Alekto, kokio augumo tas tavo paveldo geltonas turi būt? Šiaip jis pas mane nelabai gerai vaisius mezga. Auga pats tai storas ir lapingas (nėr per daug azoto pas mane tikrai) ir tokiais šuoliais - sustoja, paskui išleidžia aukštą viršūnę ir vėl lapus susuktus storus augina, o vaisių tai pirmos kekės su tais mažiukais neaugančiais, o antroj vieno mačiu 2 bumbulius ne per didelius

Ūgis kol kas apie metrą. Spėju nelabai jam pas mane patinka. Nors gal dar vėliau parodys ką geresnio, gal vėlyvas jis?
Kol kas pas mane patys gražiausi Medovy spas. Augo tokie vargšai liūdni, o dabar per karščius, kiti suka lapus, o jie gražiausiais lapais stovi ir kekės jau pilnos gražios kabo. Nenoksta dar aišku.
Labai norėjau prašytis pas Marmaledą į svečius visokių nematytų veislių apžiūrėti ir sėklų prašyti, bet jei sakot, kad iš sergančių šiltnamių visai sėklų negerai rinkt, o dar jei ten maras, tai bijausi ką užsinešt pas save

Ar nereikėtų?
Tam krašte pas anytą buvau, neturėjus ji savaitę laiko pagenėti, tai apaugę gerokai pomidorai, bet mažesnis miškas nei pas mane, nes vienu stiebu visus augina, o va dėmių negražių ant lapų radau, su pelėsiniu pūkeliu kitoj pusėj... Kaltino ji orą. Bet jei žaibiškai neplinta, tai jaučiu niekuo ji ir nepurkš...