Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

QUOTE(Costes @ 2015 01 19, 21:46)
O man kažkokie nenoriadieniai užėję g.gif
Nu nieko nenoriu (ir jau geras mėnuo... blink.gif ). Nuėjus į parduotuves ieškau kažko TOKIO, o niekas neužkabina...

Taigi tik džiaugtis reikia biggrin.gif Turint tokią kolekciją, neturėtų kilti problemų mirksiukas.gif

Pas mane irgi jau greit mėnuo, kaip ramu biggrin.gif Tikiuosi taip tempt bent iki gimtadienio.

QUOTE(by ki @ 2015 01 19, 22:17)
Vakar praleidau pora valandu Duglase. Isejau su 2 naujais norais. blush2.gif

Kokiais, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 20, 12:41)
Taigi tik džiaugtis reikia biggrin.gif Turint tokią kolekciją, neturėtų kilti problemų mirksiukas.gif

Pas mane irgi jau greit mėnuo, kaip ramu biggrin.gif Tikiuosi taip tempt bent iki gimtadienio.
Kokiais, jei ne paslaptis? ax.gif

1 - noriu visu Poison'u miniuku
2 - dar reiktu diena padeveti, bet, jauciu, noresiu Miss Dior Le Parfum
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2015 01 19, 23:17)
Prasom - prasom.  4u.gif
O su opusais kodel 2-4, kokie kriterijai? Jie tokie kardinaliai skirtingi!
Taip. Su jusu lobinu tikrai sunku sugalvoti, ka dar uzsinoret. smile.gif Jau parduotuves gali kazko TOKIO jusu teirautis smile.gif 4u.gif  Jeigu leistumete, mazas pastebejimas. Visa paskutini laika ieskojau kazko nisoje ar vintazuose. Vakar praleidau pora valandu Duglase. Isejau su 2 naujais norais.  blush2.gif
Gal parduotuve pakoreguoti... ax.gif

nu neklauskit - dar ir V noriu biggrin.gif o jei rimtai - II man toks gražiai kartus ant manęs, toks maloniai tonizuojantis kvapas, o IV - net nebežinau dabar, gal jau ir kitos žiemos palauks... Jau apie pavasarį reik galvoti, o jis gerokai šildantis, minkštas.

Reik kelionę namo koreguoti - kad nepasitaikytų jokių kliūčių ruožų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2015 01 20, 12:50)

2 -  dar reiktu diena padeveti, bet, jauciu, noresiu Miss Dior Le Parfum

grazus sie smile.gif

man tai daznai buna, kaip ir su Miss dior le parfum taip norejau taip norejau, gavau ir stovi, man turbut daznai, ramu, kad turiu tik doh.gif
jauciu ir Valentino Valentinos tik del turejimo noriu ax.gif

Papildyta:
QUOTE(bellete @ 2015 01 19, 10:10)
Pirmo nezinau ir galvos neskauda smile.gif
Valentinos visos ir man knieti ax.gif
Prisidedu.

kaip noreciau ir as Dior addict 2 nezinoti, nes va dabar ziuriu tikras galvos skausmas ir bus, net ispardavykloj gausu norinciu bent paragaut biggrin.gif
Atsakyti
Esu pavargus kvapu paieskose,o ir laikas ne tas matyt..
Nesuzavejo net Serge Lutens, Montale-tik taip sau..is bedos... verysad.gif
O vat tos Valentinos, ka tik "ragauta" Dahlia Divine-visai optimistiskai nuteike! Zodziu-Douglas asortimentas..OMG, pati stebiuosi...Matyt plugas is kisenes lenda biggrin.gif
Seni geri (ir nebrangus) Balmain, kai kas is Gres-tai, ko noriu DABAR.
Bet o ka?-dabar yra taip. Rytoj-gal kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 01 22, 21:48)
Matyt plugas is kisenes lenda biggrin.gif

g.gif kodėl plūgas? o nišinė - tai jau elitas? g.gif
kas čia taip nustatė ir kam save nuvertinat?
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 01 22, 20:48)
Esu pavargus kvapu paieskose,o ir laikas ne tas matyt..
Nesuzavejo net Serge Lutens, Montale-tik taip sau..is bedos... verysad.gif
O vat tos Valentinos, ka tik "ragauta" Dahlia Divine-visai optimistiskai nuteike! Zodziu-Douglas asortimentas..OMG, pati stebiuosi...Matyt plugas is kisenes lenda biggrin.gif

A mums cia tai jau sidabriniai saukstai is burnos kyso biggrin.gif
Svarbu SAVO rasti 4u.gif

Kol sergu ir turiu daugiau laiko, tai ir noru turiu laiko ieskoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 01 22, 22:11)
A mums cia tai jau sidabriniai saukstai is burnos kyso biggrin.gif
Svarbu SAVO rasti 4u.gif

Aha, ir auksinių dantų šypsenos biggrin.gif

Labai pritariu, kad SAVO yra svarbiausia, kai jautiesi savimi, o ne per prievartą bandai prisitempti iki kažkokio kažkieno diktuojamo ale ''lygio''. Nors, kita vertus, bandymai atrasti savo kitą amplua irgi sveikintini bigsmile.gif
Atsakyti
Eglegle, RitaRazi,Marokiete-aciu, taip nuotaika pakelet! 4u.gif
Nors ta nuotaika ir nera prasta,taip tik melancholija uzejo..Gi gamintojai plusa,stengiasi-del musu!( biggrin.gif )
O cia-nenoriu,nezinau,nepatinka..
"Mizerija"-taip musu kaime sakydavo ax.gif

Savo kilmes niekada nesigedijau, nors plugo neteko valdyti,bet karve pamelzt ir dabar galiu mirksiukas.gif
Provincija yra dvasine bukle,ne geografija.
Ir ne cia esme,100 proc.sutinku.
Tiesiog ramiai pabusiu,yra kuom pasislakstyti smile.gif

O vistik noru turiu -prisiminti Dali Le Roy Soleil ir Lancome Poeme (kokia grazi ta J.Binoche!)
Kazkada kazkas dovanojo miniukus,seniai juos pribaigiau, prisimenu geruoju wub.gif
Atsakyti
Idomia poteme palietem. Gaila, jog RutuliukasJ (berods, toks nikas) nepadisako.
Nezinau, kam kvepinimasis ir pirkimas bet kokiu kvepalu is bet kurios parduotuves ka reiskia. Kazkokia nuojauta, ar patirtis, kad kiekviena samoningai ar neticiom ivardina butent ta priezasti ar raktini zodi, kuris butent jai yra reiksmingas.
Jau ne karta buvau susimascius, kam man tie ar anie kvepalai, kam man ju tiek daug.
Tarp daugelio jitu priezasciu visgi pagrindine laikau savo smalsuma ir nora suzinoti kuo daugiau. Pirma, kai susipazinau su nisa, buvau pritrenkta kvapu kureju tematikos ir priemoniu pasirinkimu. Kazkodel nekada anksciau net itarus nebuvau, jog KURIANT kvapa tokios reiksmingos yra asociacijos, kad kiekvieno kvapo kalba, faktura, atsiverimo laikas, net kulminaciniu tasku sudeliojimas yra tiek skirtingi. As ineriau i kvapu pasauli, kaip i dar viena mena.
Tiesa, nekiekvienas kvapas yra vertas ji laikyti meno kuriniu, bet, kol ta suvoksi, reikia daug suzinoti, perskaityti, pragauti, palyginti.
Kaip ir kitam kokiame siuolaikimiame mene ne viska gali suvokti, ne viska priimi. Ar tiesiog fiziskai negali laikyti jo meno kuriniu. Kaip to metalo vamzdzio Nery... Kartais net nebudamas aukstos menines kokybes kvapas tiesiog veza. Na, jog ir dainusku tokiu linkdmu buna. Nieko ypatingo, o prilimpa, ir dainuoji, dainuoji. Ir dziaugesi smile.gif
Ir jokio skirtumo, tarp kitko, kas tave dziugina, kokioj vietoj yra ta parduotuve, kur parduoda ta, kas tave dziugina, kiek tai kainuoja, jeigu gali sau leisti tai isigyti, ir kaip i tai reaguoja aplinka.
Tik lad butumem laimingos, mergaites. Ar ne tam esame gime?

P.s. kaip visada i kai kurias raides nepataikiau. Atsiprasau uz klaidas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 22 sausio 2015 - 21:48
By-ki ,kaip taikliai graziai wub.gif thumbup.gif
Mane irgi gena smalsumas,noras atrast ..Dabar ieskau grozio ,tobulo (mano supratimu)anksciau kazko keisto ,neuosto,nematyto,reto ...
Kiekvienam savo kvapo ,grozio,garsu ir tt supratimas ..Nera cia autoritetu ,lygiu ...kitaip tai bus saviapgaule biggrin.gif
Jie ir kuriami tam ,kad teiktu dziaugsma,skatintu atrasti savo .. Koks skirtumas nisa,ne nisa ir ten ir cia kvepalai biggrin.gif
Atsakyti
Dalinkites visos ka atrandat kvapu pasaulyje-per pavadinimus,asociacijas,emocijas. Visiskai nesvarbu is kurios parduotuves! Visai!:) butinai eisiu pabandyti tu paminetu douglas'e, nes mane gena smalsumas suzinot ka kuri atranda:) puikiausiai galima klausytis lengvu dainu, klasikos ir dziazo, atitinkamoms progoms bei nuotaikoms yra atitinkami patyrimai. Kvepalai kaip kulturos saltinis, kaip komforto, smalsumo, malonumo, erotikos, emociju suzadinimo saltiniai...visame tame labai daug klodu, dziaukimes kiekvienu;)
Atsakyti