Idomia poteme palietem. Gaila, jog RutuliukasJ (berods, toks nikas) nepadisako.
Nezinau, kam kvepinimasis ir pirkimas bet kokiu kvepalu is bet kurios parduotuves ka reiskia. Kazkokia nuojauta, ar patirtis, kad kiekviena samoningai ar neticiom ivardina butent ta priezasti ar raktini zodi, kuris butent jai yra reiksmingas.
Jau ne karta buvau susimascius, kam man tie ar anie kvepalai, kam man ju tiek daug.
Tarp daugelio jitu priezasciu visgi pagrindine laikau savo smalsuma ir nora suzinoti kuo daugiau. Pirma, kai susipazinau su nisa, buvau pritrenkta kvapu kureju tematikos ir priemoniu pasirinkimu. Kazkodel nekada anksciau net itarus nebuvau, jog KURIANT kvapa tokios reiksmingos yra asociacijos, kad kiekvieno kvapo kalba, faktura, atsiverimo laikas, net kulminaciniu tasku sudeliojimas yra tiek skirtingi. As ineriau i kvapu pasauli, kaip i dar viena mena.
Tiesa, nekiekvienas kvapas yra vertas ji laikyti meno kuriniu, bet, kol ta suvoksi, reikia daug suzinoti, perskaityti, pragauti, palyginti.
Kaip ir kitam kokiame siuolaikimiame mene ne viska gali suvokti, ne viska priimi. Ar tiesiog fiziskai negali laikyti jo meno kuriniu. Kaip to metalo vamzdzio Nery... Kartais net nebudamas aukstos menines kokybes kvapas tiesiog veza. Na, jog ir dainusku tokiu linkdmu buna. Nieko ypatingo, o prilimpa, ir dainuoji, dainuoji. Ir dziaugesi

Ir jokio skirtumo, tarp kitko, kas tave dziugina, kokioj vietoj yra ta parduotuve, kur parduoda ta, kas tave dziugina, kiek tai kainuoja, jeigu gali sau leisti tai isigyti, ir kaip i tai reaguoja aplinka.
Tik lad butumem laimingos, mergaites. Ar ne tam esame gime?
P.s. kaip visada i kai kurias raides nepataikiau. Atsiprasau uz klaidas.