Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

Noriu dideles butielkos CD Addict 2 ir maziuko kiekiukio Valentino Valentinos. Juokingi norai, bet daugiau nesugalvoju ko noreciau, paskutiniu metu nieks nelimpa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 18 sausio 2015 - 22:27
QUOTE(vile999 @ 2015 01 18, 23:26)
paskutiniu metu nieks nelimpa

Sekasi gi kai kurioms. Man viskas limpa ir ypatingai - norai. Kasdiena po kelis. g.gif Ir, svarbu, pildosi. Bankrotas garantuotas. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2015 01 18, 23:54)
Sekasi gi kai kurioms. Man viskas limpa ir ypatingai  - norai. Kasdiena po kelis. g.gif  Ir, svarbu,  pildosi. Bankrotas  garantuotas.  blink.gif

Tenka tik pritarti drinks_cheers.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Prie visu ir taip nemenku ir jau suminetu noru ,Monceros Black Line prisidejo ,jauciu,kad ir Kilian saldesi tuoj isimylesiu ... Daug visko noriu ,daug ..! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2015 01 18, 22:26)
Noriu dideles butielkos CD Addict 2 ir maziuko kiekiukio Valentino Valentinos. Juokingi norai, bet daugiau nesugalvoju ko noreciau, paskutiniu metu nieks nelimpa

Jei patinka ADDICT 2, geriau ilgai negalvoti ir ji isigyti. Uz poros metu gali nutikti taip, kad su ziburiu jo ieskosite.

As noreciau papildyti Cartier Panteros PP atsargas, panasu, kad ji taps stabiliu mano mylimiausiu kvapu.
Atsakyti
Aš tai iš Hermessence noriu Epice Marine, Cuir d`Ange, Iris Ukiyoé ir Osmanthe Yunnan.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 01 19, 00:17)
Jei patinka ADDICT 2, geriau ilgai negalvoti ir ji isigyti. Uz poros metu gali nutikti taip, kad su ziburiu jo ieskosite.

Kad jau dabar jauciasi, kad paklausa yra uzsienio pardavyklose, uztat ir noriu, reiks pasipildyt ilgesniam laikui atsargas
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2015 01 18, 22:26)

Pirmo nezinau ir galvos neskauda smile.gif
Valentinos visos ir man knieti ax.gif
Prisidedu.
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2015 01 18, 23:54)
Sekasi gi kai kurioms. Man viskas limpa ir ypatingai  - norai. Kasdiena po kelis. g.gif  Ir, svarbu,  pildosi. Bankrotas  garantuotas.  blink.gif

taigi, jei kam su norais negerai, galim paskolinti g.gif

noriu Amouage Opus bet nebežinau - II ar IV g.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 01 19, 21:58)

Tai tada gal abiejų Opusų norisi:)

O man kažkokie nenoriadieniai užėję g.gif
Nu nieko nenoriu (ir jau geras mėnuo... blink.gif ). Nuėjus į parduotuves ieškau kažko TOKIO, o niekas neužkabina...
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 01 19, 21:58)

Prasom - prasom. 4u.gif
O su opusais kodel 2-4, kokie kriterijai? Jie tokie kardinaliai skirtingi!

QUOTE(Costes @ 2015 01 19, 22:46)
Tai tada gal abiejų Opusų norisi:)

O man kažkokie nenoriadieniai užėję g.gif
Nu nieko nenoriu (ir jau geras mėnuo... blink.gif ). Nuėjus į parduotuves ieškau kažko TOKIO, o niekas neužkabina...

Taip. Su jusu lobinu tikrai sunku sugalvoti, ka dar uzsinoret. smile.gif Jau parduotuves gali kazko TOKIO jusu teirautis smile.gif 4u.gif Jeigu leistumete, mazas pastebejimas. Visa paskutini laika ieskojau kazko nisoje ar vintazuose. Vakar praleidau pora valandu Duglase. Isejau su 2 naujais norais. blush2.gif
Gal parduotuve pakoreguoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2015 01 19, 23:17)
Vakar praleidau pora valandu Duglase. Isejau su 2 naujais norais.  blush2.gif

Ačiū, by ki, už patarimą, bet nepadeda ax.gif Duglase jau nežinau, ko nebandžiau. Paskutinį kartą - visas septynias NEJMA dukras. Kristianoje, kreminėje - tas pats g.gif
Ne pirmas kartas - kažkada praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 01 19, 20:58)

Tai gal per viduriuka tada -III-a? mirksiukas.gif
biggrin.gif

QUOTE(by ki @ 2015 01 19, 22:17)
Prasom - prasom.  4u.gif
Jeigu leistumete, mazas pastebejimas. Visa paskutini laika ieskojau kazko nisoje ar vintazuose. Vakar praleidau pora valandu Duglase. Isejau su 2 naujais norais.  blush2.gif

Tai vat sakau...Man is ten Valentinu triju reiktu.. ax.gif
Atsakyti