Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

QUOTE(vile999 @ 2015 01 24, 20:06)

Turiu abu. Skirtumas nezenklus, bet yra. Aukstam buteliuke kvapas maziau astresnis, minkstas toks, aksominis. Mazesniame aktyvesne tuberoze, labiau nuodinga. Kvapa ilgiau jauciu nuo odos.. Manau, skirtumas gali buti del kvapo "amziaus". Mazesni pirkau int.parduotuveje, didesni - SM. Kai pyliau i meginukus abu draugei, ir spava didesnio buvo blankesne.
Atsakyti
Pirmasis buteliukas yra senesnio leidimo. Pirkčiau tik tokį.
Atsakyti
Dekui, merginos, uz komentarus, mane irgi vilioja senesnio leidimo Dior leidiniai, nes kazkaip "nauju laiku" kuo toliau tuo labiau issigime jiems iseina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2015 01 25, 15:46)
...kuo toliau tuo labiau issigime jiems iseina biggrin.gif

biggrin.gif

tikrai gaila, kai geri kvepalai tampa kažkokiais beveidžiais, bedvasiais klonais..
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2015 01 25, 15:05)
biggrin.gif

tikrai gaila, kai geri kvepalai tampa kažkokiais beveidžiais, bedvasiais klonais..

nezinantiems, napamenantiems senosios versijos naujas Dior Poison (klasikinis) yra "kazkas ypatingo!". buvau su jais isejus i viena pobuvi . likau pastebeta, ne karta pasokdinta, pauostyta taip, kad MB uzpavydejo, gavau mase komplimentu is vyru ir bent 3 klausimus "kokiais siandien kvepi" is moteru. nenurasykime visu smile.gif

i tema
atsirado naujas noriunegaliu
amouage ubar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 26 sausio 2015 - 16:50
QUOTE(by ki @ 2015 01 26, 17:44)
i tema
amouage ubar

hah.gif o aš pirmesnė užsinorėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
o as turiu ir daug assa.gif, galiu dalintis mirksiukas.gif
Atsakyti

i tema
amouage ubar
[/quote]

QUOTE(RitaRazi @ 2015 01 27, 14:49)
hah.gif o aš pirmesnė užsinorėjau lotuliukas.gif

Labai prasyciau pasidalint kuo kvepia jums Ubar ? Ispudziu .. ax.gif
Jokiu emociju man jie nesukele ,nei geru nei blogu g.gif Gal reiktu dar pabandyt ,gal neuzuodziau tiesiog .. g.gif Natos Fragranticoj isvardintos tokios grazios ., wub.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2015 01 26, 18:44)
nezinantiems, napamenantiems senosios versijos naujas Dior Poison (klasikinis) yra "kazkas ypatingo!".

džiugu dėl Jūsų tokios ypatingos patirties. Man visi naujai išleisti Poison kolekcijos kvapai nebe tie: kvepia gerai, bet ne tie.
O ką jau kalbėti apie masiškai mylimus Addict, Miss versijas, ir jų naujuosius leidimus...

Dune myliu besąlygiškai - kai negauni senųjų, tenkinuos ir naujesniaisiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 27 sausio 2015 - 22:06

[/quote]
Labai prasyciau pasidalint kuo kvepia jums Ubar ? Ispudziu .. ax.gif
Jokiu emociju man jie nesukele ,nei geru nei blogu g.gif Gal reiktu dar pabandyt ,gal neuzuodziau tiesiog .. g.gif Natos Fragranticoj isvardintos tokios grazios ., wub.gif
[/quote]
Siandie kaip tik testavau Ubar ir Journey ant odos....
JOURNEY labai patiko, toks siltas, jaukus, viskas taip persipyne, kad nemoku isskirt atskiru natu, dar kaimynem daviau pauostyt, tai sake, liuks kvapas, patiko.
UBAR - man tai kazkodel isdirbtu kailiu kvapas, nezinau kaip cia ji apibudint doh.gif. Mano vyras medzioja, tai sis kvapas man - isdirbto ir prikvepinto bebro kailio kvapas blink.gif Kaimyniu reakcija: "O Dieve, kas cia dabar, koks keistas... "Ubar labiau i rytietisku puse, daugiau jauciasi smilkalu, Journey lengvesnis. Jooo, man irgi pagal natas Ubar atrode, kad jau geriu geris bus, o se tau schmoll.gif
Atsakyti
Karambole, jei netyčia pirksit Jubilation arba Opus II, tai man jie labai patiko: ) Negalėjau atitraukti nosies nuo abiejų. Dia ir Journey bandžiau tik ant popieriuko, jų tai irgi neatsisakyčiau mažo kiekio:)
Ubar yra kažkokia labai aštri ir nemaloni nata, kuri man kelia labai konkrečias nemalonias asociacijas, bandžiau jį prisijaukinti, nes turiu nedidelį kiekį, bet niekaip.
Atsakyti
Dar niekaip neapsisprendziu, noriu dar Fate ant odos pabandyt, nes ant bloterio labai patiko. Taip kad ryt jau nuspresiu, renkuosi tarp Jubilation, Fate ir Journey blush2.gif.
Atsakyti