirai tai prasidėtų dainavimas. Man dabar sunkiausia sužiūrėti juos lauke doh.gif Kartu aišku neleidžiu, bet mergos labai mėgsta gastroliuoti, o tvoros nėra, tad ir aš iš paskos doh.gif O išlepintos, neklauso, kuo aš artyn, tuo jos tolyn doh.gif  Tik Alexsytė klauso, ji auksinis vaikas wub.gif

o kiek mazdaug trunka ju ruja? as mielai priglausciau, bet speju vyras isvarytu mane su visais sunim :DDD
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2014 09 18, 10:58)
o kiek mazdaug trunka ju ruja? as mielai priglausciau, bet speju vyras isvarytu mane su visais sunim :DDD

Ačiū už geranoriškumą, bet susitvarkysiu mirksiukas.gif Ne pirmas kartas cool.gif Aš juk namuose būnu. Maniškės rujoja po 3 savaites. Pūkės lyg tai ir trumpiau, bet gal pirmų rujos dienų ir nepastebiu, nors Gucis geriausai pasako, kada kas pradeda rujoti. smile.gif Šiaip jis geras šuo, neišprotėjęs dėl to reikalo, namuose dainų nebūna.
Atsakyti
As kuo toliau tuo labiau manau, kad Benjaminui reikia draugo, per hendlingo treniruote jis taip norejo su visais draugauti doh.gif manau kad dalyvausim mes panevezio parodoje ir aisku vilniuje wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2014 09 18, 11:21)
As kuo toliau tuo labiau manau, kad Benjaminui reikia draugo, per hendlingo treniruote jis taip norejo su visais draugauti  doh.gif  manau kad dalyvausim mes panevezio parodoje ir aisku vilniuje wink.gif)

O, tada puiku thumbup.gif Pasimatysim, susipažinsim ir pabendrausim mirksiukas.gif Jei ir nedalyvausiu sekmadienio parodoje tai vis tiek atvažiuosiu pažiūrėti. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif seniai jau berasiau forume, bet nuolat seku naujienas smile.gif mes laikemes gerai, bet pastarosiomis savaitemis Alfiui vis kazkas su virskinimu negerai g.gif nuo stalo isvis nieko negali valgyti, nes tada iskarto skystai tustinasi, skanestu sunisku ir labai mazai tinka, nors anksciau galejo valgyti bet kokius super premium klases doh.gif jei tik valgo savo edala platinium, tada palyginus neblogai tustinasi, bet galetu truputeli kieciau. Vakar vyras nupirko suniska konserva pasmaguriauti, tai siandien siaubas kaip viduriuoja, net neiskentes, ryte pridare siaubingai skysta kruva sad.gif as nezinau ar cia kazkoks virskinimo sutrikimas letinis, o gal kokia zarnyno infekcija pasigavo? huh.gif nors man itarimas, kad gali buti virskinimo fermentu trukumas, nes labai daznai ora gadina namuose musu Alfis biggrin.gif greiciausiai teks vaziuot pas veta, jei siandien nesusitvarkys g.gif
Beje ,Kuoduotoji, sveikinu su nauju seimos nariu wink.gif labai jau grazus ir mielas atrodo wub.gif
Atsakyti
Nepykit, kad įsiveržiu į ne savo temą biggrin.gif aš taip pat mėgstu paskaitinėti apie kinukus smile.gif

Rutele, o kam jūs maitinate savo šunį maistu nuo stalo? Visiškai suprantama, kad valgant sausą ėdalą, žmonių maisto likučius ar žalią mėsą sumaišytą kartu su sausiaku, gadinasi skrandis. Siūlyčiau bent jau kurį laiką visiškai atsisakyti bet kokio kito maisto, išskyrus sausą ėdalą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neisha: 19 rugsėjo 2014 - 19:45
QUOTE(Neisha @ 2014 09 19, 20:45)
Nepykit, kad įsiveržiu į ne savo temą biggrin.gif aš taip pat mėgstu paskaitinėti apie kinukus smile.gif

Rutele, o kam jūs maitinate savo šunį maistu nuo stalo? Visiškai suprantama, kad valgant sausą ėdalą, žmonių maisto likučius ar žalią mėsą sumaišytą kartu su sausiaku, gadinasi skrandis. Siūlyčiau bent jau kurį laiką visiškai atsisakyti bet kokio kito maisto, išskyrus sausą ėdalą.

Bet realiai kazkur vistiek problema yra? g.gif gi siaip kinieciai nera lepus.. Rutele, aciu uz sveikinimus wink.gif guli salia dziaugsmelis. Bet va kaip prie pavadzio pripratinti, antkaklis normaliai visa diena buna, o va su pavadziu ne zingsnio, netgi kieme, lyg oziukas isispyres, uodega pabrukes ir ziuri i akis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuoduotoji @ 2014 09 19, 21:47)
Bet realiai kazkur vistiek problema yra?  g.gif  gi siaip kinieciai nera lepus.. Rutele, aciu uz sveikinimus wink.gif guli salia dziaugsmelis. Bet va kaip prie pavadzio pripratinti, antkaklis normaliai visa diena buna, o va su pavadziu ne zingsnio, netgi kieme, lyg oziukas isispyres, uodega pabrukes ir ziuri i akis  unsure.gif

Isivaizduoju koks jis mielas wub.gif noreciau kada pamatyti wub.gif

rurtele vesk pas veta, maza kokia bacila unsure.gif
Atsakyti
Rūtele, gal kokių gerųjų bakterijų paduok. Jei jau staiga bėda bus, tai Smekta tinka.
Dar kelios foto iš praėjusio savaitgalio kaime. Cukrus labai stengėsi įdegti, gulėjo kaip užmuštas biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti