Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos ir gerbėjai

QUOTE(Trikse @ 2014 07 16, 08:22)
Pupuk, labai faina virtuve  mirksiukas.gif  ar suma rasei su buit.technika ar tik baldai?  4u.gif

Visada kaina sakoma be buitines technikos, nes kitaip butu gan neinformatyvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 liepos 2014 - 07:59
QUOTE(TuDa @ 2014 07 15, 13:27)
Užkalniui spaudžiu  thumbup.gif - puikus straipsnis biggrin.gif

drinks_cheers.gif
straipsni perskaiciau tik dabar, ir pasirodo, musu mintys visiskai sutampa.
Gaila, kad zmones taip lengvai pasiduoda masinei itakai, o juk kazkas is to tik pelnosi.
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2014 07 16, 08:22)
Pupuk, labai faina virtuve  mirksiukas.gif  ar suma rasei su buit.technika ar tik baldai?  4u.gif

aciu 4u.gif jo, cia kaina be buitines technikos wink.gif

man baldeliai per daug "piliski" atrodo, bet gal tik man 4u.gif

del straipsnio ir uzupio, tai net baisu butu atsiversti ta straipsni biggrin.gif nesu maciau daugiau arogantiskesnes kiaules nei tas debilas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 07 16, 11:59)
del straipsnio ir uzupio, tai net baisu butu atsiversti ta straipsni biggrin.gif nesu maciau daugiau arogantiskesnes kiaules nei tas debilas blush2.gif

Man uzteko jo pirmo kazkokio str, kad uzdeciau kriziu. Sarkazmas mano draugas, bet ne taip schmoll.gif
Atsakyti
ei ei ei, nevarykit ant mano mylimiausio zurnalisto/rasytojo/personazo/svietejo (dar daug kaip ji ivardint butu galima). Tuoj provanso temoje gincai prasides biggrin.gif
Atsakyti
Nemėgstu Užkalnio schmoll.gif bet tame straipsnyje tikrai yra gerų minčių, nors ir gana padrikai pamėtytų ir dar tokiu prastu stiliumi surašytų doh.gif Straipsnis man pasirodė neišbaigtas ir tiek, tiesiog šokinėjantys pasamprotavimai. Na, bet čia skonio reikalas, gal nesigilinkim mirksiukas.gif
Man tik nepriimtina tai, kad taip nuvertinti močiučių palikti daiktai, pateikiami kaip koks šlamštas. Pritariu, kad jų visų iš eilės dažyti baltai nereikia, bet mielai namuose laikau senolių daiktus, net neatnaujintus ir neperdažytus, kartais apsilaupiusius, bet tokius mielus, nes savus.
Kaip žmogus turi nevertinti istorijos ir savų žmonių palikimo, kad galėtų mesti lauk jam paliktą ir patikėtą turtą doh.gif Ir ne apie tarybines jotules kalba čia eina.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 07 17, 09:27)
Kaip žmogus turi nevertinti istorijos ir savų žmonių palikimo, kad galėtų mesti lauk jam paliktą ir patikėtą turtą  doh.gif Ir ne apie tarybines jotules kalba čia eina.

viena yra, kai daiktas yra is tavo istorijos, kurio visai nebutina paversti mados klyksmo auka ir visai kas kita, kai tokie daiktai perkami sendaiktynuose ir paverciami prancuziskais smile.gif (a la P rovence).
Atsakyti
Gal kam reikia įkvėpimo biggrin.gif http://www.digsdigs......r Decoration)
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2014 07 17, 10:37)
viena yra, kai daiktas yra is tavo istorijos, kurio visai nebutina paversti mados klyksmo auka ir visai kas kita, kai tokie daiktai perkami sendaiktynuose ir paverciami prancuziskais  smile.gif  (a la P rovence).

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 07 17, 11:37)
viena yra, kai daiktas yra is tavo istorijos, kurio visai nebutina paversti mados klyksmo auka ir visai kas kita, kai tokie daiktai perkami sendaiktynuose ir paverciami prancuziskais  smile.gif  (a la P rovence).

taip, pritariu, tik Užkalnis jums ko gero nepritartų, nes sienienos yra tam, kad jas išmesti, nesvarbu, kokia jų kilmė biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 07 18, 08:35)

wub.gif kaip ačiū, aš ieškojau idėjų kėdžių pervilkimui, čia jų apstu thumbup.gif
Atsakyti
Moteru silpnybe smile.gif :

http://www.digsdigs....t-design-ideas/
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 07 18, 08:35)
Gal kam reikia įkvėpimo biggrin.gif http://www.digsdigs......r Decoration)

as irgi issisaugojau, grazu wub.gif wub.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 07 18, 10:15)
as irgi issisaugojau, grazu wub.gif  wub.gif
Aciu 4u.gif

Ale kas is to, man reikia pirkti toki, o ne nuorodos biggrin.gif
Atsakyti