Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(adija5 @ 2014 07 06, 22:29)
Šitų turiu tris  šiltnamy -du mazgiai ir mama nemazgė  biggrin.gif

blink.gif Ką tu ten dar augini g.gif Neičiau aš į šiltnamį. Pas mus vienais metais buvo gyvatvorėj apigyvenę. Jau klykiau, kad visas kaimas skambėjo blush2.gif
Aleksis-ŽS tikrai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas is ryto.Skaitau nuo pavasario sia tema,bet tylejau.Mano siltnamy nieko mandro-Cherrola,Magnus H ir Tolstoj.Turiu beda-siltnamis labai zemas,todel Tolstojus jau i virsu remiasi.Kapot galvas? smile.gif 7 keke gaunas jau visai virsuj.Ir ar verta bandyt leisti auginti po pazastini ugli?Bet per lapu gausybe jie tokie laibuciai auga.Ir kitam pavasariui reikes dairytis zemesniu veisliu.Kol kas ugiu Magnus gerai atrodo,dar turi kur augt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 06, 23:29)
Žinant ,kaip tamstai jie gardūs,tai nieko nuostabaus,kad juos rauni  biggrin.gif  Beje,kaip tavo Šokoladka?Ragavai gal jau,a bigsmile.gif ?

Nenoksta dar pas mane pomidorai,o tuos išroviau dėl vytimo,bet dabar kilo įtarimas,kad perlaisčiau aš juos,nenutaikau su tais bambaliais,kiek laistyti,laistau su šlanga,ne su laistytuvu
Atsakyti
QUOTE(Daugmanta @ 2014 07 05, 21:24)
Jei Ex puoselėtinis pakeis kelnaičių spalvą į raudoną, tai jis - Moskovskij delikates polosatyj.

Ačiū, Daugmanta 4u.gif manau, labai taiklus spėjimas user posted image

QUOTE(Joliii @ 2014 07 06, 14:33)
Mano nedidelis pirmasis derlius:), Medvežje lapa , Aladino lempa, J.M5, Polfastas.

Derlius tikrai gražus wub.gif bet kažko nedasakei iki galo smile.gif Man atrodo, kad dar ir Izumrudas Jablokas lėkštėj drybso, dar ten kažkoks įdomus.. O J.M5 pailgas? g.gif Kažkodėl aš pamenu apvalius vaisius g.gif gal klystu..

QUOTE(adija5 @ 2014 07 06, 23:29)
Kažkaip net suliūdau,bo panašu,kad tas  unsure.gif

Nu,kas per durnas pavadinimas. Man Blinda geriau  ax.gif .

O aš kaip tik apsidžiaugiau, kad ir aprašymas, ir veislės pavadinimas atsirado drinks_cheers.gif

Ir kodėl jis durnas? Vis tau negerai.. unsure.gif iš pradžių ir Blinda nepatiko. Nu, gali pavadinimą savo reikmėms truputį sulietuvinti, pavadinti jį pvz. Blindos Delikatesas Utenos trikotažo trumpikėse..
Atsakyti
laugh.gif neleisk niekam keisti pavadinimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 07 07, 11:05)
pavadinti jį pvz. Blindos Delikatesas Utenos trikotažo trumpikėse..

Man iš kart prieš akis stojas Utenos mėsos servelatas arba kokios šlapkės šliosas biggrin.gif
Atsakyti
g.gif biggrin.gif -iūriu estų puslapyje kokius man pomikus nusipirkti reikės Gariūnuose , jeigu parašys , kur ten jų ieškoti...
Žiūriu yra nuotrauka tokia- gatavai su maru
http://www.seemnemaa...x.php?GID=14111
geras g.gif Ką gal čia tai veislei būdinga , taip turi būt... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 07 liepos 2014 - 10:41
4u.gif Mergaitės , o ar kas auginat Mandarinka...Galvojau , kad ten bus daug tokių nelabai didelių pomikų...o ten pas ją normalaus dydžio pomikai nieko ne po daug gal po 5-6 kekėj...tik spalva dar neaišku kokia bus...gal visai ne mandarinka pas mane g.gif
Atsakyti
oi kiek siemet netiketumu auginam doh.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 07 07, 11:57)
4u.gif Mergaitės , o ar kas auginat Mandarinka...Galvojau , kad ten bus daug tokių nelabai didelių pomikų...o ten pas ją normalaus dydžio pomikai nieko ne po daug gal po 5-6 kekėj...tik spalva dar neaišku kokia bus...gal visai ne mandarinka pas mane g.gif

Auginau, panasii aprasei, mazdaug tiek kekej ir buvo, pomidorai vidutiniai, pirma keke uzmezge graziai, kitas pabarste ir auga vangiai, bet tu Mandarinku atrodo daug rusiu yra g.gif

Ases, kaip daznai liejat tokiu oru? Zeme mulciuota, vidutinio pralaidumo...
Atsakyti
rolleyes.gif tai tada tikrai ji...nieko labai gero tuomet iš jos...bet gal bus labai dar skani rolleyes.gif
O šiaip atpuls iš kitų metų sąrašo , ir mėlynukas atpuls , nes jau pamačiau kaip auga , smalsumas patenkintas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 07 07, 10:57)

as auginu. Bet ja labai velai sejau, tai vaisiai kol kas nedideli kabo.

Laistau per situos karscius kasdien. Pas mane nemulciuota, durpe/smeliukas.
Atsakyti