Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos ir gerbėjai

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 11, 10:58)
Ar kas susiduret su tokiais slenksciais ir kaip sprest galima? g.gif

mano vyras uzmustu tokius atgrubnagius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 07 11, 11:12)
mano vyras uzmustu tokius atgrubnagius  doh.gif

Tai cia namo statytojai! Ir ka dabar daryti?
Atsakyti
nudauzyt arba dedant grindis bandyt islygint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 11, 11:14)
Tai cia namo statytojai! Ir ka dabar daryti?

beliko tik stezke storesne daryti, bet kaina jauciu smarkiai butu iskilus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 07 11, 11:26)
beliko tik stezke storesne daryti, bet kaina jauciu smarkiai butu iskilus  unsure.gif

manau, kad nudaužyt nesunkiai galima

Pupuk, tavo virtuvė iš koto verčianti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustucius: 11 liepos 2014 - 10:36
QUOTE(kustucius @ 2014 07 11, 11:33)
Pupuk, tavo virtuvė iš koto verčianti  wub.gif

aciu friends.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir as taip manau, kad nudauzyt. Dar parasiau statytojui, kas cia per lepsusai. Gal ten kazkokia konstrukcija? g.gif Ale vargiai.
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 07 11, 10:12)
mano vyras uzmustu tokius atgrubnagius  doh.gif

Jei taip elgtusi visi besistatantys, labai greitai neliktu statytoju lotuliukas.gif .
Kaip noreciau, kad ir mano vyras toks butu, o as mielai prisideciau tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 07 11, 16:37)
Jei taip elgtusi visi besistatantys, labai greitai neliktu statytoju  lotuliukas.gif .
Kaip noreciau, kad ir mano vyras toks butu, o as mielai prisideciau  tongue.gif .

oi patikekit biggrin.gif pries 2 metus,kai pradejome statybas pas ji buvo 3 kuoksteliai po pora plaukeliu zilu plauku, dabar visas margas kaip katinas doh.gif

deja nei vienas neliko neuzmustas, bet gave psichologinio smurto nemazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 11, 11:58)
As sita irgi bandziau iziureti.
Labai grazus darbas.

user posted image

O nebus, kad nudaužius, po langu/durimis liks skylė su vaizdeliu į lauką smile.gif. Manau, kad tokį paaukštinimą ne veltui darė, statybininkai nenori papildomo darbo. Čia gi dar ir kampą reikėjo suformuoti. Galbūt duris per aukštai įmontavo arba grindis nusprendė plonesnes betonuot nei projektuota arba šiaip aukščių nesureguliavo ir taip gavos g.gif
Atsakyti
Cia visame name taip irengta (butukai cia), tai zmones pasidare dar didesni laipteli. Ir dare laipteli tokio dydzio, kaip grindjuoste. Dabar bandysiu ziureti, ar mano norima 10 cm isipaisys unsure.gif

Merginos, MACYS nuolaidos, ir dar antrai prekei nuolaida. Gal kas noretu laivu siustis per Ridzi ir dalintis antros prekes nuolaida? ax.gif Kalbu apie lovatieses (ar kazka is miegamojo). Butu gerai imti panasios kainos prekes ax.gif Nors as iki galo pati dar neissirinkau blush2.gif

Jei ka, rasykite i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 11, 09:58)

user posted image

kokia to slenkscio paskirtis? Jei jokios reiksmes jis neturi, galima butu nudauzyti, sulyginti su grindimis, o durys liks tiesiog truputi auksciau - reikes tik siek tiek koja pakelti, jas perzengiant.
Atsakyti