Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos ir gerbėjai

*****, tie tapetai frusty.gif Prie ju lovatiese tik vienspalve dera, tokia grazia ispaniska radau (pagaliau!), bet.. teks deti vistiek vienspalve. Negana to, kad atsisiusti sveria 8 kg (su dviem pagalvem), teks pirkti vietine...

Kazkas minejot is jusu, kad siuntesi is usa.. tai karves nesvere? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 rugpjūčio 2014 - 18:44
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 10, 19:44)
*****, tie tapetai frusty.gif Prie ju lovatiese tik vienspalve dera, tokia grazia ispaniska radau (pagaliau!), bet.. teks deti vistiek vienspalve. Negana to, kad atsisiusti sveria 8 kg (su dviem pagalvem), teks pirkti vietine...

laivu plukdo rolleyes.gif 5usd/kg
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 08 10, 20:06)
laivu plukdo rolleyes.gif 5usd/kg

isduokit kas bigsmile.gif ...jei ne Laureta ax.gif
Atsakyti
Ridzis laivu siuncia, bet tai 8 kg, tai siuntimas 40 baksu, vis tiek daug. O pati lovatiese 85. Tai kazkaip...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 10, 19:44)

maniškes abi po 4 kg svere, kainavo 270 ir 320 su parpluldymu laivu. Ziurejau galutine kaina, o kiek ten siuntimas santykinai sudaro tai nebuvo aktualu, vistiek uz tokia kaina LT nieko gero nemaciau...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 08 10, 21:25)
maniškes abi po 4 kg svere, kainavo 270 ir 320 su parpluldymu laivu. Ziurejau galutine kaina, o kiek ten siuntimas santykinai sudaro tai nebuvo aktualu, vistiek uz tokia kaina LT nieko gero nemaciau...

Kas blogiausiai, kad man spalviskai idealiai tinka Ikejos lotuliukas.gif Gal nenukris kepure is ten pirkti... cool.gif O tiek akis isvarvinau...

Va kuri man lb grazi, bet pjautusi su tapetais geletais:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 10, 21:59)

as irgi ieskojau anklodes, bet uzuolaidu siuveja pasiule pirkt tokia pat medziaga kaip ir naktiniu uzuolaida, kaip manot -geras variantas?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 08 10, 22:09)

as irgi ieskojau anklodes, bet uzuolaidu siuveja pasiule pirkt tokia pat medziaga kaip ir naktiniu uzuolaida, kaip manot -geras variantas?

Labai geras. As irgi taip norejau, bet noriu tokio audinio, kuris uztiesalui nelabai tinka. Tai uzteks pagalveliu is to uzuolaidinio audinio. O gal tiktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 rugpjūčio 2014 - 21:14
QUOTE(dives @ 2014 08 10, 22:09)

man netiktu toks variantas, nes lovatiesės pakankamai daznai skalbiamos, ypac jei sviesi, o naktiniu audinys ale barchatas, tai tikrai neimesi i skalbimo masina. Be to, man medvilne jaukiau, o dar megstu pagal amerikanska mada uzsimesti lovatiese kaip deki, jei salta.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 08 10, 22:42)
man netiktu toks variantas, nes lovatiesės pakankamai daznai skalbiamos, ypac jei sviesi, o naktiniu audinys ale barchatas, tai tikrai neimesi i skalbimo masina. Be to, man medvilne jaukiau, o dar megstu pagal amerikanska mada uzsimesti lovatiese kaip deki, jei salta.

nepagalvojau del skalbimo g.gif
Atsakyti
Vat vat, reikia tada labiau uzuolaidas derinti prie lovatieses drinks_cheers.gif
Kaip ir rasiau, teks uztekti pagalvyciu biggrin.gif
Bet aisku, fainai, kai dera, pvz ikeltoj foto dienines uzuolaidos su lovatiese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 rugpjūčio 2014 - 22:37
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 10, 23:35)

Bet aisku, fainai, kai dera, pvz ikeltoj foto dienines uzuolaidos su lovatiese.

antram miegamajam galvojau prie ko "prisirišti", derinant lovatiesę. Kadangi tapetų lelijas jau atkartoja duck-egg spinta, tapetų pilkai rusvą foną - naktinės užuolaidos, tai dienines užuolaidas ir lovatiesę pasirinkau butter cream spalvos, kurios taip pat šiek tiek yra tapetuose.
Atsakyti