Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

Aciu uz ispudzius wub.gif drinks_cheers.gif
Hmmm,vadinasi Ubar reik dar bandyt testuot .. bigsmile.gif Jei turi keistesniu ,dar astresniu priekvapiu ,man jau turetu idomu buti ..Prisipurskiau ju kelis kart ,nu nieko isskyrus visai padorius elementarius i rytietiskus nesancius ,be šarmo ,kvepalus uzuodziau..Gal nosis uzsinesus buvo kokiu drunku stipriu is mano kvepalyno biggrin.gif Dumsiu siandien kaip tik ,nes dar reikaliuka Creme turiu biggrin.gif
Journey turiu ,man jis labai ryskus ,stiprus ,toks labai linksmas ,energingas,nera mano nosiai sunkus ,natu jame ir as neisskiriu ..Lyg vaisiu su prieskoniukais g.gif Ziema man nelabai jo norisi ,bus pavasariui .
Bet Journey turi labai patikt,buti gerai istestuoti pries perkant,nes manau ,jei netiks kokia nata ,bus ikyrus ..
Fate man ziauriai patinka ,ko gero pats geriausias mainas mano kvepalyno istorijoje biggrin.gif
O Jubilation irgi nuostabus kurinys wub.gif Bet man butu tik labai retoms progoms ,nes nelabai limpa klasikiniai kvapai ax.gif
Aplamai ,padariau isvada ,kad neuoscius ,ar neisigilinus kaip reikiant,galiu nebent ryskius odos wub.gif ,ambros wub.gif kvapus pirkt .
Atsakyti
Pastaruoju metu vis dažniau pagaunu save galvojančią apie Les Liquides Imaginaires Bloody Wood butelaitį. Sužavėjo kitoniškumu ir tuo, kad į nieką kitą mano uostytą nepanašūs; galbūt užtektų ir atomiko.

Senas noras, kuris artimiausiu metu greičiausiai pereis į pirkinių kategoriją - Naomi Goodsir Bois d'Ascese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 01 28, 10:35)
Aciu uz ispudzius  wub.gif  drinks_cheers.gif
Hmmm,vadinasi Ubar reik dar bandyt testuot .. bigsmile.gif Jei turi keistesniu ,dar astresniu priekvapiu ,man jau turetu idomu buti ..Prisipurskiau ju kelis kart ,nu nieko isskyrus visai padorius elementarius i rytietiskus nesancius ,be šarmo ,kvepalus uzuodziau..Gal nosis uzsinesus buvo kokiu drunku stipriu is mano kvepalyno  biggrin.gif Dumsiu siandien kaip tik ,nes dar reikaliuka Creme turiu biggrin.gif
Journey turiu ,man jis labai ryskus ,stiprus ,toks labai linksmas ,energingas,nera mano nosiai sunkus ,natu jame ir as neisskiriu ..Lyg vaisiu su prieskoniukais  g.gif Ziema man nelabai jo norisi ,bus pavasariui .
Bet Journey turi labai patikt,buti gerai istestuoti pries perkant,nes manau ,jei netiks kokia nata ,bus ikyrus ..
Fate man ziauriai patinka ,ko gero pats geriausias mainas mano kvepalyno istorijoje  biggrin.gif
O Jubilation irgi nuostabus kurinys  wub.gif Bet man butu tik labai retoms progoms ,nes nelabai limpa klasikiniai kvapai  ax.gif
Aplamai ,padariau isvada ,kad neuoscius ,ar neisigilinus kaip reikiant,galiu nebent ryskius odos  wub.gif ,ambros  wub.gif kvapus pirkt .

drinks_cheers.gif Apie Journey sutinku 100% kazkokius vaisius paprieskoniuotus ir man primena. Neblogas...
Jubilation gal kada rasiu ispardavykloj koki likuti ar kada nors atomikiuka isigysiu - tiek ir uzteks, netiek jau ir daug progu per metus butu ji nesiot, kad visa flakona pirkt mirksiukas.gif
Fate.... Nerealus.... Groziu grozis.... Pats paciausias.... Psio, jau rasau vyrui i Dubaju sms su savo noru lotuliukas.gif Pabando man jo neparvezt, isvarysiu is namu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2015 01 28, 17:54)
Fate.... Nerealus.... Groziu grozis.... Pats paciausias.... Psio, jau rasau vyrui i Dubaju sms su savo noru lotuliukas.gif Pabando man jo neparvezt, isvarysiu is namu biggrin.gif

Kažkodėl taip ir žinojau, kad taip ir bus thumbup.gif man jie irgi patys pačiausi, labiausiai mylimi kol kas, dažniausiai naudojami wub.gif

O man Ubar labai ir labai - jokios natos nemaišo wub.gif Man dar jie kažkodėl pasirodė panašūs su Robet Piquet Futur g.gif

Atsakyti
O as visgi noriu Tauerio Chyprines rozes ir Un Rose Vermeille. Sakau garsiai, gal kas nors isgirs....
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2015 01 28, 19:41)
O as visgi noriu Tauerio Chyprines rozes ir Un Rose Vermeille. Sakau garsiai, gal kas nors isgirs....

linkiu linkiu linkiu!
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 01 28, 18:22)
Kažkodėl taip ir žinojau, kad taip ir bus thumbup.gif man jie irgi patys pačiausi, labiausiai mylimi kol kas, dažniausiai naudojami wub.gif

O man Ubar labai ir labai - jokios natos nemaišo wub.gif Man dar jie kažkodėl pasirodė panašūs su Robet Piquet Futur g.gif

4u.gif
Tikiu, kad daugeliui Ubar atsiskleidzia labai graziai, man pasiseke su Fate biggrin.gif.
Del palyginimo su Futur blink.gif. Futur jau senokai noriu pratestuot, bet tik del to, kad perskaiciau, kad jis kazkuo i Chanell Nr. 19 panasus g.gif .... Suintrigavot smile.gif
Atsakyti
Jottauute, maciau, parduodat Gold ir Dia, nes ne jusu. Manau, Ubar galit nemeginti. Jis tos pacios "seimos".
Atsakyti
sudomino du iš Teufels Kuche - Mercyful Almond ir Charming Milk. norėčiau išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2015 01 29, 00:00)
Jottauute, maciau, parduodat Gold ir Dia, nes ne jusu. Manau, Ubar galit nemeginti. Jis tos pacios "seimos".

Jus teisi drinks_cheers.gif Jau ismeginau vakar ..pradzioje maniau is vis fuiiii ,bet po to ,praejus kokios 2-3 valandom jau buvo kazkas grazaus .Ryte atsikeliau ir nuo rieso taip svaigiai maloniai kvepejo ..
Kaip suprantu ,man ju patinka tik seselis ,likutis sugules po ilgo laiko .
Tikrai kvapas ne mano drinks_cheers.gif
Ant mano odos po keliu valandu jie pakito vos panasiai i Boadicea Alluring ,kurie jau pas mama mano graziausiai skleidziasi,nes man netiko ...
Atsakyti
Šitų reikia:

user posted image

user posted image

user posted image

Ir šitų dar, žinoma:

user posted image

Ir viskas, taškas.
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 01 29, 22:06)

Ir viskas, taškas.