Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

QUOTE(jottauute @ 2015 05 11, 08:24)
Nors ne nisiniu klausiat ,bet maciau isparduotuvej Byredo Pulp pardavinejo ,man jie vaisiniai ir stiprus gana,neskysti ,koncentruoti,nesintetiniai ,vasarai toks grazus kvapas ,nosies atitraukt neina ... wub.gif  thumbup.gif

Tinka ir nišiniai, tiesiog norisi rinktis iš plataus asortimento, ne vien nišos. Įdomu, Pulp pratestuoti Klaipėdos CdC yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 05 11, 10:24)
Nors ne nisiniu klausiat ,bet maciau isparduotuvej Byredo Pulp pardavinejo ,man jie vaisiniai ir stiprus gana,neskysti ,koncentruoti,nesintetiniai ,vasarai toks grazus kvapas ,nosies atitraukt neina ... wub.gif  thumbup.gif

kad man rodos kaip tik Byredo visi kvapai yra išskirtinai sintetiniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonhar @ 2015 05 11, 11:26)
Tinka ir nišiniai, tiesiog norisi rinktis iš plataus asortimento, ne vien nišos. Įdomu, Pulp pratestuoti Klaipėdos CdC yra? g.gif

Manau yra ,tikrai siulau pabandyt ,man patiko ,kazkada turejau juos .

QUOTE(LEEja @ 2015 05 11, 11:28)
kad man rodos kaip tik Byredo visi kvapai yra išskirtinai sintetiniai  g.gif

Cia kaip kam ,kaip kas ,gal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 05 11, 11:28)
kad man rodos kaip tik Byredo visi kvapai yra išskirtinai sintetiniai  g.gif

Tikrai nesutikčiau dėl sintetikos:) Bent jau dėl La Tulipe, Rose Noir, Encens Chembur, Flowerhead.

O Pulp mane tiesiog "dusino" savo intensyviomis vaisių natomis. Bent jau vasaros su tokiu ryškiu kvapu neįsivaizduoju. Bet, kaip sakoma, kiekvienam savo.

[B]Sonhar[/B], o bandėt kokius gaivesnius Tom Ford ar Hermes (jie ne nišiniai, o designers ax.gif ) Hermes yra tokių gražių gaivių kvapų - Pamplemousse Rose, Jour, Mandarine Ambree. TF - Azure Lime, Neroli Portofino, Costa Azzura, Mandarino di Amalfi.
Daug lengvų kvapų yra tarp Guerlain alegorijų.

Dar labai graži Tauerio avietinė rožė (vis dar mano must have sąraše). LEEja, ga galit parašyt tikslų pavadinimą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonhar @ 2015 05 11, 10:26)

iki vasario men. Byredo Klaipedos kreminej nebuvo. ir dabar turbut ner
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 11 gegužės 2015 - 20:33
QUOTE(Costes @ 2015 05 11, 19:48)
[B]Sonhar[/B], o bandėt kokius gaivesnius Tom Ford ar Hermes (jie ne nišiniai, o designers  ax.gif ) Hermes yra tokių gražių gaivių kvapų - Pamplemousse Rose, Jour, Mandarine Ambree. TF - Azure Lime, Neroli Portofino, Costa Azzura, Mandarino di Amalfi.
Daug lengvų kvapų yra tarp Guerlain alegorijų.

Ačiū už rekomendacijas 4u.gif Netinkamai pasakiau, ne tai, kad gaivių noriu, bet ne per sunkių, kad nebūtų troškus tas kvapas vasarą.. TF gaivieji - ne tas, Hermes, kiek atsimenu iš senesnių testavimų, irgi visi ne į tą pusę, nors dabar kvepiu Elixir des Merveilles, ir pats kvapo charakteris gal ir visai būtų artimas mano norui, tik tuos citrusus galėtų atsverti kokie kiti vaisiai.. Tai gal dar reikės atidžiau Hermes pabandyt.
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 05 11, 20:33)
iki vasario men. Byredo Klaipedos kreminej nebuvo. ir dabar turbut ner

Gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2015 05 11, 21:48)
Tikrai nesutikčiau dėl sintetikos:) Bent jau dėl La Tulipe, Rose Noir, Encens Chembur, Flowerhead.

Dar labai graži Tauerio avietinė rožė (vis dar mano must have sąraše). LEEja, ga galit parašyt tikslų pavadinimą? blush2.gif

bet imkim tulpę - kiek esu skaičius ir su patyrusiais žmonėm kalbėjus, iš jos, kaip ir alyvos ar bijūno - negalima išgauti esencijos, kaip iš kitų augalų, taigi, dedama sintetinė nata smile.gif

Une rose vermeille
Atsakyti
Labai noriu Une Fleur de Chanel
Atsakyti
Dabar mano didžiausias parfumerinis noras - po truputį pradėti "atmetinėti" nepasiteisinusius "norus" ir valyti lentynas nuo to, kas realiai tebuvo kaprizas. Yra tokių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 23, 09:48)
Dabar mano didžiausias parfumerinis noras - po truputį pradėti "atmetinėti" nepasiteisinusius "norus" ir valyti lentynas nuo to, kas realiai tebuvo kaprizas. Yra tokių blush2.gif

Pasiskelbk no-buy, padeda tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 23, 10:01)
Pasiskelbk no-buy, padeda tikrai biggrin.gif

Ne visoms padeda. Kai paskelbiau, toks buy prasidėjo- mažai nepasirodė. Organizmo pasipriešinimo reakcija tam no buvo labai skausminga kišenei. Ir stebuklingu būdu iš niekur atsirado būtent tų kvepalų, kurių žiauriai reikėjo jau seniai, be kurių tikrai negaliu apsieiti, tokių gražių, kad tik jū reikia būtent dabar ets.
Daugiau no-buying nebeskelbsiu. Ramiau bus. wink.gif 🌷
Atsakyti
na, čia jau valios ugdymo klausimas biggrin.gif
Atsakyti