Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

Vat ir man LABAI reikia no buy , bet bijau kad nebutu kaip su ByKi biggrin.gif
Atsakyti
man ne tiek no-buy reikėtų, kiek pradėti dalintis tuo, ko man nereikia biggrin.gif žadina biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Kaip tiktų šis Jo Malone dabar... ax.gif
Ir negirdžiu aš jame nei meliono, nei agurko (??), anei hiacinto (kuris, beje, joks ne katilėlis..)
jis yra K-A-T-I-L-Ė-L-I-S. Basta.
Nuotrauka iš interneto puikiai atspindi kvapo esmę wub.gif
mėgaujuosi tik visai tuščiu atomaizeriu..
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 23, 09:01)
Pasiskelbk no-buy, padeda tikrai biggrin.gif

...man geriausias no buy kai nera is ko buyinti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2015 05 23, 23:27)

thumbup.gif tikra tiesa. biggrin.gif Svarbiausia, puikiai veikia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2015 05 23, 23:27)

točno biggrin.gif eiti į skyrelį Parfumeriniai norai ir norėti, norėti... o skyrelį nujausi pirkiniai ignoruoti biggrin.gif

QUOTE(Olliukas @ 2015 05 24, 09:26)
thumbup.gif  tikra tiesa.  biggrin.gif Svarbiausia, puikiai veikia.  bigsmile.gif

aha 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 23, 10:48)
na, čia jau valios ugdymo klausimas  biggrin.gif

Sakyciau, galima lepinti save kvepalu pirkimu (proto ribose). Valia ugdyt geriau kitose srityse, pvz. sportuojant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 05 23, 21:42)

Kelinta diena mirstu smalsumu - kuris cia Jo Malone kvapas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2015 05 26, 21:09)
Kelinta diena mirstu smalsumu - kuris cia Jo Malone kvapas? g.gif

wild bluebell

paveiksliukas man gražesnis už kvapą ax.gif nors kvapas irgi neblogas, bet aš Jo Malone nedidelė gerbėja..
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 26, 20:50)
wild bluebell

paveiksliukas man gražesnis už kvapą ax.gif nors kvapas irgi neblogas, bet aš Jo Malone nedidelė gerbėja..

Man irgi drinks_cheers.gif blush2.gif
Kvapas tai nuvylė, visai ne to tikėjausi. Na ir Alisos nuotrauka tam kvapui gal per gera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 26, 20:50)
wild bluebell

QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 26, 21:31)
Man irgi  drinks_cheers.gif  blush2.gif
Kvapas tai nuvylė, visai ne to tikėjausi. Na ir Alisos nuotrauka tam kvapui gal per gera  blush2.gif

Mergaites, prasyciau... ax.gif
As isvis ne Jo Malone gerbeja, nes tik ta viena Wild Bluebell bandzius biggrin.gif
Bet ka dabar padarysi-prilipo jis man..gal tikrai koks pasamones sauksmas ar odos chemija (tiesa, o kas tai? g.gif biggrin.gif ). Ir paveiksliukas grazus, ir kvapas.
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 05 26, 22:44)
Mergaites, prasyciau... ax.gif
As isvis ne Jo Malone gerbeja, nes tik ta viena Wild Bluebell bandzius biggrin.gif
Bet ka dabar padarysi-prilipo jis man..gal tikrai koks pasamones sauksmas ar odos chemija (tiesa, o kas tai? g.gif  biggrin.gif ). Ir paveiksliukas grazus, ir kvapas.

biggrin.gif šiaip svarbiausia - kad tinka ir patinka, visa kita - arba beletristika, arba marketingas biggrin.gif
Atsakyti