Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos ir gerbėjai

QUOTE(Liniuxxx @ 2014 08 07, 19:32)

graži virtuvė smile.gif patinka, kad atrodo jauki. ir Simple homes arbatinukas, jei neklystu wub.gif
Atsakyti
[quote=Liniuxxx,2014 08 07, 20:32]
Tokių mielų kampelių atsirado dabar virtuvėje wub.gif

labai ,labai wub.gif
Atsakyti
o man pats graziausias saldytuvas lotuliukas.gif pavydziu 4u.gif jauki labai..
o mano virtuves siena jau nudaze juodai, kaip man patinka wub.gif bet ka reiskia viena siena - is karto stilius is klasikinio i moderna nuejo, ryt tapetuos vonias, jaudinuosi, nes vieni tokie mirga marga tapetai, tikiuosi nesidvejins cool.gif
lyg issirinkau gritijoje rankeneles - jos tokios pacios materijos kaip saldytuvai, orkaiciu rankenos,na tokios matines lyg, tai kokie turi buti du virtuviniai kranai? blizgus chromas jau nelabai ane? imti matinius? bet namo duru rankenas galvoju gal blizgaus chromo, vel lyg nesamone..
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
jūs man patarkit;koks šviestuvas tiktų virš mano valgomojo stalo?
Aš norėčiau juodo apvalaus, kad toks biški ne į temą būtų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 08 07, 18:32)
Labai džiaugiuosi, kad ryžausi permainoms -.....Dar matau, kad ne viską ką galėjau padariau tobulai, yra keletas liapsusų, tačiau bendras vaizdas mane džiugina rolleyes.gif

Permainos labai thumbup.gif , o tobulumui ribų nėra biggrin.gif Jūsų virtuvė dabar nuostabi wub.gif linkiu rasti šviestuvą, kuris papildytų visą šitą grožį 4u.gif

Dar ir dar kartą peržiūrėjau foto, viskas tikrai liuks, tik man norėtųsi tą viršutinį spintelių karnyzą pratemti virš lango ir sujungti su dešinėje lango pusėje esančiomis spintelėmis. O čia kartais ne apie tą liaupsusą rašei g.gif
Papildyta:
Naktinėjančioms 4u.gif http://www.homebunch...esign-ideas-75/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 07 rugpjūčio 2014 - 23:00
liniuxxx, labai grazu smile.gif
as pas save svajoju is tokios serijos sviestuvus det i gyvenamaji kambari - virtuve, na labai grazus jie man

http://www.murina.lt...abinami/page/4/
Atsakyti
Ziauriai grazi ir jauki virtuve. O pas jus dureles masyvo ar dazytas mdf'as? Gal isduosite paslapti kas ja gamino ir kiek kainavo...Galima ir i az.
Aciu!

user posted image

user posted image

user posted image

Labai džiaugiuosi, kad ryžausi permainoms -ačiū, merginos, kad paskatinot 4u.gif

Dar matau, kad ne viską ką galėjau padariau tobulai, yra keletas liapsusų, tačiau bendras vaizdas mane džiugina rolleyes.gif

Papildyta:
Superiniai sviestuvai, tik kazin kokios ju kainos, mazdaug...?
QUOTE(rek @ 2014 08 08, 08:20)
liniuxxx, labai grazu smile.gif
as pas save svajoju is tokios serijos sviestuvus det i gyvenamaji kambari - virtuve, na labai grazus jie man

http://www.murina.lt...abinami/page/4/

Atsakyti
wub.gif Prisidedu prie liaupsių Liniuxxx virtuvei thumbup.gif

virtuvės vaizdas pasikeitė 180 laipsnių į gerą wub.gif
QUOTE(birzelis @ 2014 08 08, 09:51)
Superiniai sviestuvai, tik kazin kokios ju kainos, mazdaug...?

tie stikliniai mažieji, kurių skersmuo apie 15 cm, nuo 800. O didesnių, prabangesnių kaina tik auga. Ažūriniai burbulai su stikliukais 2000-3000.

kalbant apie šviestuvus - dabar daug tokių, kur labai matosi lemputė. Su bra ir sietynais viskas aišku - žvakutės ir tiek. O ką sukt į tokio tipo bliūdus, kaip Cerakernel iš Dubingių? Vakar kaip tik mačiau pas juos panašius dvigubus kur gaubtas ale lėkštė mėlynais raštais. Nu gražu, kol viduryje vietoj lemputės skylė. O kai įsisuka ir kokia? Nesuksi kažkokio matinio modern burbulo, ilijičiaus lemputės ar tos pačios žvakutės, kuri styrotų per vidurį... Ardenoj ir ebay mačiau ale Edisono lemputes su neva varine geltona spirale, gal tokios žiurėtųsi ? g.gif ir dėl spiginimo į akis įdomu, juk tokio tipo lempos virš salos ar stalo kabinamos žemai, beveik akių lygyje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 08 rugpjūčio 2014 - 09:12
Kadangi man reikia tu su spirale lempuciu ir pan, tai ju netiketai uzmaciau banginyje, namu stilius ar pan ( kur neseniai toks ale skyrius dizaino atsidare), ten ju nemazai, visokiu formu, kainos ne keli litai tikrai, bet jeigu jos degs normaliai tai nebrangu manau kaip uz akcenta, tik jos labai geltonai dega ir ta spalva tokia keistoka, net suabejojau ar jos ka apsviestu, tiesiog tas zigzagas labai intensyvus geltonas, o toliau sviesa stipriai prasteja.
Neatsaket man I klausima- ar prie nikeliuotu matiniu rankenu chromas blizgus maisytuvu tinka? Ir kitas klausimas jeigu virtuveje visur dominuotu nikelis matinis ( rankeneles, maistyvai), tai ar nesipjautu su namo duru blizgaus chromo rankenom.
Atsakyti
Mano nuomone, tikrai nieko tokio, kad pamaišysit blizgų su matiniu, dar įdomiau.
Man ko gero užkliūtų, jei visur būtų visos metalinės detalės tik blizgios ar tik maitnės ir beveik vienodos, labai neįdomu smile.gif
Atsakyti
Liniuxx, sveikinu su nauja virtuve. 4u.gif Tikrai saunios permainos. Gerai, kad pasiryzai keisti-dabar daug graziau. 4u.gif
Atsakyti

Labai džiaugiuosi, kad ryžausi permainoms -ačiū, merginos, kad paskatinot 4u.gif

labai graži virtuvė, šaunu kad ryžotės permainoms thumbup.gif

apatinių spintelių tik dureles keitėt? ax.gif
Atsakyti