Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška, jautri, raustanti, kapiliarinė oda

QUOTE(-Chloe- @ 2014 10 15, 19:46)
liko randai po jo

o siaube unsure.gif
Atsakyti
Merginos, kada taip Rozex'as pabrango??
pernai pirkau , lyg apie 30kažkiek lt mokėjau, šnd 57 lt su centais...aš lengvą šoką gavau
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2014 10 20, 19:01)
Merginos, kada taip Rozex'as pabrango??
pernai pirkau , lyg apie 30kažkiek lt mokėjau, šnd 57 lt su centais...aš lengvą šoką gavau

Vasara kai pamačiau kainą irgi šoką gavau doh.gif gerai kad draugė iš Kg. atvežė. Kaip buvau pas odos Santariškėse gyd. siūlė daroma kremą g.gif bet aš tą turėjau.
Atsakyti
Mano oda visada buvo problematiska, dermatologe patare krema Physiogel. Puikiai maitina ir puoseleja oda. Galiu drasiai patarti.Naudoju nakciai, nes kremas yra siek tiek riebus.Dienai naudoju Lefery serija, odos bukle tikrai pagerejo.
Atsakyti
sveikos,jungiuos,jei priimsit ir raudonuojanciu gretas,diagnoze- roziniai spuogai,cia jau virs rozines,dar baisiau,pulinukai,mazgai,veidas jau bordinis,o ne rozinis,siuo metu geriu vaistus,ir tepu savo atrastu kremu,kurio niekas nesiulo,tai azelaino rugsties pagrindu,kremas skinoren,teti reikia kart i diena,aisku pasiskaityti reikia,gal ji slabiau nuo spuogu,bet turi balinamaji poveiki,,zodziu,as kariauju jau metai,suaktyvejo viskas po gimdymo,nuo nemigos,nervu ir streso,p,s susilaukiau dvynuku biggrin.gif ar niekas nebandete to naikinti lazeriu?gal geriau investuoti viena syki pinigus ir apramina?gal kas bandete?
Atsakyti
QUOTE(joliukas27 @ 2014 11 16, 22:58)
sveikos,jungiuos,jei priimsit ir raudonuojanciu gretas,diagnoze- roziniai spuogai,cia jau virs rozines,dar baisiau,pulinukai,mazgai,veidas jau bordinis,o ne rozinis,siuo metu geriu vaistus,ir tepu savo atrastu kremu,kurio niekas nesiulo,tai azelaino rugsties pagrindu,kremas skinoren,teti reikia kart i diena,aisku pasiskaityti reikia,gal ji slabiau nuo spuogu,bet turi balinamaji poveiki,,zodziu,as kariauju jau metai,suaktyvejo viskas po gimdymo,nuo nemigos,nervu ir streso,p,s susilaukiau dvynuku  biggrin.gif ar niekas nebandete to naikinti lazeriu?gal geriau investuoti viena syki pinigus ir apramina?gal kas bandete?
pasiskaitykite temas, o siaip lazeris padeda aiskiu formu kapiliarams, tad su tokia beda tikrai tik lazeri rinkciausi. Siaip odos raudonio neveikia taip gerai, o va aiskiu konturu raudonus taskus tikrai turetu iveikti. Manau ir nuolaidu dabar gali buti procedurai?
Atsakyti
sveikos.. ir as pas jus verysad.gif beveik 20 metų tai pas vieną tai pas kitą gydytoją ejau, kurie man kalbejo.. alergija.. alergija.. tyrimai nieko nerode.. O vakar buvau pas gyd. Grusauska ir tas pasake,kad man del kraujagysliu taip, rausvaode as.. Ir akurat doh.gif -paskaiciau ligos aprasyma, viens prie vieno as.. rausta, kaista, serpetoja ir t.t.. Liudna,kad visa tai nepagydoma, bet bent jau dabar zinau kas tas yra ir reik stengtis sau padet.. Jei vaistu nera, tai gal bent kosmetikos priemones palengvins gyvenima.. Kapiliaru pas mane nesimato, tik siaip tokia lengvai paraudus .. Nusipirkau Ruboril kremo, gydytojas patare,tai bandau dabar ji.. verysad.gif

Praeitoj temoj kelias zinutes radau,kad sita krema baisia giria.. tik jis NL prekiaujamas,.. bandet kas ji? musu draugai NL gyvena, mastau jei niekas nepades, gal pabandyciau parsisiusti..
http://www.beautyand.../checkout/cart/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 19 lapkričio 2014 - 15:05
Pati naudoju - http://www.vinted.lt...ost_id=14997164 , jei ka, kreipkites smile.gif
Atsakyti
Pasiulykit skubiai gera dermatologa smile.gif apie gyd. Grusauska daug geru atsiliepimu prisikaiciau, bet va tas jo pasakymas, kad maistas nedaro jokios itakos odai, tai man labai nepatinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 20 lapkričio 2014 - 16:32



QUOTE(kavamale @ 2014 11 20, 16:32)
Pasiulykit skubiai gera dermatologa  smile.gif apie gyd. Grusauska daug geru atsiliepimu prisikaiciau, bet va tas jo pasakymas, kad maistas nedaro jokios itakos odai, tai man labai nepatinka  smile.gif

Nzn kito dermstologo..o sakai maistas turi itakos? Man si diagnoze visai nauja..tai daug ko nzn..
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2014 11 20, 18:37)
Nzn kito dermstologo..o sakai maistas turi itakos? Man si diagnoze visai nauja..tai daug ko nzn..

fakras, kad maistas ir stresas daro didziausia itaka odai...
mane labiau domintu netradicines medicinos daktarai, o ne gydantys antibiotikais... bet gal nustatyt diagnoze vertetu pas ji daktara apsilankyti. Kiek kainuoja konsuktacija pas ji? 4u.gif ir kurioj klinikoj lanketes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 20 lapkričio 2014 - 16:54
QUOTE(kavamale @ 2014 11 20, 16:46)
fakras, kad maistas ir stresas daro didziausia itaka odai...
mane labiau domintu netradicines medicinos daktarai, o ne gydantys antibiotikais... bet gal nustatyt diagnoze vertetu pas ji daktara apsilankyti. Kiek kainuoja konsuktacija pas ji?  4u.gif ir kurioj klinikoj lanketes?

Konsultacija 50lt, Petrausko g..Kaune..pagooglink rasi konkreciau..tik ten gyva eile, nusiteik porai valandu laukimo...
Kol dar galvojau, kad tai alergija isbandxiau oligoterapija, geriau men toki skysti, uzrasyta manganesum, menesiui kursas apie 150lt..mistika kaxkokia. Info lietuviu kalba neradau..geriu kaxkoki chem elementa ir padeda..tikrai buvo pagereja..nekaito, neraudo veidas...mastau apie ja vel..reik dar paklausti gal prie kuperozes kaxka kita pasiulys..
Atsakyti