Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos ir gerbėjai

Sveikos, gal matėt kur pigiau tokius lauko baldus? arba panašius
http://www.lova.lt/b...plektas-foligno
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 08 08, 16:55)
O del eksterjero, ai kol jo nera tai nesuku galvos, dazysim manau tik pavasari, nors dabar gyvenu beveik baltame, o antrame aukste negalima isbut, taip kad viskas priklauso nuo namo, vedinimo, saldymo dalyku, pas mus gi elektonines uzuolaidos bus, tai jos ten uzsitraukines dar lotuliukas.gif ..

tokios storos sienos ir vistiek prikaitina? unsure.gif aš kažkur perskaičiau, kad jei LT klimate name statomas kondicionierius, tai rodo blogai apgalvotą projektą/ pasirinktas medžiagas. Man šita mintis atrodo visai prasminga. Savo projekte padarėm vieną liapsusą, kuris daugiausia prisideda prie mansardos prikaitimo - vitrininius neatsidarančius langus, galvojom, kad užteks vėdinimo per stoglangius. Deja, per stoglangius tik prikaista, o žiemą aišku šalčio patenka daugiau, nei pro stogą. O naktį nepamiegosi atsidaręs stoglangio, nes uodai suės... Tinkliukų normaliai atrodančių dar nesugalvota. Tai mąstom apie langų keitimą, kai nebetilpsim vasarą visi į vieną miegamąjį pirmame aukšte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 08 08, 20:23)
Tinkliukų normaliai atrodančių dar nesugalvota.

Kodel nesugalvota? Labai puikus nepastebimi roletukai nuo uodu. Ziema pakeli, vasara nuleidus laikai. Visai nekrenta i akis, kokybe puiki.

_____

Gal kas esat rade sita audini pigiau, nei LT (280 lt)? g.gif
http://www.pierrefre...91003-frida.htm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 08 rugpjūčio 2014 - 20:10
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 08 07, 19:09)
Sveikos smile.gif
Užtat įkelsiu savo PAGALIAU baigtą virtuvę.
Nu man gražu rolleyes.gif

Sveika smile.gif ir sveikinimai 4u.gif
Dziaugiames kartu su tavim, o be to mums dar ir malonu, nes buvo isgirsti ir graziai igyvendinti musu siulymai thumbup.gif

Juoda sviestuva sioje virtuveje isivaizduoju sunkiai...labai..., o va pas Rabambule - puikiai thumbup.gif Kaip ir sviestuvus narvelius, kurie niekur kitur taip nedera, kaip eklektiskame interjere, juolab jie kabotu ten, kur vaizdas pro langus - naturali gamta: medziu sakos, pauksciai, besikeiciantys metu laiku vaizdai ir t.t. Taip kad "labai i tema" mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 08 rugpjūčio 2014 - 20:40
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 08, 21:08)
Kodel nesugalvota? Labai puikus nepastebimi roletukai nuo uodu. Ziema pakeli, vasara nuleidus laikai. Visai nekrenta i akis, kokybe puiki.

gal galima sužinoti firmą? Mums dextera tinkliukus statė, pasiūlė montuojamus roletus ant stoglangio nišos - siaubingi, tokie kaip lauke montuoja, metaliniai rėmai, spalva tik ruda arba balta doh.gif ir už vieną 400 lt užgiedojo.
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė Orchidėja @ 2014 08 08, 17:17)
3000 už vienas vidaus duris?
O kuo Jundos durys Jums patiko smile.gif?

Na jus paminejote kazliskes, kuriu kainos tikrai nemazos, t.y. dideles, tai mano siulymas butu pasiziureti ir jundos gaminius ( panasaus lygio). Kiek esu duru maciusi, man jo grazios, tvirtos, proporcingos, gerai sujungimai padaryti, tiesiog fainos, malonus aptarnavimas, as negalejau tiek moketi tai keliavau I alseka. Primenu tai tik mano subjektyvi nuomone.

QUOTE(femme @ 2014 08 08, 19:23)
tokios storos sienos ir vistiek prikaitina? unsure.gif aš kažkur perskaičiau, kad jei LT klimate name statomas kondicionierius, tai rodo blogai apgalvotą projektą/ pasirinktas medžiagas. Man šita mintis atrodo visai prasminga. Savo projekte padarėm vieną liapsusą, kuris daugiausia prisideda prie mansardos prikaitimo - vitrininius neatsidarančius langus, galvojom, kad užteks vėdinimo per stoglangius. Deja, per stoglangius tik prikaista, o žiemą aišku šalčio patenka daugiau, nei pro stogą. O naktį nepamiegosi atsidaręs stoglangio, nes uodai suės... Tinkliukų normaliai atrodančių dar nesugalvota. Tai mąstom apie langų keitimą, kai nebetilpsim vasarą visi į vieną miegamąjį pirmame aukšte biggrin.gif

Mes negyvename dar name, negaliu subjektyviai vertinti, name nera karsta, bet ir ne salta, pas mus daryti visi energetiniai projektai, tai pagal juos turetu viskas but gerai su rekuperacija, taciau buna dienu kurios ne vidurkis pvz labai jau karstos, tai tiesiog speciali opcija kazkokia bus, kad saldys ta ora. Sunku sneket kai neismanau. Ir cia ne tema.
P.s. tie narvai tupes kampe tol kol kiti sviestuvai susides, o tada ziuresiu, nes internete jie labai graziai derinasi, o va pas mane nzn.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 08 08, 21:54)
gal galima sužinoti firmą? Mums dextera tinkliukus statė, pasiūlė montuojamus roletus ant stoglangio nišos - siaubingi, tokie kaip lauke montuoja, metaliniai rėmai, spalva tik ruda arba balta doh.gif ir už vieną 400 lt užgiedojo.

Mama nepamena, gal ryt paziures. Tik speja, kad gal plaza, kur langus daro. Kaina virs 100 buvo. Jie lyg is isores tvirtinasi? Nuvykus panagrinesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 08 rugpjūčio 2014 - 21:13
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 08, 22:13)
Mama nepamena, gal ryt paziures. Tik speja, kad gal plaza, kur langus daro. Kaina virs 100 buvo. Jie lyg is isores tvirtinasi? Nuvykus panagrinesiu smile.gif

dėkui. Dar ir stoglangių visokių būna, jei atsidaro į vidų ar į išorę, tai gal ir yra sprendimų, bet tiems, kurių varčia ašinė per vidurį pasirinkimas skurdus.
Atsakyti
Sveikos wink.gif Kur rasti sviestuva su besisukanciu ventiliatoriumi? (pagyvene supratom kur reikia toki kabint,nes buvo karsta smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(rejunjona @ 2014 08 09, 00:18)
Sveikos wink.gif Kur rasti sviestuva su besisukanciu ventiliatoriumi? (pagyvene supratom kur reikia toki kabint,nes buvo karsta smile.gif )

Net ir Senukuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rejunjona @ 2014 08 09, 00:18)

galima čia pasižvalgyt, jei kaina aktualu, o ir šiaip įdomesnių dalykų galima sužvejot:
http://m.skelbiu.lt/...e...7&showall=1
Atsakyti
Merginos, kurios ieskojot foteliu, kaip sekasi? rolleyes.gif
Atsakyti