QUOTE(Paladė @ 2014 07 09, 16:15)
pati sau turiu pasiteisinimą, kad šiltnamis nešildomas, kovo mėnesį negaliu pasodint

Koks kovas

?Gegužės mėnesį su agroplėvelėm ir galingais pečiais laksčiau po šiltnamius...
QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 09, 18:10)
nu ką aš žinau kas jai ten pažeme kamštį sudarė- negaliu paaiškint visiškai
Gal bebras

? Nu,sakei,kad viską anie pas tavi iš kiemo išneša,tai gal dabar ir šiltnamin įlindo
QUOTE(saintlina @ 2014 07 09, 18:32)
-aš šiek tiek nušniojau, bet kažkaip mažokai, kaip dabar pagalvoju
--Jabloką ir aš vakar nuskyniau. Ale suėst nespėjau - išvažiavau namo ir pamiršau įsidėt. Tai tadu gerai, kad nespėjau. Tegu noksta maišelyje prie durų.
---mes būsim išimtys

-Aš irgi mažokai,kai pažiūrėjau šiandien.
Kuškynas ,anot
Asesės.Nežinau ką reiškia tiksliai,bet žodis
fainas ir tinkamas

Ale,kad karšta,neįmanoma šiltnamin užeit. O ir plėvelė dar ne tiek purvina,kad nematyčiau praeidama,kad nėr ten ko lakstyt.Žalia...
--Ui,tik nepernokyk to
Jabloko.
Cinkelis dings,žinok. Aš pernai vieną pirmą pernokinau,tai per saldus man pasirodė .
---Nu,man kitaip neišeina,bo pasirinkimas pagal
Asesės skirstymą,tai ką aš žinau

. Arba
striošna,arba
gluša ...
QUOTE(Gardi @ 2014 07 09, 22:33)
tiesa, norėjau paklaust, ką Jūs vadinat žiedų barstymu - kaip nužydi žiedas ir nukrenta, o bombuliuko jokio, ar kai ima ir tarsi nudžiūva žiedukas?
Man tai asmeniškai vienas ir tas pats,vis tiek toj vietoj pomidoro nėr.Koks skirtumas ar ant žemės tas žiedas nukrito,ar sudžiuvęs kabo

Barsto ir pas mani.Nu,kai šiltnamy virš 40
gradusų,tai išgyvens tik stipriausi.
QUOTE(2Ditute @ 2014 07 10, 00:19)
Sveikos, noriu paklausti , o kekes, kuriose daugybė pomidorų reikia parišinėt, ar nieko nedaryt iš viso

Kotukai tokie palinkę, bijau, kad nelūžtų
Užpernai raišiojau visus,pernai jau ne,bo pomidorai,kaip voratinkliai atrodė.Buvo ir stipriai nulenktų,ir net įlaužtų,ale nenudžiūvo,prinoko.Nebent jau visą šaką prie žemės lenkia.Tokius ir šiemet rišau

.Žemaūgius.