Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Asese @ 2014 07 09, 18:52)

La ka dariti karsta pomikai ziedus meta

čia tūkstantinių sms'ų rezultatas, musėt g.gif Ale kai žmogus nesivargina gražiai paklaust, nesinorėtų vargintis ir atsakinėt.

O dėl Erophilly skonio dar palauk. Gal rudeniop ypač skanūs pasirodys smile.gif O kaip kietumas? Gal iki Kalėdų galės stovėt?
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Modeen: 09 liepos 2014 - 20:52
QUOTE(saintlina @ 2014 07 09, 21:34)
)  O kaip kietumas? Gal iki Kalėdų galės stovėt?y

Kieti, pats tas bus Kalėdoms. O jei per Kalėdas nesukamuosim, galėsim per Naujus iš patrankos jais šaudyt biggrin.gif. Bus pomidoriniai fejerverkai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 07 09, 20:56)
Kieti, pats tas bus Kalėdoms. O jei per Kalėdas nesukamuosim, galėsim per Naujus iš patrankos jais šaudyt  biggrin.gif. Bus pomidoriniai fejerverkai  tongue.gif

mes čia šiandien su vaiku kine buvom. Buvo ten toks momentas, kai atsiranda dvidešimt metų prapuolusi moteriškė, o vienas herojus sako - prisimenu, kokius kotletus ji kepdavo, rodos, iki šiol pilve šokinėja biggrin.gif Tai gal ir pomidorai tokie biggrin.gif
Bet greičiausiai prieš Kalėdas visos pavydėsim tau gražių pomidorų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 09, 22:05)
Prisimenu, kokius kotletus ji kepdavo, rodos, iki šiol pilve šokinėja  biggrin.gif Tai gal ir pomidorai tokie  biggrin.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 07 09, 17:37)
blink.gif viena skundžiasi, kad Lempa - nelempa, kita, kad Lempa nei žydi, nei dera.. jūs ką, susimokėt?  unsure.gif  o kodėl tada daimuros Lempa kaip naujametinė girlianda? a?

Ir dar mano Citrina nugvėšo?..  nu žinoma, kaipgis.. user posted image

Kad jau apie lempas, tai ir aš išstosiu biggrin.gif
maniškės neskuba augt į ūgį, pirmos kekės labai gražios, ale kiek balvoninių žiedų doh.gif turiu pomidorų, kuriose ne siamo dvynukės lempos, o kokios šešetukės - išsižiojusios kaip tas Kulkės baisuoklis biggrin.gif
bet neskinu, palauksiu, kol pronoks, aš nebrokauna bigsmile.gif

tiesa, norėjau paklaust, ką Jūs vadinat žiedų barstymu - kaip nužydi žiedas ir nukrenta, o bombuliuko jokio, ar kai ima ir tarsi nudžiūva žiedukas?
šitom karštom dienom viršūniniai žiedai pas mane ėmė džiūt, galvoju, kad nuo kaitros, bet o gal kas rimčiau čia, aš per ramiai reaguoju? g.gif

ir pas mane užsispyrusiai nenoksta pomidorai. Lyyyyg ir vienas betaluxas tapo šviesiau žalias, gal pagaliau sulauksiu... o į toro nuostabias nenokstančias kasas jau atsibodo žiūrėt doh.gif

kadangi sumaišiau mazarinius, kliuvus ir miodus, tai nežinau katrie, bet jau toookie bombiniai, į delną netelpa ir dar pučias lotuliukas.gif apie raudimą nėr kalbos, įdomu, kas iš jų išaugs biggrin.gif
Atsakyti
Grizau po atostogu ir nelabai darzas mane pradziugino, ypac laukinis... lauko pomidorai pasigavo kazka nuo kaimynes bulviu, pas ja bulves dauguma jau suniko, pas mane pomidorai dar laikosi, bet matosi, kad greit jiems bus tas pats...ne maras tai tikrai...bet matyt irgi nieko gero... i sviesmazge panasu... idomu ji viasiams irgi kenkia ar tik lapams?? pomidorai kol kas nepaliesti, tik lapai pradeda demetis...
SIltnami nespejau idemiai apziureti, bet panasu, kad jis bent jau sveikas blush2.gif praktiskai beveik jau visos rusys keicia spalvos... rytoj padarysiu fotoreportaza.... bet Coriane mane tikrai nedzigina, jau raudonaoja, o dydis ju vos ne vysnkiuku blink.gif , tikrai ne tokie kaip paveiskliuke, kuris mane uzkabnio...
Atsakyti
QUOTE(giotta @ 2014 07 09, 14:15)
kas cia pas jus ant zemes? ir kokia jo nauda? blush2.gif

apversti plastikiniai vazonai. Pakišau po kekėmis, kad koteliai nepalūžtų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 07 09, 23:48)
apversti plastikiniai vazonai. Pakišau po kekėmis, kad koteliai nepalūžtų...  ax.gif

Sveikos, noriu paklausti , o kekes, kuriose daugybė pomidorų reikia parišinėt, ar nieko nedaryt iš viso g.gif Kotukai tokie palinkę, bijau, kad nelūžtų verysad.gif
Apversti vazonai netinka, pas mane aukštokai jie, neturiu tokių vazonų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 07 09, 16:15)
pati sau turiu pasiteisinimą, kad šiltnamis nešildomas, kovo mėnesį negaliu pasodint smile.gif

Koks kovas blink.gif ?Gegužės mėnesį su agroplėvelėm ir galingais pečiais laksčiau po šiltnamius...
QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 09, 18:10)
nu ką aš žinau kas jai ten  pažeme kamštį sudarė- negaliu paaiškint visiškai  doh.gif 

Gal bebras ax.gif ? Nu,sakei,kad viską anie pas tavi iš kiemo išneša,tai gal dabar ir šiltnamin įlindo g.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 07 09, 18:32)
-aš šiek tiek nušniojau, bet kažkaip mažokai, kaip dabar pagalvoju  g.gif
--Jabloką ir aš vakar nuskyniau. Ale suėst nespėjau - išvažiavau namo ir pamiršau įsidėt. Tai tadu gerai, kad nespėjau. Tegu noksta maišelyje prie durų.
---mes būsim išimtys  didis.gif

-Aš irgi mažokai,kai pažiūrėjau šiandien.Kuškynas ,anot Asesės.Nežinau ką reiškia tiksliai,bet žodis fainas ir tinkamas biggrin.gif Ale,kad karšta,neįmanoma šiltnamin užeit. O ir plėvelė dar ne tiek purvina,kad nematyčiau praeidama,kad nėr ten ko lakstyt.Žalia...
--Ui,tik nepernokyk to Jabloko.Cinkelis dings,žinok. Aš pernai vieną pirmą pernokinau,tai per saldus man pasirodė .
---Nu,man kitaip neišeina,bo pasirinkimas pagal Asesės skirstymą,tai ką aš žinau ax.gif . Arba striošna,arba gluša ...
QUOTE(Gardi @ 2014 07 09, 22:33)
tiesa, norėjau paklaust, ką Jūs vadinat žiedų barstymu - kaip nužydi žiedas ir nukrenta, o bombuliuko jokio, ar kai ima ir tarsi nudžiūva žiedukas?

Man tai asmeniškai vienas ir tas pats,vis tiek toj vietoj pomidoro nėr.Koks skirtumas ar ant žemės tas žiedas nukrito,ar sudžiuvęs kabo g.gif Barsto ir pas mani.Nu,kai šiltnamy virš 40 gradusų,tai išgyvens tik stipriausi.
QUOTE(2Ditute @ 2014 07 10, 00:19)
Sveikos, noriu paklausti , o kekes, kuriose daugybė pomidorų reikia parišinėt, ar nieko nedaryt iš viso g.gif Kotukai tokie palinkę, bijau, kad nelūžtų verysad.gif

Užpernai raišiojau visus,pernai jau ne,bo pomidorai,kaip voratinkliai atrodė.Buvo ir stipriai nulenktų,ir net įlaužtų,ale nenudžiūvo,prinoko.Nebent jau visą šaką prie žemės lenkia.Tokius ir šiemet rišau ax.gif .Žemaūgius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 10 liepos 2014 - 02:32
QUOTE(Gardi @ 2014 07 09, 22:33)
Kad jau apie lempas, tai ir aš išstosiu biggrin.gif
maniškės neskuba augt į ūgį, pirmos kekės labai gražios, ale kiek balvoninių žiedų doh.gif turiu pomidorų, kuriose ne siamo dvynukės lempos, o kokios šešetukės - išsižiojusios kaip tas Kulkės baisuoklis biggrin.gif

kadangi sumaišiau mazarinius, kliuvus ir miodus, tai nežinau katrie

Sakai, tavo Lempos išsižiojusios huh.gif turbūt bliuzniji.. lotuliukas.gif
O krūmo aukštis būna maždaug 1.80m, aukštesnis neauga.

Visos trys veislės panašios, sunku bus atrinkti.

----------------------------------------------------
Apžiūrėjau šįryt savo pomidorus, nėra nei vieno bjauraus , išsižiojusio, nėra kotų su kamščiais, visi daigai normaliai dera ir vaisiai jau masiškai noksta - karštis nokimą paspartino. O žiedų irgi randu nubarstytų, nenuostabu, kai šiltnamyje +40.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 07 10, 06:32)
O žiedų irgi randu nubarstytų, nenuostabu, kai šiltnamyje +40.. doh.gif

pas man užvakar buvo netoli 50.. Kai šaltu dušu pyliau. Dabar Vilniuj sėdžiu, nematau. Daviau nurodymus pilt šaltą vandenį kasdien po kelis kartus. Ale pagalvojus - nugis pernai kiek laiko plieskė bent dešimčia laipsnių didesnis karštis,kažkaip išgyveno tie pomidorai. Daba nors naktim atvėsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 liepos 2014 - 06:43